Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Vanemate tutvustamine
 
Jänes 24. august 2011, kl 10.45
Minu vanemad ja mehe vanemad ei ole omavahel kohtunud, nüüd pulmas on see esimene kord.
Millal neid omavahel tutvustada?
Mehe ema on selline mutt, see nagunii sobitab juba enne registreerimist ise tutvust, aga me vist peaks ka kuidagi midagi ütlema....
 
joobert 24. august 2011, kl 11.08
Küll nad sülti süües ja viina juues tutvuvad nii et vähe pole.
 
muttt 24. august 2011, kl 11.24
Sul siis veab, et saad muti poja. Milleks neid üldse on vaja tutvustada kui nad siiani pole tutvunud. Hea kui oma vanemad ära tunned ja ongi ok.
 
Jänes 25. august 2011, kl 10.03
Mis mõttes oma vanead ära tunnen? Loomulikult tunnen. Meil ei ole mingit vimma, lihtsalt vanemad elavad üks ühes, teised teises eesti otsas.
 
. 29. august 2011, kl 16.14
Olgu või erinevates riikides, minu arust on see nii loomulik, et vanemad ja üldse lähemad sugulased enne pulmi omavahel kohtuvad ning tuttavaks saavad. Mitte pulmas ei näe ja ei ennusta, kes on kes.
 
mutti sõbranna 01. september 2011, kl 14.48
Registreerimise laua ees palu sõna!
 
Jänes 02. september 2011, kl 11.43
Hilja juba nõu anda :)
Ämm oli aktiivne, käis ise tutvust sobitamas enne registreerimist.
 
joobertile 25. mai 2012, kl 11.33
koerapulmas nuusutavad üksteist ja leha järgi tunneb sinusuguseid. hais 56 ja muud haisukotid. erandiks pole jallan ja crizzu, need lausa harjunud
 
mutt ruudus 30. mai 2012, kl 20.32
Minu arust on see noorpaarist äärmiselt näotu, et nad vanemaid varem omavahel tutvustanud pole. Ma ei kujutaks ette, et minu lapsed nii käituksid. Või on pulmitamiseni tõesti nii kähku jõutud, et pole aega olnud rahulikult üksteise eludesse sulanduda?
 
jänes 31. mai 2012, kl 13.31
Nagu ma ütlesin, laabus kõik kenasti.
Ja mis seal imelikku on et nad varem ei kohtunud? Meil lihtsalt ei ole olnud sellist koosviibimist, kus kõik kohal oleks. Me tähistame sünnipäevasid ja muid tähtpäevi alati reisil või spaades, mitte koduse läbuga.
Ja uskumatu küll, aga meie pulmad on siiani esimene ja viimane kord, kus me vanemad on kohtunud. Ma ise olen vanemaid vaid korra peale pulmi näinud, oleks pidanud siis ämma kohe kaasa vedama?
 
haha 01. juuni 2012, kl 16.30
Meil oli sama asi, kuna minu vanemad elavad Ameerikas.Eestisse tulid nad alles pulmadeks ja meil oligi nii organiseeritud, et eelmisel õhtul enne pulmi oli restos koos mõlema poole vanematega ühine õhtusöök. Seal siis said ka vanemad omavahel tuttavaks.
 
mhv 02. veebruar 2013, kl 03.08
Vana teema tõstan üles :)
Meil ka plaanis abielluda ja minu jaoks üks tõsisemaid peavalukohti ongi erinevate perekondade kokkutoomine. St üksteist on küll nähtud ja ka mõned sünnipäevad viisakalt paar tundi samas ruumis oldud. Perekonnad on meil aga totaalselt erinevad ja absoluutselt omavahel ei klapi. Kuidas sellega pulmade puhul toime tulla?
Ennustan juba ette, et kui korraldaksime pulmapeo, siis näeks asi välja umbes nii: üks pere ühes nurgas, teine pere teises nurgas, minu sõbrad omaette seltskonnas, mehe omad jälle omaette ning lisaks mõned kolleegid jm, kes ei oskaks eriti kuidagi olla. Meie siis kõigi "grupeeringute" vahel võimlemas ja punnitatud viisakat vestlust sobitamas.
On kellelgi sarnast olukorda olnud? Kuidas lahendasite?
 
to mhv 02. veebruar 2013, kl 07.14
selleks on pulmaisa kellele peaksid seda probleemi rääkima, ei peagi ju kõik kohe nagu üks suur pere olema- ongi hea kui omaette grupid siis hea igasugu võistlusi korraldada
 
mhv-le 04. veebruar 2013, kl 16.03
Teie ei pea midagi punnima. Valige hea pulmajuht ja hea bänd. Pulmas tantsitakse, vaadatakse ühistegevust, osaletakse selles. Küll asi toimib, nagu pidu ikka.
 
