Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
abiellumine Tallinna Õnnepalees
 
Lilli 11. september 2012, kl 22.44
Vabandan juba ette, kui mõned küsimused liiga naiivsed on, aga kogemused puuduvad selles vallas:) Oskab keegi öelda, kas Õnnepalee ametnikud annavad telefoni teel infot kindla kuupäeva kohta, millal soovime abielluda? Pean silmas küsimusi, et kas on vabu registreerimisaegu, millised kellaajad jms. Asi selles, et praegu elan mina Tartus ja mu tulevane Tallinnas, selleks, et minna avaldust andma, pean võtma töölt vaba päeva ja sõitma Tallinnasse. Kui selgub, et sel päeval registreerida ei saa, siis on meil mõte, et anname avaldused Tartus, aga selle jaoks peaks siis mees töölt ära küsima. Ja veel:kas Õnnepalees on olemas saal umbes kahetunnise banketi pidamiseks? On keegi seda kasutanud ja millised on kogemused? Suured tänud ette vastuste eest:)
Kahjuks ei ole mul endal tööajal võimalik sinna helistada, et neidsamu küsimusi esitada, sellepärast ka see teema siin:)
 
anna kannatust 11. september 2012, kl 22.55
ja mis Su vabandus on, et Sa neile neid küsimusi meiliga saata ei saa? ajupuue? sellised ei peaks sigima.
 
fff 11. september 2012, kl 23.54
Netis peaks ju kogu info olemas olema, pane otsingusse abiellumine või abielu sõlmimine.
 
. 11. september 2012, kl 23.56
...kas Õnnepalee ametnikud annavad telefoni teel infot kindla kuupäeva kohta,...
Kahjuks ei ole mul endal tööajal võimalik sinna helistada, et neidsamu küsimusi esitada, sellepärast ka see teema siin:)
--------------------

No mis kasu sul siis sellest on, kas infot antakse telefoni teel või mitte, kui pole võimalik helistada?

Saali kohta loe siit:
http://www.tallinn.ee/est/Kuidas-solmida-abielu#Banketisaal
 
Jelena 12. september 2012, kl 13.58
Aru ma ei saa, miks inimesed alati nii õelad peavad olema...

Minu kogemus on selline, et sa võid küll telefoni teel helistada aja küsida vabade kuupäevade kohta, aga sinu jaoks ei broneerita midagi ära - enamasti on seal ametnikud meeldivad ja vastutulelikud ning annanvad infot küll telefoni teel. aAa kui täna helistad ja saad teada, et sulle sobival kuupäeval on vabu aegu, siis tegelikult kohale minnes mõni päev hiljem võib olla ikkagi juba see kuupäev kõik kinni. Aega kinni panna saab ainult kohale minnes avaldusi andma. Muidugi seda saad siis küll vähemalt teada, kui juba on kuupäev kõik kinni - siis polegi mõtet kohale minema hakata...
 
Lilli 12. september 2012, kl 19.49
Aitäh Jelena! Õnnestuski kogu info telefoni teel saada ja ametnik olevat ka olnud lahke ja viisakas (kahjuks meie valitud päev oligi juba kinni). Siinsetele õelutsejatele soovin ka kõike kaunist, kui te seda märgata oskate:)
 
khm 04. november 2012, kl 10.50
Helistamise hetkel võib ju sinu soovitud päev ja kellaaeg vaba olla, aga järgmine hetk astub sisse paarike, kes annab avalduse just selleks ajaks. Egas ma muud lahendust näe, et emb-kumb võtab vaba päeva.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!