Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Väga teistmoodi pulmad
 
Kalakene 20. august 2012, kl 10.57
Kas keegi oskab mõnda head ideed või lahendust välja pakkuda kuidas teha pulmad mis ei ole tavaline süldikas. Mõlemad mehega oleme teisel ringil ja traditsiooniline süldikas ei tule enam kõne alla. Üks idee on rannapidu. Aga kui ma tahan rannas peotelgi üles panna siis kindlasti on vaja ka mingit luba et see pidu korraldada??? või kuidas need asjad käivad?
 
näiteks 20. august 2012, kl 11.11
Registreerige kahekesi, salaja. Siis kutsuge inimesed mõnel muul ettekäändel peole ja tehke üllatus.
 
. 20. august 2012, kl 16.12
Meil on täpselt sama seis mis teemaalgatajal. Pulmad kavatseme teha küll alles 2014 (selleks on kindel põhjus), aga juba oleme mõelnud, et mis ja kus. Registreerima läheme kindlalt kahekesi, mulle ei meeldi, kui rahvas mu selja taga niheleb vms. Sealt edasi teeme kahekesi oma unelmatereisi. Aga peale seda kutsume head sõbrad merele ning kavatseme kaatritega sõita kusagile üksikule suuremale laiule, kus saame õhtul rannapeo teha. Kessu laid on näiteks võrratu, kiviaiad, kadakad, sireliallee. Seal siis teeme lõkke ääres ka enda ametliku paarimineku teatavaks.
 
Kalakene 21. august 2012, kl 09.46
Mõlemad on lahedad ideed ...viimase vastaja oma on veel eriti lahe. Midagi analoogset võiks olla jah.
 
K. 29. august 2012, kl 02.54
Pulmapidu saab teha ka ilma "süldita". Registreerimise võite korraldada mõnes looduskaunis kohas ja järgnev õhtusöök nt mõne restorani privaatruumis, mis on stiilne ja kus mängib mahe muusika. Ei pea ilmtingimata olema suur saal ja pingutatud tantsimine/mängud/viinavõtmine. Pulmad peaksid olema eelkõige intiimne tähistamine lähedastega ja kui jätta ära see ülespuhutud trallitamine, siis annab palju paremini konsentreeruda oma külalistele ja külalistel ka paarile: koos mõnusas olustikus tähistada. See kujundab eluaegse ilusa mälestuse kõigile...
 
lilleke 29. august 2012, kl 21.49
teemaautori enda ja ka . idee on hea,eriti meeldib mulle viimase kõneleja jutt, pulm olgu ikka intiimne sündmus mitte ilmamööda trallitamine,natuke imelik siukseid vaadata kes autoteel vingerdavat rongi teevad või nagu oma kodulinnas nägin kord neid südalinnas lihtsalt ringiratast sõitmas ja autodega tuututamas...
 
kana 18. september 2012, kl 08.06
registreerimise teeks kirikliku. kutsuks mõne väga lähedase inimese. ideaalis võiks asi toimuda nt käsmu rannakabelis. ehiks kiriku lõhnavate valgete lilledega ja suure hulga küünaldega.
siis korraldaks piduliku vastuvõtu maal oma roosiaias. teeks rikkaliku külmlaua, pakuks veidi veini ja kutsuks väga valitud inimesed ja mõne muusiku. kõik. siis läheks pulmareisile.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!