aaa 05. veebruar 2013, kl 11.52
tütrel olid pulmad ja kuna me mehega lahus ja mees pole tütre kasvatamisest osa võtnud ega ka toetanud siis isa on ta sellegi poolest.
tütar kutsus isa pulma koos kaaslasega.
isa võttis kaasa ka pool kaasa suguseltsi. registreerimise juured istus isa koos oma kaasaga ämma äia kohale ja peolauas istusid ka kohe peiu kõrvale ja üldse mängis pulmas äia ja tema kaasa mängis ämma

mina oma teiste lastega istusime sugulaste juures.

puänt on see, et mehe vanemad ei olnud ka minuga varem kohtunud ja nad pidasidki meest ja tema kaasata mu tütre vanemateks
:D
 
mhv 06. veebruar 2013, kl 15.35
Tänud vastajatele ja arvatele.
Hea pulmaisa kindlasti lahendab nii mõnedki probleemid. Küll aga vaadates planeeritavat seltskonda pole bändi tellimisel väga mõtet - tantsijaid on seltskonna peale mõni ükskik, enamus ei lähe tantsupõrandale ka surma ähvardusel.
Samuti on paras hulk selliseid kangekaelseid, kellega on väga riskantne mingeid ühismänge, võistlusi vms korraldada - pool seltskonda on selline, et kui ei meeldi ,siis ei tee ja kõik.
Mis ma siis ikka piinan ennast ja pulmaisa.

Jääme vist ikka lihtsa registreerimise ja paaritunnise suupistelaua juurde, siis peavalu vähem ja kõigil hea olla :)
 
Jänes 06. veebruar 2013, kl 22.14
Tervitus, mhv!
Meil oli täpselt sama seis, ja seetõttu tegimegi registreerimise ja Õnnepalee taga aias oli suupistetega vasuvõtt.
Minule ja abikaasale sobis kõik 100%
 
brita 12. veebruar 2013, kl 22.39
meil tutvusid vanemad paar tundi enne pulmi meie juures. kutsusin nad enne meile ja ämm-äi olid ka varem saabunud. kuna meie mõlemate vanemad on toredad inimesed - siis ei olnud mingit tseremooniat vaja.
Ääretult labane on öelda mehe ema kohta mutt.
 
vana pruut 13. veebruar 2013, kl 09.31
minu ja abikaasa vanemad tutvusid enne meie pulmi, lihtsalt selline kodune tutvumisõhtu ja kuna pulmade aeg oli pikalt ette planeeritud, arutasime ka peo plaane. Mõlemad lihtsad inimesed, leidsid ühise jututeema ja omavaheline sõbralik suhtlemine jätkus aastateks.
see oli ammu:)
ma olen praegu isegi veidi vanem, kui minu ema ja tookordne ämm siis olid.
Olen juba mitu aastat lesk olnud ja on tekkinud ka uus suhe, aga praegu teen ma kõik selleks, et minu ema ei peaks kohtuma minu "peika" emaga. Ta on nii paganama kriitiline, halvustab kõiki ja kõike, olgu tegemist inimestega, noorte või vanadega, mitte keegi ei oska ei istuda ega astuda nagu tema meelest oleks õige. Tema noorema lapse ämm on ju "lausa lollakas".
Ma lihtsalt püüan säästa oma ema selle pedagoogilise kriitikamasina hammaste vahele sattumisest.
 
to mhv 16. veebruar 2013, kl 10.24
ise kasutasin sellist nippi, et kutsega andsin teada meie abielu sõlmimise aja ja koha, kuna samas sai pakkuda külalistele ka pokaali sampust ja suupistreid siis saigi kutsele nii kirja, et tervituspokaali saab tõsta ... kohas ja edasi läks tekst kuidagi nii, et
oli kirjas mis toimub ja kes soovivad aktiivselt osaleda pulmaisa juhtimisel siis alustame koos sõitu pruutpaari autot jälitades või midagi sarnast.

peale sampuseklaasi jagas pulmaisa neile kes soovisid pärispulmas osaleda valged lindid autode külge ja tunnistuse, et edasises tegevuses ollakse nõus kaasa tegema

oli neid kes lahkusid ja need kes järgnesid ootas eest tore pidi ja kõik lõid kaasa, vastasl korral rakendas pulmaisa kohe pulmapolitsei teenust ja tõrkujad pidid ise mingi mängu korraldama.
üks 4 liikmeline seltskond lahkus vaid
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!