Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Säästupulm
 
Helen 07. juuni 2012, kl 11.27
Meil siis lugu selline, et soovime abielluda ja väikese peo ka pidada. Ent kuna võimalused väga suured pole, siis otsustasime paljude asjade pealt kokku hoida. No näiteks, et pidu tuleb oma aias (ei rendi mõisat) ja tordi teeb kokkamisega kursis sõbranna (mitte ei telli kuskilt kallist kohast), pulmaauto juhiks on hea sõber (mitte ei võta limusiini), kutsed teeme ise (mitte ei lähe disanibüroosse) jne. Ometigi, mingid kulud ju siiski on - kleidi pealt ei raatsi kokku hoiad ja no süüa-juua võiks ikka jaguda ju jms.

Aga nüüd kahtleme, et kas võtta pulmaisa või mitte. Kuna külalisi väga palju pole.. (täiskasvanuid vast 20-30 vahel), siis tundub, et äkki saaks ju ise hakkama, aga teisalt ei tahaks ka mingit lauas jorutamist ja uinamuinat. Ja kas tellida muusika või mitte. Ja kas kleit peaks olema ikka maani ja valge või võiks olla ka pidulik väike (no nagu kokteilikleit või kuidas seda nimetataksegi). Ja kas ülikond tuleks osta uus või sobib ka olemasolev viisakas variant...

Ma saan aru, et mu küsimus kõlab vist natuke jaburalt enamikule, aga siiski.. mis oleksid need asjad, mille pealt teie kokku hoiaksite? Ja mis oleksid need asjad, mis pulmas kindlasti olema peaksid? Noh näiteks, et kui oleksid külaline pulmas, siis mida eeldaksid seal juhtuvat?
 
kui 07. juuni 2012, kl 11.41
pulmaisa ei võta kes teid paari paneb? naabrimees?
 
Helen 07. juuni 2012, kl 11.48
Paari paneb perekonnaseisuametnik. Registreerimine kahekesi, pidu tuleb paar päeva hiljem.
 
Pole Hullu 07. juuni 2012, kl 12.24
No kui pidu tuleb paar päeva hiljem, siis võibki tõesti selline "aiapidu" olla, mitte halvas mõttes, vaid ongi Aiapidu. Külalised ei pea pingutama, et mida selga-jalga panna, ja loomulikult ei pea Sina ise ka maani lohisevas valges kleidis olema... Lõppude lõpuks pole see kellegi teise asi, kuidas TEIE OMA pulmi peate, teie teete lihtsa ja hubase aiapeo, kellele ei sobi, ärgu tulgu...! Eks mõned "pulmamängud" võiksid muidugi olla, et inimesed vahepeal ära ei unustaks, et nad tulid ikkagi pulma, mitte küla-jaanikule, aga neid mänge võib ka läbi viia mõni julgema esinemisega külaline.
 
helin ja kajan 07. juuni 2012, kl 12.48
Mina arvan, et muu olgu kuidas on aga tantsida peaks ikka saama ja selleks sobib kõige paremini elav muusika. Muusika teeb peost peo. A lihtsaks aiapeoks mina ei ostaks lohisevat valget kleiti, nii palju muid ilusaid värve ja tegumoode on ju olemas (kuigi ega need ei pruugi ka odavad olla).
 
Seeneke 07. juuni 2012, kl 12.56
Me käisime ka ainult kolmekesi registreerimas abielu. Nüüd, 11 a hiljem, olen mõelnud, et võiks teha isegi mingi väikse kordusürituse lähedastele koos kirikliku laulatusega. Aga seni on see mõtteks jäänud.

Minu arvamus on, et kui mul on kiriklik laulatus, siis ma ei hoia kokku kleidi ja lillede pealt. Kui aga väike aiapidu, siis võib kleit olla tõesti selline vähe praktilisem, mida hiljemgi kanda.

Pulmaisa oli mul esimeses pulmas. Rohkem ei soovi. Vat ei meeldi ei mulle ega abikaasale see teistele tolaks olemine. Ka tookord sai ette lepitud, et selliseid nõmedaid asju ei tule, aga ikka tehti.

Minu vend seevastu tahtis ka jauramisega pidu ja nende pulmapaika jõudes esimene nõme üritus oli see, kui nad värske kaasaga pidid nööpnõelu täis torgitud nööri otsas rippuvat sibulat hammustama. See oli nii haige, et jääb eluks ajaks meelde.

