Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Kõhutanstu show Teie pulmale, peole...
 
Dalia 25. september 2012, kl 22.26
Pakun kõhutantsu programmi mis kestab 1 tund. Programmis nii pop kui ka folk tantsud. Minu kostüümid tehti tuntud disainerid.
Töötasin Lähis-Idas kõhutantsijana.

Foto ja video on siin> http://daliabellydancer.blogspot.com



Tel.58122865
 
delia 05. november 2012, kl 16.18
kas oled kah selline kõhn tantsija?eestis ju sellised kõhutantsijad tegutsevadki,egiptuses ikka õigeks kõhutantsijaks peetakse lopsakamat naist,kellel tõesti kõhul ka midagi väristada-liigutada on.kohalikud kõhutantsijad ongi kohe äratuntavad,teised on luukõhnad eurooplased,kes omast arust kah miskit kõhutantsulaadset üritavad.
 
Aga 05. november 2012, kl 23.10
On jube kole vaadata, prisket keha võdisemas. Ines Karu on ilus!
 
Dalia 06. november 2012, kl 12.42
ines karu on muidugi ilus,ma ei vaidle üldse selle vastu kuid ta pole sobiv kõhutantsijaks vähemalt mitte egiptuses.siin euroopas jah on moes ja tantsivad kõhutantsu luukered.
 
pruut 10. november 2012, kl 16.58
palju maksab?
 
F. P. 26. veebruar 2013, kl 12.59
Kõhutants on rohkem kui peki võdistamine.
Jah, seal on ka võdistamisi, aga see pole peamine.
Saab teha väga ilusat tantsu ilma kõhupekita.

Keha liigub vääneldes nagu uss ja selleks pole pekivõdinat vaja. Üldiselt liigutatakse ikka puusi, mitte pekki kõhu peal.

Ning on olemas nii palju erinevaid stiile, osades stiilides üldse puudubki see meeletu peki värin ja rõhk on muul.

Tähtis on ikka oskus, mitte kehakaal ja kehakuju. Kui on kopsakas naine, aga tantsida ei oska, siis pole sellest pekist mingit kasu. Mõni peenike oskab oma liigutustega oma kõhna keha nii ära petta. Ja ka kõhnadel naistel väriseb kõhupeal olev väike polster, see ei peagi olema meeletu pekk. Peki värin ei peagi olema selline, et pekk liiguks ühest seinast teise. See on täiesti vale arusaam kõhutantsust.

Ma ei ütle, et suuremad naised ei võiks tantsida, vaid hetkel kaitsesin kõhnasi. Kõhutants sobib igale kehale kui inimene viitsib harjutada või kui tal on annet.
 
Peki 26. veebruar 2013, kl 22.12
Esinema sobivad ikka ideaalse kehaga ilusad noored inimesed. Ka vanemad ja paksud võivad seda teha, aga kodus oma mehele. Jube on tõesti näha pekipolstreid võdisemas. Kõhutants on jah ikka puusad, vöö ja rütm ja käed. Ines on parim ja ilusaim.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!