Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Vahur Jüris? On üldse pulmaisa vajalik?
 
carrmen läheb mehele :) 24. veebruar 2012, kl 14.27
Heh vajan abi! On kellelgi kogemusi inimesega Vahur Jüris? Tuttav hirmsasti käib peale, et see kõige parem tegija aga tuttaval on mu meelest veidi imelik huumorimeel (st talle meeldivad piinlikud, allapoole vööd naljad), et kas see Jüris on sellist laadi mees?

Ja on pulmaisa üldse vajalik u. 60 inimesega pulmas? Kas ilma pulmaisata tuleb lihtsalt söömine-joomine? Meil suht hajus seltskond, vist peaks ikka olema mõni koordineerija?

ja mis need pulmaisad üldse maksavad tänapäeval? otsisin siit vanast teemast, et 2008 olevat Jüris tahtnud õhtu eest kuni 13000, see on tänapäeval kindlasti ebareaalne aga palju kellelgi hiljuti pulmaisa on maksma läinud (kui ei taha nime panna, pole vaja, tahaks lihtsalt ligikaudset hinda, ei tea üldse turgu ja kas saame sellist tegelast ka endale lubada).

Aitäh vastajatele!
 
pulmik 24. veebruar 2012, kl 14.38
http://naistekas.delfi.ee/suhted/pulmad/kuidas-leida-head-pulmaisa.d?id=394151&com=1&no=0&s=1
 
carrmen läheb mehele:) 24. veebruar 2012, kl 14.51
Jaa, neid kommentaare aastast 2005 ma nägin aga keegi ei ütle, mida ta valesti tegi! Samas valiti ta pulmad.ee portaalis aasta pulmaisaks. ja guugeldades olen leidnud 10nete kaupa ülipositiivseid kommentaare ja 3 negatiivset, seega ma kah ei tea.
Veidi raske uskuda, et ta eelmisel aastal 100 pruutpaari tillitas ja nood ta siis hoopis väga heaks hindasid. Ma ootaks rohkem infot selles osas, mis laadi mees ta pulmas on. Aitäh!
 
carrmen lähen mehele:) 24. veebruar 2012, kl 14.54
Aga kui kellegi on konkreetselt midagi halba välja tuua, siis olen ka selle inffi eest tänulik.
 
tuuli 24. veebruar 2012, kl 15.31
Ma ei tea sellest mehest midagi, aga pulmaisa EI OLE VAJALIK, kõik teevad nad allapoole vööd nalju ja muudavad selle olulise päeva nilbex ja madalax.
 
Mina 24. veebruar 2012, kl 15.49
Minu sõbranna pulmas oli ta pulmaisa.
Oma pulma ma teda ei palkaks. Liiga kõrget hinda ka küsib ja seda pole ta kindlasti väärt.
 
carrmen läheb mehele:) 24. veebruar 2012, kl 17.03
Minale:
1. mis sulle täpselt ei meeldinud, mis oleks pidanud teisiti olema? ja kas pruutpaar oli sinuga ühte meelt.
2. mis hinda ta küsib?
 
muidugi 29. veebruar 2012, kl 15.09
Kui tahad, et supulm ikka pulmamoodi välja näeb siis loomulikult on vaja kindlasti pulmaisa. Tuttaval juhtus nii, et lootis säästa pulmaisa pealt ja kokkuvötteks oli täielik jama - suur söömaaeg, kus oodati pingsalt kohvi, et koju minna. Miks sulle just see inimene pulmaisaks, keda praktiliselt keegi ei tunne. Palka ikka see, kes on palju teinud ja arvamusi tema kohta laialt, neil ju hinnad samad- paarkymmend eurot siia-sinna.
 
mees maalt 05. märts 2012, kl 19.29
Tere

Olen Vahur Jürisega kohtunud ja minu meelest täitsa vinks-vonks inimene.Meile ta igatahes sobib ja ka hind on paigas kui arvestada seda palju ta tööd selle nimel teeb.Võib palgata ka mingi "Küla Karla" aga kas sellist pulma me tahtsimegi on ise küsimus?
 
ka pulmaisa otsingul 06. märts 2012, kl 15.38
kui sa pulmad.ee lehelt mõnda negatiivset infot otsid... unusta ära, et miskit leiad. seal negatiivsed kommid kustutatakse ära ja nii ongi kõik tuntud pulmaisad pulmad.ee lehel vaid ülivõrdes.
 
chren 09. märts 2012, kl 16.59
Minu arust ka ok mees, meile teeb pulma suvel ja selle t88 eest on ka v22riline palk, aitab tervet pulma korraldada ja koordineerida ja soovitas fotograafi ja bandi jne. Kohtumisel sympaatne, leping tuli ka kohe emailiga ning sai alla kirjutatud.

