Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Millele mõelda?
 
Pisike 09. juuni 2013, kl 20.41
Hei , pulma-d on juulis , esialgne plaan oli ruum rentida ning seal pulmapidu korraldada , aga nüüd on tulnud kannapööre , mõtlesime , et võiks inimesed kuhugi loodusesse viia nt mõneks päevaks kämpingutesse v telkima
? aga askukohta veel ei tea kas kellelgi on soovitusi kus oleks kena koht saaks ujuda , oleks hea kui saaks ka kalaleminekuks paati laenutada ? ning millele veel mõelda ttuleks Nt , asjad mis kindlasti peaks kaasas olema külaliste jaoks , ning kuidas söögi värgiga olema peaks ?
 
Pisike 09. juuni 2013, kl 20.43
asjad on nii kiiresti muutunud ja viimasel hetkel , pea on nii mõtteid täis ning ei teagi millega arvestama peaksin :(
 
- 09. juuni 2013, kl 20.53
võibolla pigem turismi tallu kuskile minna? siis kindel et sobib kõigile ja isegi kui ilm kehv saab hea kogemuse. terve kompleks nt endale võtta kuskil looduskaunis kohas ja siis saab nii pidu pidada kui ka loodud olla jne.
 
Pisike 09. juuni 2013, kl 20.59
mõtlesin ka samas kämpinguid , aga ida-virumaal :) oeh , aga neid kohti on nii raske leida . pole ise käinud kuskil seal nii .
 
aga mina pakuks selle 09. juuni 2013, kl 21.17
http://www.hot.ee/t/tagametsa/
 
time 10. juuni 2013, kl 10.54
Lõuna-Eestis on selliseid kohti väga palju ja väga toredaid (kus on olemas ööbimisvõimalus, ujumine, saun, ka toitlustus, kui soovite ja kõik kusagil looduse keskel). Näiteks Taevaskoja puhkekompleks, Piusa ürgoru puhkekompleks, Käbliku talu, Põdra maja, Nõiariik jms. Peale raha võib antud hetkel takistuseks saada liiga hiline soov pidu just looduses kellegi turismitalus teha : taolised kohad broneeritakse enamasti pool aastat pulmapeo tarvis juba ette ära.
 
oioi 12. juuni 2013, kl 13.03
Praegu on juba juuni keskpaik ja kui sul juulis on pulmad, siis peaksid sul olema kutsed juba ammu saadetud...
Juulikuu on üsna levinud puhkuste kuu - inimestel on sageli pikemalt ette plaanid tehtud ja kui sa nii lühikese etteteatamisega plaanid mitmepäevast "kämping-pulma" teha, siis paljudel pole enam võimalik plaane muuta. Lisaks on juulis sellised kohad enamasti juba kinni - praegu juulikuuks kindlaks päevaks broneeringut saada on keeruline... Kuu ajaga saab kindalsti pulma korraldada, aga kuidagi jube kiirustamine tundub ja kas sa ise ikka pärast naudid seda kiirelt kokkuklopsitud üritust? Pealegi ei pruuvi paljudele inimestele üldsegi meeldida kuskil kämpingus olla mitu päeva, sest kõik inimesed lihtsalt ei ole sellist matkaselli tüüpi. Toitlustus on kindlasti oluline küsimus, set mitu päeva tähendab ka mitmeid toidukordi päevas. Või plaanisid kutsuda külalised koos oma toidukorviga? Ühesõnaga - mõte pole paha, aga selline pulm nõuaks põhjalikku ettevalmistust ja minu meelest on hetkel juba veidi liiga kiire... Millal sa plaanisid kutsed ära saata, kui sa veel ei tea mitte midagi oma pulma toimumise aja ja koha kohta???
 
üksnaine 13. juuni 2013, kl 13.04
mina pidasin oma pulmad selles kohas www.liidia.eu

Mõistliku hinnaga, kohe jõe kaldal (seal toimus ka registreerimine), suur saal (alguses oli plaanis pidu õues, aga kuna hakkas sadama, siis oli hea, et oli saal omast käest võtta).
 
Pisike 19. juuni 2013, kl 00.01
Hih, me ei pea pidu 100 ega ka paarisaja inimesega , tulevad perekonnad vaid üksikud sõbrad , ning kõik teavad ka juba läbi jutukäigu pulma kuupäeva ja kaudset plaani kuidas mida teha samuti on öeldud inimestele see kes tuleb teab ise kaua olla saab. muide jah söögi korrad on olulised jne , plaanime ise šašlõkke ning muud toidukraami kaasa võtta ning on teada, et ,meestel on soov kalale minna jne .. :) igatahes on meil asjad teada kuidas mida . ja kämpingutest niipalju , et rahva otsus oli hoopis telk :)
 
Maitse asi 28. juuni 2013, kl 17.26
Eks nägemusi ja soove ole muidugi erinevaid. Ma ei ole seni küll veel kuulnud ühestki pulmast, kuhu piduriides minnes telgis ööbitaks ja kalal käidaks, aga ega ju samas ei peagi pulmas piduriides olema -dress ja kalamehsäärik on vähemasti omapärane valik.
 
irw 30. juuni 2013, kl 20.09
aga tegi stiilipidu: kummikud, dress ja õnged käes (lillede asemel)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!