Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Milline tort?
 
Helen 18. juuli 2012, kl 11.32
Küsimus siis pealkirjas - milline võiks olla pulmatort? Ses mõttes, et pealt valge vaabaga kaetud jah, aga mis sisuga? Kas kohupiim või šokolaad, kas marjad või jogurt, kas biskviit või vaht ja nii edasi (vahukoore ja võikreemi jätaks valikust siiski välja). Milline oli hea tort, mida sa ise viimati sõid?
 
jah 18. juuli 2012, kl 11.39
küsi jah telhvi debiilikutelt. aga ära jumala eest tee sellist torti mis sulle endale maitseb.
 
Helen 18. juuli 2012, kl 11.49
:) Einotõesti. :)

Ma kogun ideid ja inspiratsiooni, mitte ei jookse esimese arvamuse järel "telhvi tebiiliku" torti tellima. See on ikka lubatud, eks? :D
 
:) 18. juuli 2012, kl 12.18
No ei koosne ju ükski tort ainult kohupiimast või ainult marjadest või ainult šokolaadist. Pead ikka maitsma igasuguseid kooslusi. See, et mina sõin ülihead biskviidi+šokolaadi+marjatorti, ei anna sulle ju midagi, teine tegija teeb teise maitsega.
Ja kauneim pulmatort polnud sugugi valge glasuuriga, nägi hoopis välja nagu suur avatud raamat, kaaned tumedad, lehed kollakad, täiskirjutatud sinise tekstiga, väga vahva oli!
 
- 18. juuli 2012, kl 12.32
sokolaadi torti tihti ei soovitata pulmadeks, sest kõigile ei meeldi sokolaaditort(näiteks mõnele vanemale inimesele või meesterahvale liiga magus). Suvisel ajal midagi värsket ja marjadega või puuviljaga väga hea lahendus.
 
jaanika 18. juuli 2012, kl 19.18
Pulmatort peab vist väliselt rabama.
See et kellelegi ei meeldi šokolaad, teisele sefiir, on nende endi probleem.
Minu tort oli kohupiimaga. Peal suhkruglasuur ja sellest kaunistused. See oli muidugi viga. Kohutavalt magus! Lausa vastikult magus! Lõpuks sõime nii et kaunistused kraapisime pealt maha ja sõime niisama sisu :)
 
:) 18. juuli 2012, kl 21.20
Pulmatordid tunduvad enamjaolt olema kohupiima ja kirssidega, biskviitpõhjal. Ei tea miks, küllap on kõige lollikindlam.
Suhkrumass võib küll ilus olla, aga süüa tõesti ei taha.

Minu valikus polnud ei kohupiim ega suhkrumass. Ega üldse mingi valge vaap.


Käisin ka enne valiku tegemist ühe juurest teise juurde ja küsisin, mis on parim tort, mida saadud. Aga soovitati ikka enda lemmik lasta teha. Eks õige kah. Kõigile nagunii ei saa meele järele olla.
 
parim 21. juuli 2012, kl 16.54
lase teha mahe mahlakas õunapirukas (apple pie) - mitte õunakook, vaid justnimelt see briti õunapirukas
 
pähh 23. juuli 2012, kl 00.40
Tegelikult on need kohupiimatordid ikka väga halvad, no ei sobi kokku toores kohupiim ja biskviit. Küpsetatud kohupiim on koogina ju väga hea. Mulle maitseb selline, kus enamus on õhuliselt küpsetatud biskviit, seal vahel mingi hea kreem ja peal tarretisekihis marjad, maasikad või muud.
 
kalake 13. august 2012, kl 14.30
Werneri kohvik teeb jumalikult head brittakooki ja nii suure kui soovi on, kaunistused on ka esmaklassilised.
 
miamargarita 03. september 2012, kl 02.07
Suhkruvaaba asemel võib ju teha martsipanikatte.
 
tort 15. oktoober 2012, kl 11.51
Tordifirma Söögitakso teeb häid kooke ja torte.
 
Liisu 17. oktoober 2012, kl 13.42
Meil oli biskviit+kirsimoos+kohupiimakreem ja martsipanikate. Originaalis pakuti küll seda suhkruvaapa aga martsipan tundus maitsvam ja hind sellest ei muutunud, et lasime marstipani panna. Ja nagu siin kirjutajatest aru saan, tegime õige valiku. Meie tort liiga magus ei olnud, kõigile meeldis. Tellisime pagaripoistest aga arvatavasti saab mujalt ka samasugust. See on selline suht lollikindel valik minu meelest, sest tõesti shokolaad kõigile ei pruugi meeldida. Lisaks oli see martsipan ilus valge ja sinna lasime veel oma lemmiklilli peale teha ja sai veel ilusam:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!