V2ga hea s6branna 2iapapa synnip2eval oli tema 6htujuhiks ja s6branna v2ga soovitas (haritud noor naine, kes ei hinda allapoole v88d nalju), et t6mbas rahva kaasa ja et v2ga fun ja naljakas olevat olnud.
 
Kogemustega 12. märts 2012, kl 09.21
Pulmaisa on kindlasti vajalik.Kui Sa tahad viisakat pulma ja mitte tobedaid(vaid lahedaid)mänge ja mitte nõmedaid allpoolvööd nalju,siis on Eestis kolm pulmaisa kelle peale võid kindel olla.
Hannes Hermaküla,Tauri Tallerma ja Tõnis Milling.Kindlasti ei ole nad kõige odavamad,aga minu arust ei ole pulmad see koht kus kokkuhoida:)
 
Lilly 13. märts 2012, kl 13.51
Kas Hermaküla teeb veel üldse tööd pulmaisana?
 
Kogemustega 13. märts 2012, kl 17.01
Usun,et ikka teeb.Eelmisel suvel käisin pulmas,kus ta oli pulmaisa.Mulle väga meeldis,ääretult sümpaatne inimene.
 
Hele 27. märts 2012, kl 14.54
Mina aga lisaksin omalt poolt, et - hiljutisele isiklikule kogemusele tuginedes :) - et ei ole vaja pulmaisa, kuid selleks peavad olema nö "6iged" külalised. Meil oli rahvusvaheline pulm, 85 inimest, pooled eestlased ja pooled mujalt maailmast. Meie delegeerisime mitmele lähemale s6brale m6ned ülesanded - aga peab inimeses kindel olema, et ta teeb seda r66muga ja soovib olla korraldamises osaline. Samuti ei tasuks panna ühele s6brale pulmaisa rolli, see pole 6iglane, kuna tegu on ikka külalisega, aga üks väike ülesanne inimese peale oli just paras ja k6ik tegid ja aitasid meid r66muga, ise pakkusid. Paar tükki juhatasid inimesi bussidesse, paar aitasid bussides jooke ja snäkke laiali jagada, üks s6ber tutvustas Eesti pulmakombeid, teine s6ber tegi meile ise laulu ja kandis selle ette, üks s6ber viis läbi ühe mängu, pruudi isa ja meie kolm s6pra-s6brannat tegid väikesed naljakas k6ned jne. Ja me olime k6ik väga hoolega ette läbi m6elnud ja ajaliselt paika pannud ja avakava koostanud, et k6ik osaliseld teadsid täpselt millal mida teha ja k6ik sujus väga hästi, just paraja tempoga, et igas tunnis midagi toimus, aga jäi ka parajalt aega, et inimesed saaksid süüa-juua ja omavahel lobiseda ja laudu vahetada jne. Lisaks olid k6ik külalised väga hoolsad kibekarjujad, eriti just välismaalased, nii et igav küll ei olnud. Aga nagu öeldud - see s6ltub väga palju külalistest, mis tüüpi inimesed on. Meil oli pulmaisa v6tmata jätmine mitte niiv6rd rahaline kaalutlus, vaid pigem tema vajalikkuse mittenägemine, kuna ise olime nii organiseeritud, lihtsalt meeldis ise korraldada. Oluline on kaasata ka kirik/registreerija ja peokoht ja nt kirjalikult juhised ja kellaajad ette anda, et päeval ei peaks muretsema.
 
Heino 29. märts 2012, kl 18.14
Pulmavanem Vahurit pakun ma alati esimesena pruutpaarile kui ise kinni juba! Mees teeb oma tööd täie hingega. Minu tegudest sellest vallast ja nõuannetest pruutpaaridele saab lugeda peovanemheino.blogspot.com . Kauneid pulmi kõigile! Heino
 