Ülejäänud pidu laabus veidi normaalsemas võtmes. Ent mingi kahe laua vastastikuse lauluvõistluse korraldamiseks ei ole minu arust küll pulmaisa vaja. Sellega saab ise ka hakkama. Lisaks kokkuhoiule on ju need levinud pulmamängud ka teada: pruudipärg või -kimp, naise nime uputamine, tite mähkimine ja rehvivahetus jne.

Ühed tuttavad abiellusid nii, et registreerimisel käisid kahekesi ja peale seda kutsuti lähedased sõbrad-sugulased vastuvõtule. Vastuvõtt toimus püstijalu kuskil viisakas salongis paar tundi. Seejärel pruutpaar tänas kõiki tulnuid ja jättis nad soovi korral sinnasamma pidutsema. Ise aga lendasid pulmareisile. See oli ka minu arvates mõistlik variant.
 
samasugune pidu olnud 07. juuni 2012, kl 13.05
mul oli samasugune pulmapidu ja meile tuli abiks mänge korraldama üks väga tore naine

vaata infot:
katiklubi.ee

neid on seal kolmnaist, ag ameil käis abiks üks Kati, ta tegi vahvaid mänge ja võistlusi nii täiskasvanutele kui ka lastele

ühesõnaga aitas peo sisse juhatda

räägi temaga, ta nimi on Katre Põder
 
juula 07. juuni 2012, kl 14.04
palju õnne kõigepealt!

mina valik tagasihoidlikuma n.ö. kokteil kleidi (rõhutan - mina valin, ise tead mis teed). endal oli ka valge kostüüm pulmas, aga seeoli 15.a. tagasi ja ei puutu asjasse.
Mis ajal plaanid aiapidu - kui on vaid vastuvõtt peale registreerimist - siis piisab mõnes ärksmast sugulasest - kes paar sõna sissejuhatuseks ütleb, kui aha pikemat ja lauatagaolemist - siis võiks keegi olla kes üritust veab
 
MM 07. juuni 2012, kl 15.51
Meil oli siis ka nn säästupulm:)
Kleidi õmbles sugulane, õigemini kostüümi. Pulmaautot juhtis mu isa, samuti võttis enda kanda õhtujuhi rolli ja sai suurepäraselt hakkama. Inimesi ka 20-30 ringis. Pulmapidu kestis mingi 4-5 tundi, algul arvasime üldse, et teeme ainult max. 2 tunnise vastuvõtu, aga õnneks mõtlesime ümber. Peokoha üüris ka isa tutvuse kaudu. Ja tõesti, selle aja sisse mahtus absoluutselt kõike! Sööki, jooki, tantsu, mänge, mida iganes. Pärast tulid ainult kõige lähedasemad meiega veel koju pidutsema, aga muidu jäid kõik väga rahule.
 
eva 07. juuni 2012, kl 16.21
Hei! Minu arust tundub täitsa tore üritus plaanis, mis sest, et "säästupulm". Mul endal oli just paar kuud tagasi veidi suurem pulm ja ma ütleks, et selline väiksem ja aiapeo moodi pidu on toredamgi ehk ja kindlasti rohkem "Sinu päev" kui suur organiseeritud üritus. See selleks. Vastuseks küsimusele ütleks, et pulmaisa oleks kindlasti koht, kust kokku hoida. Meie mitte just väikese pulma (85 inimest) jaoks ka pulmaisa ei v6tnud - lihtsalt ei meeldi eriti selline funktsioon eriti - ja k6ik toimis suurepäraselt, ei mingit jokutamist ega ainult laua ääres konutamist. Ainult ise tuleb k6ik hoolega ette läbi m6elda ja paika panna (nt koostada lausa kirjalik kava ja jagada oma pere ja lähemate inimestega) ja ka m6ni külaline kaasata oma plaanidesse ja korraldustesse. Hea oleks, kui 2-3, sest ühele inimesele tervet vastutust panna on natuke palju. Ja nt hea s6brannal/s6bral vennal-6el v6i ema v6i isal lasta vaikselt silma peal hoida, et k6ik sujuks. Kui on vähegi erksam rahvast külaliste seas, siis töötab kindlasti. Kokku ei soovitaks hoida hea ja rohke söögi pealt ja jookide pealt, ehkki ei pea tingimata alati olema mingi suur valik, 6lle ja paari veinisordiga peab peo kenasti maha, peaasi et otsa ei saaks! Aga see s6ltub muidugi külalistest ja nende ootustest ka. Elav muusika on ka muidugi kihvt, aga ilmselt päris suur kulutus, hea DJ oleks teine ja odavam variant. Ka muusikutega annab rääkida, et nad natuke kaasa aitaksid 6htu juhtimisel - nt kuulutavad pausi ajal, et nüüd tuleb tordisöömine vms. Ka neile ei saa panna pulmaisa rolli, muidugi, aga natuke aidata selles v6ivad ka nemad.
 
