Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Olen ma ainus?
 
Tahaks teada 04. september 2012, kl 22.21
Küsimus siis: kui palju on üldse selliseid inimesi, kes pole iialgi mitte kellegi pulmas viibinud? Või olengi ainus imelik?
 
elery 04. september 2012, kl 22.49
Ma olen ise 3x abiellunud ja sõbrannade pulmades olen ka mitmes käinud.Kas tõesti pole mitte kedagi kelle pulmas käia?? Või tänapäeval ei abielluta??
 
n29 04. september 2012, kl 23.18
ma ka pole käinud/näinud.
 
Tahaks teada 04. september 2012, kl 23.39
Pole ise leidnud veel kedagi ning elu on teinud sellised käigud siiani, et kui tekivadki mõned sõbrad, siis mõne aasta pärast viib elu jälle lahku, näiteks koolide või töökoha vahetused. Pole mul sõprade hulk kunagi väga suur olnud ning ka suguvõsa kidur, kus on lisaks üllatavalt palju vanapoisse ja vanatüdrukuid juba ammusest ajast olnud- sellised pigem kinnisemad inimesed. Viimasest pulmast lähemas suguvõsas, keda rohkem tean, on juba üle 20 aasta möödas, siis veel on abiellunud a la vanatädi lapselapsed, keda ei tunneks vist äragi, kui kokku satuks. Praeguste sõprade hulgas on minust nooremad, kes pole keegi abiellunud, vaid vahetavad partnereid vähemalt kord või mitu pooleteise aasta jooksul, vaid kaks paari elavad koos juba üle 2 aasta ja ühel neist ka laps, ent abiellunud nad pole.
 
mmm 05. september 2012, kl 00.01
Eks see abiellumine selline vaikselt hääbuv nähtus ole, eelistatakse vabaabielu enamasti juba ju.

Muidu ise sai käidud pulmas oma 10 aastat tagasi ja see on seni olnud ainuke.
 
Killu 05. september 2012, kl 19.47
Ma ütleks, et kui ka abiellutakse, siis tehakse seda kas kahekesi või oma pereringis, kuna lihtsalt pole finantsi, et teha suuremat sorti pidu.
Mina käisin viimati kolm aastat tagasi oma õe pulmas. Vahepeal on veel mõned sugulased ja sõbrad küll abiellunud, aga jah, väga vaikselt.
 
k. 06. september 2012, kl 15.17
Ma olen 34 aastane ja käisin eelmisel aastal esimest korda sõbranna pulmas. Kõik sõbrad on kas vabaabielus või on abiellutud väikselt - kas pereringis või lausa kahekesi. See pulm, kus eelmine aasta käisin oli ka pigem selline väike kammerlik koosviibimine kui suur pidu.
 
treeks 06. september 2012, kl 16.53
olen 29 ja käinud ühes pulmas 2 aastat tagasi. Lisaks siis veel lapsena vanavanemate kuldpulm - laulatus+pidu.
 
kala 10. september 2012, kl 11.17
Olen 25 ja käinud ainult omaenda pulmas.
 
Pulma ABC 13. september 2012, kl 10.22
Tere,
Kui sa ise pole kunagi pulmas käinud siis need elamused, mis on seotud sinu enda pulmakorraldamisega on unustamatud. Sul pole võrdlusmomenti.
Kui tahad olla originaalne siis võtta meiega ühendust.
Pulmakorraldaja
Olga Simson
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!