Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pruutkleidi jaoks mõtteid
 
Heli 18. märts 2013, kl 13.25
Vajaksin nõu ja visuaalset abi suurema suurusnumbri pruutkleidi disaini suhtes. Suuri numbreid pakuvad päris paljud salongid, tellida saab ka internetist, aga häda selles, et pildid on kõik tehtud saledate modellide seljas ja väga raske on ette kujutada, kuidas üks või teine lõige istuks tüsedal kehal. Või siis milline lõige üldse sobiks... Siit ka minu küsimus - kas on ehk mõni "suur pruut" nõus jagama oma fotot kleidis - seda muidugi mitte siin delfis, aga privaatselt otse meilile saates? Näod ei pea näha olema, foto võib olla ju igatepidi töödeldud jne - lihtsalt sooviksin saada visuaalset ettekujutust kleitidest suure inimese seljas. Ma kannan riideid nr. 54 - 56 (puusaümbermõõt 135 cm). Kleit ei pea olema valge - mind huvitab eelkõige maani kleidi lõige värvist olenemata.

P.S. Ja aitäh juba ette võimalike soovituste eest kaalust alla võtta jne. Ma ei hakka argumenteerima sel teemal ning vastan ainult teemakohastele pakkumistele/nõuannetele
 
vau 18. märts 2013, kl 13.35
kas tänapäeval on koplis hargivahe müümiseks juba pruutkleiti vaja?
 
vaata 18. märts 2013, kl 17.12
lightinthebox.com seal on nii mõnedki kleidid kobedamate modellide seljas
 
fsl, 18. märts 2013, kl 18.24
Kui sa Tallinnas-Tartus elad, siis mine ise salongi ja proovi eri tegumoode. Nii saad kõige selgma pildi sellest, mis just SULLE sobib.
 
Heli 19. märts 2013, kl 09.59
Tallinnas on enamuses salongides kõige suuremad näidised maksimaalselt 48-50 suurusega, kui sedagi. Pakutakse küll ka suuremaid numbreid enamusele kleitidele, kuid neil pole neid proovimiseks, saaks vaid tellida. Olen Tallinnas läbi käinud vist enam-vähem kõik salongid, mille kohta olen info leidnud. Kui keegi oskab soovitada mõnda salongi, kus on ka suuremaid kleite proovimiseks, siis ka selle info eest oleksin tänulik! Kuidas on suuremad inimesed leidnud just endale sobiva ja meeldiva pulmakleidi?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!