Pruut 15. mai 2012, kl 12.03
Meie pulmaisa oli aastal 2011 Vahur Jüris ja meie ei jäänud Vahuriga rahule. Valitses kaos ja ta ei saanud oma tööga hakkama. Kohtusime vähe, lubas kokku saada ja tulla aga jah... oleks võinud siis juba aru saada ja ohte näha, et südamega ta ei tee. Pulmapäeval kohale tuli õigel ajal aga kõik muu. Kindlad soovid mis olid jäid ka ära... mina ei soovita. Läksin ka omast arust kindala peale välja, et Vahuris pettuma ei pea, usaldasin ja uskusin. Võib olla olid lihtsalt ootused liiga kõrged aga Vahur ei lähtunud meie soovidest... Siiralt kahetsen, et ei uurinud Millingut :S
 
Soovitan 15. mai 2012, kl 12.37
Meie pulmas oli Kuldar Pajula

http://pulmad.ee/pulmad/pulmakataloog/floristid/kuldar-pajula

soovitan!
 
pipitrulla 15. mai 2012, kl 14.08
Oioioioiioii kui halvasti, et ma varem ei juhtunud seda teemat lugema. Otsisime ka pulmaisa, valik langes Vahurile, sest ta vastas kirjadele kiiresti ja kohtumisel jättis professionaalse mulje, oskas soovitada igasugu tegijaid jne.
Kuna mu mees pidi pärast seda kohtumist mõneks ajaks Eestist lahkuma, siis arvas, et ei hakka teistega kohtuma, võtame selle sama ära. ma hakkasin nüüd täiega pabistama. Väga hõivatud inimese mulje jättis ta küll, sel hetkel tundus, et ehk on see plussiks, et nii suur kogemustepagas aga nüüd tõsisemalt mõeldes võib see olla tõesti hoopis miinuseks, tuleb teeb oma tiiru ära, kasseerib papi ja kõik. Kurat, leping ka juba allkirjastatud... :(. halvasti-halvasti...
 
Pruut 16. mai 2012, kl 11.58
pipitrulla ole siis tähelepanelik ja veendu, et soove on kuulda võetud ja nõua rohkem. Minu viga oligi, et ei nämmutanud üle mida ootan, ilmselt oleks nii mõndagi vältida saanud. Olgem ausad selle raha eest võiks ka nõuda ja saada mida Vahur küsib.
Kui varem arvasin, et pulmaisa teeb pulmas pea kõik siis tegelikult pole meil mehega närvilisemat päeva ja pidu olnud kui see. Tahtsin lihtsalt, et kõik oleks täiuslik..
Ahjaa meile soovitas ta ka fotograafi ja video meest. Peale pulmi pakkus pulmakorraldaja, et teeme ehk korduspildid.. mida me siiski ei teinud.
Jõudu planeerimisel ja loodan, et Vahur on teie pulmas selline pulmaisa nagu mina kunagi arvasin..
 
pipitrulla 16. mai 2012, kl 13.44
:(:(:(

Jah, tema töötasu eest peaks olema garanteeritud unelmate pulm. Igatahes olen tähelepanelik. Aitäh kogemuse jagamise eest!
 
2007 16. mai 2012, kl 22.45
Mina abiellusin 2007a-l ja minu pulmaisaks oli ka Vahur Jüris. Ausalt, ainult kiidusõnad talle. Kui mind hoiatati ka allapoole vööd naljade eest, sis tegelikut neid ei tulnud. Mulle meeldis tema lõbusus, mitte kordagi ei kadunud talt naeratus näolt. Pulmas ei pidanud keegi igavlema, sest ta mängud olid nii kaasakiskuvad. Isegi kui juhtus, et olin mõne mängu rekvisiidi maha unustanud, siis lahendas ta kiirelt selle olukorra ja leidis lahenduse. Ta ei tarvitanud ka alkoholi, seega juhtis ta õhtut kaine peaga (kahjuks olen näinud pulmaisasid, kes ei suuda peoõhtul enam püstigi seista ega saa sõna suust). Soovitas suurepärast bändi Absolut Lühist, kellega olen ka hiljem koostööd teinud. Ta oli mulle igas asjas abiks. Üks asi küll oli, et ta ei lasknud asja "tiluliluks" ja liiga romantiliseks minna. Kõik oli lihtsalt väga lõbus ja naljakas. Tasu oli 8000 krooni.
Teine pulmaisa keda soovitan on Kuldar Koch. Tema viis läbi möödundu aastal ühe mu tuttava pulmi. Ka see oli väga tore, kuid oluliselt romantilisem. Mänge oli küll vähevõitu, kuid sellegipoolest oli kõigil väga tore.Ja hea bänd oli ka tal soovitatud. Tasu ei oska öelda.
Viimane kogemus on väga värske, sellest nädalavahetusest. Pulmaisaks oli Enn Tobre. Väga tore ja lõbus oli. Mängud olid sellised, mida ma teistes pulmades ei ole näinud. Kõik oli nii kaasakiskuv. Kui saaks neist kolmest lemmiku valida, siis oleks selleks kas Vahur või Enn.