eva 07. juuni 2012, kl 16.32
Lisaks veel, et lühem pidulik valge kleit v6ib vägagi kaunis olla ja just sobilik sellisesse aiapeo moodi üritusse. V6i suvisem kergem pikk kleit a la praegu moes olevad maksikleidid, aga valge ja pidulikum, lehviv... Ei pea tingimata maani raske kleit üldse olema, peaasi, et endale meeldib ja mugav on.

Külalisena eeldaks, et ei oleks liigset "tampi" peal ja oleks aega ka jahedat külma veini nautida ja süüa ja inimestega sh pruutpaariga rääkida. M6ni lühem k6ne vanematelt ja/v6i s6pradelt tekitaks natuke pidulikkus. 1 v6i maksimaalselt 2 mängu, mis ei kestaks liiga pikalt ja ei oleks liiga tobedad. Oluline on, et peol oleks hea rütm - iga natukese aja tagant, ütleme nii umbes 45 minutis/1 tunnis (s6ltub ka kauaks 6htut plaanite) v6iks midagi toimuda, nagu pulmatordi l6ikamine, k6ne, mäng, pruudikimbu viskamine/pruudipärja mahamängimine jne ja oleks ka piisavalt aega niisama lobisemiseks ja ringivaatamiseks. Ja mingit hetkest alati, kui ikka korralikuks tantsuks läheb, siis polegi enam muud vaja.
 
Helen 08. juuni 2012, kl 10.15
Aitäh kõigile, kes nõu andsid. Hea on kuulda, et ka selline päev võib ilus ja meeldejääv olla. Üks mu muredest tagasihoidlikuma korralduse puhul oli just see, et kuidas tekitada see tunne, et see on ikkagi pulmapidu, st abiellumise tähistamine, mitte lihtsalt grill-chill-aiapidu. Aga jah, tundub, et see on siiski teostatav. Kui vaid oleks neid erksaid-ärksaid eestvedajaid ja paari mängu korraldamisega nõus olevaid inimesi. Ja hoidke siis pöialt, et vihma ei sajaks!!! :) Telk meil on, aga korralik äikesetorm pole suvel ju välistatud. :P
 
eva 08. juuni 2012, kl 16.23
Tegelikult ju piisab isegi ühest erksamast külalisest - tuleks lihtsalt korralikult läbi rääkida, et mis temast oodatakse ja et see ei oleks liialt koormav talle. Ja kui teil isegi telk juba olemas, siis see juba tekitab natuke teistsugusema ja pidulikuma tunde, kui lihtsalt aia v6i grillipidu. Ehk 6nnestub ka natuke lilledega ise kaunistad, nt karikakrad v6i midagi muud, mis ei oleks väga kallis ja pidulikkuse efekt oleks olemas. Palju edu ja 6nne :)
 
to Helen 09. juuni 2012, kl 07.23
mina soovitan ka sellist toredat inimest nagu Katre Põder.

Ta oskab asjad väga huvitavalt korraldada j a ei jää sellist muljet, et oleks pulmaisa või ema.

Ta on olnud erinevatel üritustel mängujuht.
nt meil oli just lapsel sünnipäev ka aias ja ilmus kusagilt põõsaste vahelt maskeeritult ja tegi mänge, lastel oli väga lõbus ja haaras kaasa ka täiskasvanuid.


Tem akontakte ei tea kuid leidsin ta ühe tuttava abil ja FB-s on ta ka olemas
 
kiska 11. juuni 2012, kl 16.44
Me hoidsime kokku fotograafi pealt (sest on mitu tuttavat harrastusfotograafi, kes teevad väga häid pilte).

Samuti hoidsime kokku pulmaisa pealt, sest otsisime/ mõtlesime mängud ise välja (nt võistkondades WC-paberist pulmakleidi meisterdamine, klassikaline tore viktoriin, üksteise tundmise mäng, jms). Ette valmistasime ikka rohkem ja pooled asjad jäidki tegemata (sest niisamagi oli tore). Mänge aitasid läbi viia erinevad perekonnaliikmed ja sõbrad.

