Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Pulmad kahekesi
 
Destany 15. september 2012, kl 22.55
Tere,

Palun andke nõu.
Soovime mehega registreerida Õnnepalees ainult kahekesi.
Tean et kui avalduse sisse viid siis saad abielluda min 1 kuu ja max 3 kuud ning riigilõiv 19,18 €.
Kas oskab keegi öelda, et kaua registreerimine aega võtab? 1h?
Plaan minna pärast pildistamisele ka.
 
zzz 15. september 2012, kl 23.01
pigem 15minutit
 
ingrid 15. september 2012, kl 23.27
Pulmad kahekesi? Pigem registreerimine kahekesi. Aga eks võite ka pulmad kahekesi teha. ; )

Käisime ka kahekesi, seda küll ammu juba, aga veerand tundi see jahumine küll aega ei võtnud. Ehk tiba üle viie minuti. Pakun seitset. Mõni sõna perekonnaseisuametnikult blablabla...sõrmused, litaki allkirjad alla ja minekut.
 
pulmad kahekesi 16. september 2012, kl 07.40
meil samuti oli pm... seda nim kabinetiregistreerimine või oli kabinetitseremoonia. ei mäleta enam ja sellele on järjekord ka lühem,, me saime kohe järgmisel nädalal juba.

need järjekorrad tekivadki sellest et ruumid on füüsiliselt hõivatud.
 
Killu 16. september 2012, kl 13.00
Meie lähme järgmine kuu Tartus oma abielu registreerima, meie kaks pluss meie lapsed (alla pubeka ea). Tartu perekonnaseisuameti ametnik ütles, et hoolimata külaliste olemasolust või mitte, on kõik registreerimised saalis ja kestvus kuni pool tundi. Tallinnas on jah mitu ruumi Õnnepalees, sõltuvalt külaliste hulgast ka ruumi suurus.
 
Destany 16. september 2012, kl 19.54
Tere,

Palun soovitage, et kust võiks leida Tallinnast valget kleiti mis sobiks ka tegistreerimisele kui ka hiljem kuskil kanda?..

Tänan....
 
annely 17. september 2012, kl 19.17
Trügin siia teemasse oma küsimusega sisse. Plaanis on ka kahekesi registreerimine ära teha. Kanda tahaksin ikkagi ilusat valget kleiti, kas see on veidi üle pakutud kui me kahekesi vaid oleme või kuidas?
 
2kesi registreerinu 18. september 2012, kl 17.38
Meie registreerisime oma abielus samuti 2kesi, Pärnus. Siin sai ikka valida, kas tahad suurt saali (mis siis, et 2kesi) või sobib nn. kabineti variant. Me valisime viimase.
Meil võttis aega 15 minutit.
Ning vastuseks Annelyle- oma asi millist kleiti kannad. Kui tahad veel kuskil hiljem pilte teha, siis ju armas, kui endale meeldiv kleit seljas. 2kesi regamine ei eelda, et kohale läheksid kostüümis vms.
Ise kandsin pigem "lõpetamis"-stiilis kleiti, valget. Sooviks oli veinipunane õhtukleidi moodi asi, aga elasin tol ajal rohkem Eestist väljas ja paraku nii väikset numbrit polnud saada. seega pidin leppima lasteriiete poest pidulikuma valge lühikese kleidiga ;)))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!