nii et Pipiturlla- ära muretse! kohtu Vahuriga veelkord enne pulmi ja arutage koos, mida võiks teha ja kuidas, milline on sinu nägemus. Ta oskab sulle soovitusi anda,kui mõni asi on tema jaoks natuke "imal" Ära muretse nende "allapoolevööd" naljade pärast. Ta võib küll rääkida sedamoodi, kuid tegelikult jääb kõik sündsuse piiridesse. Ja imeilusaid pulmi!
 
Kati 06. juuni 2012, kl 15.52
Meie kaua planeeritud ja väga ilusad pulmad on nüüd möödas (01.06) ning meiegi oleme küsinud Vahurilt hinnapakkumise, töökaaslane kiitis teda väga. Tema küsitud hind ei mahtunud meie eelarvesse ning tänu sellele me leidsime omale suurepärase pulmaema koos oma ansambliga. Meie pulma meelelahutajaks ja juhiks oli Piret Hallik ja Sweet Trio ja nemad olid fantastlised. Pidu läks kiiresti käima, peo lõpu poole tulid tantsuplatsile ka kõige laisemad külalised, allavööd nalju ei olnud, kõik viisakas aga naersid kõik kõht kõveras :) Külalisi oli 50 ringis, paljud kiitsid ja küsisid kust me sellise imelise pulmaema leidnud oleme. Siinpool mainin ka ära et kõik see kokku (pulmaema ja ansambel) tuli odavam kui Vahur Jüris üksinda ning oksjonikaubad, ametimärgid ja muud pudi-padi oli nende poolt hinna sees. Soovitan :)
 
pulmad 13. juuni 2013, kl 10.55
Tere.HR Vahur Jüris pulmaisana teeb väga magedaid nalju ja rohkem neist käib tõepoolest allapoole vööd.
Inimesena ta meile ei meeldi.Pulmavanem võib ta ju aastaid olla ,aga kas ta ka oskab pulma läbi viia ilma piinlikkust valmistamata ,selles mina kindel ei oleks.
 
Kristel31 28. veebruar 2017, kl 20.16
Martin Liivetit ei soovita. Algul tundub jutukas kuid
täiesti uskumatu,kuidas üks selle ala tegija võib nii ebasümpaatseks kujuneda peale telefoni vestlust. Ei soovita!
 
Triinu888 28. veebruar 2017, kl 20.27
Martin Liivetiga muutub jutt, kui soovite oma ettemaksu raha tagasi ja tühistada lepingu.
 
õ 04. märts 2017, kl 21.55
Kas ta peksab ka?
 
Peigmees 18. juuni 2018, kl 18.56
Tere kõigile pulmaisa otsijatele!
Kui hakkasime (tänase seisuga) naisega pulma plaane tegema siis minul oli 3 nõudmist millest ma taganema nõus polnud.
Estieks pulmaisa PEAB OLEMA VAHUR JÜRIS, teiseks fotgraaf Meelis Adamson ja kolmandaks korralik ilutulestik.
Me hakkasime Vahuriga plaane paika panema ca 6 kuud ennem pulmapäeva ( mul lihtsalt vedas, et ta veel vaba oli sellel kuupäeval).
Vahurist minu mätta otsast, uskumatult paindlik ja eriti suure kogemuste pagasiga pulmaisa.
Me usaldasime 99% korralduse poolelt Vahuri õlgadele ja ei pidanud pettuma mitte üheski tema otsuses või idees.
Pulmas oli 60 külalist ja me ei ole saanud mitte ainsatki nurina nooti.
Vahuri koostööparnerid korraldasid ilutulestiku. Meile täiesti tundmatud nimed, hind oli kahtlaselt soodne võrreldes rufide ja hansadega kelle pakkumises oli ka video klipp kaasas aga valisime ikkagi Vahuri soovitatud tegijad ja see oli uskumatu mida need tegelased tegid..... kui poleks näinud ei usuks siiani.
Enamus külalisi ütles et midagi nii võimsat pole nad varem näinud.
Julgen siiralt soovitada Vahurit ja te saate pulmaisa kes on kindlalt täna eesti tipp!

Stressivabat planeermist!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!