Veel oli sääst muusika pealt, sest elavate bändidega on pea alati see probleem, et nad keeravad muusika liiga valjuks ja suhelda enam üldse ei saa. Rentisime head kõlarid ja koostasime ise endale meeldiva muusikaga playlistid.

Kleidi pealt saab ka kokku hoida kui eBayst tellida (valik on parem kui poodides ja hinnad kõvasti soodsamad).

Palju õnne teile ja planeerimisel pidage lihtsalt meeles, et kõige tähtsam on see, et see pidu teile endile meeldiks.
 
*** 21. juuni 2012, kl 14.37
minumeelest kõlab teie pulm väga armsalt, ilmaasjata nimetad seda säästupulmaks.

Kuna on oma-aia-pulm, siis kleidile kindlasti mingit varandust ei raiskaks. Pigem valiks lihtsa valge kleidi, mida ka hiljem kanda saaks. Kaunistuseks lilled ja peaehe.

Mehele ostaks küll ülikonna, kui olemasolev vana ja kulunud. Kindlasti kannab ta seda ka hiljem palju.

Pulmavana ei võtaks, pigem valiks elava muusika. ja söögi-joogi võtaks kindlasti cateringist, koos nõude ja koristusega! Lisaks sõbranna tehtud tordile siis.
 
Helen 25. juuni 2012, kl 11.26
Aitäh kõigile veelkord heade soovide, toetuse ja toredate nõuannete eest. :)

Mitmed ideed tundusid väga toredad - näiteks see WC-paberist pruudikleidi võistlus; ja meeldetuletus, et külalised ka omavahel ja pruutpaariga rääkida saaksid. :)

Pulmavana-pillimehe me siiski võtame, sest vaagisime küll mitut pidi, aga meie külalised on sellised tagasihoidlikumat tüüpi tegelased, ei oleks kellestki neist rahva käimalükkajat.

Aga kui kellelegi on veel mängude ideid, siis ma oleks nende eest väga tänulik.

Ajakava on ka veel üsna lahtine, aga loodan veel ideid koguda. Esialgne kondikava on seesugune:
* juuksur (2 tundi). selle aja jooksul autojuht toob kimbu, mina panen kleidi selga, saame peigmehega kokku
* vanalinna (ei ole Tallinn) pildistama (1h)
* rahvaga kokkusaamine, et jagada infot + paarist kenast-tähenduslikust kohast läbi sõita/peatus teha (1,5-2h)
* seejärel ühises pulmarongis maale, kus põhipidu toimub (45 min)
* avasõnad + tervitusšampus + õnnitlused (kuni 1h)
* soe söök (1-2 h), edasi külmlaud.

Mis veel?
* avavalss
* 2-3 mängu, et rahvas tuttavaks saaks ja käima läheks
* tants + seltskondlik olemine + veel mõned mängud?
* pruudikimbu viskamine
* tordi lahtilõikamine
* "lõputseremoonia"

Unustasin ma midagi ära?
 
pulma külaline 03. juuli 2012, kl 00.39
Väga armas pulm tuleb tõesti.
Mulle külalisena meeldis ühes pulmas (olen päris mitmes käinud), kus pulmavana lasi igal inimesel peolauas järjekorras tutvustada (nimi ja kes pruutpaarile oled), ning see tundus nii normaalne ja peaks olema elementaarne igal üritusel, kus palju inimesi, kes teineteist teada ei pruugi. See lihtsalt soovitus.
Ning kleidi osas arvan samuti, et olgu pigem lühike ja nn kokteilkleit. Endal oli mul ka kokteilkleit, väga hea suvel ning olen sellega teistes pulmadeski käinud (kuna pidulik ja otsuselt pulmakleidiks seda ei peakski).
Ning Palju õnne muidugi ka !!!!
 
loll 03. juuli 2012, kl 12.06
Kui seltskonnas silmapaistvat šõumeest pole siis tellige pulmaisa - muidu tuleb lihtsalt salatipidu.

Elav muusika - luksus - pealegi odavamad on mõttetud sündi ja süldipändid - parem leidke suguvõsast mõni noor "DJ" ja pange hea playlist paika. Lindilt Tõnis Mägi/Strauss/vms iganes maitse on, on parem kui amatööri "joo - sõber joo".

Riided - TULEB sellised valida, et endal OK tunne. Kui ikka piinlik, et püksipõlved kulunud või
valusalt kahju, et ülikond läks pool planeeritud autoremondist maksma siis on valesti valitud.

Edu!
 
loll 03. juuli 2012, kl 18.56
a seda ka, et pulmaisa tuleks muidugi hoolega valida - kui nö. kultuurses seltskonnas, hakatakse jalaga piixu nalju tegema ... või vastupidi siis on topeltkahju.

Kolm viimast kogemust 1.keskenduti labasele naljale ning enamus auditooriumist nautis seda - ehk õhtujuht sai hakkama. 2.keskenduti labasusele - rahvas oli suht kaine ja enamuses haritud - veits piinlik oli. 3.lõbusamate inimestega tehti piinlikumat nalja, vaoshoitumatega niisama taidlust ja laulmist, pruutpaari tögati ainult heatahtlikult ja põhiliselt ikka kiideti - eeskujulik õhtujuht.

Lisaks tuleks istumiskohad paika panna ja lõuapoolikud laiali jagada. Muidu on see oht, et laua ühes otsas käib melu, teises otsas nukker salatisöömine.
 
Helen 05. juuli 2012, kl 12.31
Aitäh! Ausalt. :)
 
terje 05. juuli 2012, kl 14.06
pulma külaline Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Väga armas pulm tuleb tõesti.
> Mulle külalisena
> meeldis ühes pulmas (olen päris mitmes käinud), ku
> s pulmavana lasi igal inimesel peolauas järjekorra
> s tutvustada (nimi ja kes pruutpaarile oled), ning
> see tundus nii normaalne ja peaks olema elementaa
> rne igal üritusel, kus palju inimesi, kes teinetei
> st teada ei pruugi. See lihtsalt soovitus.
> Ning
> kleidi osas arvan samuti, et olgu pigem lühike ja
> nn kokteilkleit. Endal oli mul ka kokteilkleit, v
> äga hea suvel ning olen sellega teistes pulmadeski
> käinud (kuna pidulik ja otsuselt pulmakleidiks se
> da ei peakski).
> Ning Palju õnne muidugi ka !!!!


Oleneb, palju rahvast on. Kui mingi 60 külalist, siis selline tutvustamine on liiga pikk ja tüütu. Kujutan ette, et ehk mingi 20 enesetutvustust jõuaks ära kuulata/vaadata.
 
JKatrin 11. juuli 2012, kl 20.25
Mina arvan, et pulma mõte ei ole juu külaliste lõbustamine. Nagu mingi meelelahutusüritus.. Tähtsal kohal on noorpaar.
 
hister 16. juuli 2012, kl 00.45
No ikka imelik suhtumine. Kuidas saab ühele vastandada teist? Ikka kõigil ühiselt peab ju tore olema. Et siis noorpaar on tähtsal kohal ja külalised igavlegu või? Et ise on süüdi kui tulid!
 
mx 28. juuli 2012, kl 21.17
Käisin hiljuti pulmas, kus oli 65 inimest ja tutvustusring oli igati vajalik - nimi ja kes pruutpaarile - ei mingi jokutamist, oli huvitav. Pulmaisa oli noor mees, ei mingit labasust, väga meeldis. Kahjuks ei tea tema nime ja tundus, et ta ei olnudki elukutseline pulmaisa, vaid kellegi asjaarmastajast tuttav. Tasuks äkki teilgi kedagi niisugust tutvusringist otsida? Ja õnne teile!
 
enesetutvustu 29. juuli 2012, kl 14.17
olin pulmas kus 150 külalist ja ka enesetutvustus. se ekäis lihtsalt ja oli huvitav.
nt mari, peigmehe kooliõde, kui ilusat soengut vajate siis palun. Jüri, pruudi vend, ehitab maja kui noorpar vajab. Moonika, pruudi ema ja peiu ämm.
jne
 
Aile 09. august 2012, kl 11.21
Inimeste omavaheline tutvustamine võib olla ka lõbus ja mänguline ning ei pea olema "tõusen püsti, ütlen nime". Nagunii ei jõua meelde jätta niimoodi kiirelt nimesid, kui palju võõraid on koos. Olen käinud pulmas, kus alguses õhtujuht laskis tõusta inimestel naljakate küsimuste järgi. Näiteks algas nii, et püsti pidid alguses tõusma need, kes isiklikult tunnevad pruuti, siis need, kes peigmeest. Seejärel tõusid need, kes olid koos pruudiga saunas käinud ja kes olid näinud peigmeest paljalt jne. Alguses üldisemad küsimused, siis juba isiklikumad. Ühesõnaga sellised naljakad küsimused ja iga püsti tõusmise korral küsis õhtujuht mõnelt püsti tõusnult mõne lisaküsimuse. Näiteks, et nii, sina Jüri - kuidas sina küll pruudiga saunas käisid vms. Läbi sellise küsimuste-tõusmiste ja nalja sai päris hea pildi, kes on kes. Nimed ju tegelikult nii väga olulised pole. Eriti kui seltskond on väike - siis on suur tõenäosus, et nagunii teatakse üksteist vähemalt nägupidi. Aga selline mäng alguses oli mõnus - lauas istunud naabrid said kenasti jutule ja nali aitab alati hoo sisse. Ainult küsimused ei tohi olla solvavad või liiga isiklikud. Pulma juurde käib natuke norimist ikka, kuid tasakaalukalt, et keegi ei solvuks.

Õhtujuht tasub ennast ära, kui soovid ise rahulikult aega veeta ja nautida pidu. Kui õhtujuhti pole ja keegi su sugulastest/sõpradest seda rolli ei kanna, siis oln paratamatult pruutpaaril kogu aeg pinge peal, et kõikidel külalistel tegevust oleks jne. Pulmapidu on sul üks kord elus ja usu, sa tahad seda nautida, mitte korraldada õhtu otsa tegevust. Nii et ära õhtujuhi pealt kokku hoia. Ja õhtujuhiga tasub läbi rääkida ka muusika pool - kui tegemist aiapeoga ja tantsimiseks ei ole muud kui mururplats, siis elav muusika pole nii oluline. Korralik võimendus ja makimuusika sobib väga hästi. Ka on siis võimalik vastavalt soovile muusikat valida palju laiemalt. Isegi väiksed külabändid mängivad maksimaalslet 2-3 tundi ja siis oled ikka makimuusika peal. Nii et tegelikult see on ka koht, kust saab siiski kokku hoida, kui asjad korralikult läbi mõelda.

Kokku ei hoiaks ma enda enesetunde arvelt - riided, meik, soeng jms. Ka toidulaua koostaks sellise nagu soovin (mõistlikult, aga ekstra kokkuhoidu esimesele kohale ei seaks). Uskuge või mitte, aga külalistele jääb alati meelde pulmast see, mida süüa-juua pakuti, siis see, milline nägi välja pruutpaar ja see, kuidas külaline ennast pulmas tundis.
Igatahes ilusat pulmapidu sulle ja palju õnne!
 
Helen 13. august 2012, kl 00.38
Nüüd siis pulmad peetud, ja suur närveldamine selja taga. :) Aitäh kõigle, kes kaasa elasid ja nõuga aitasid. Meie pidu oli ilus oli, ja tore ka. :)

Oli pulmavana, oli pikk ja pidulik (aga samas lihtne) kleit, oli romantikat (küünlad murul, rohelusse uppuv õuepaviljon vanemate aias, tähistaevas ja korralik katusealune), oli kihiline tort, maitsev söök, piisavalt juua.... Pulmareis ja mõisas ööbimine olid ka. :) Aga need olid sellised "poolkavalusega" peaaegu poolmuidu sehkendatud lisandused. Ses mõttes, et no need soodusvoucherid erinevatelt saitidelt võimaldavad seesugusete asjade pealt suht kõvasti kokku hoida. Aga täiesti ära jäid kulutused fotograafile, autole ja juhile, koha rentimiseks. Mingitele asjadele kindlasti veel.. Auto kaunistasime lintide, mitte lilleseadega.

Pulmavana kohta oskan öelda, et oli see vast tark otsus!!! Ta oli küll sugulase sõber, aga pisut sel alal tegev. Tema oli see, kes tegi palju ära selleks, et meie päeva ilus ja paljuski lihtsam oleks - juhatas sisse tegevusi, korraldas ja lõbustas rahvast, mängis muusikat ning takkapihta oli minu mõistus, mälu ja tasakaal. Poleks osanud arvatagi, et muidu mõistlik inimene oma pulmapäeval muutub udupäiseks stressipuntraks. No ära unustada oma külaliste nimekiri, maha unustada nii mitmedki pulma jaoks mõeldud detailid (kaunistused jms)... Jahh, sellised asjad juhtusid minuga! Südamlik ja tore, täitsa supermees!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!