Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Pulmavideost
 
Kertu 08. juuli 2013, kl 14.10
Tere

Toodame TV3le dokumentaalset saadet tööpealkirjaga "Eesti pulm". Tegu on selle aasta sügishooajal eetrisse mineva 43minutilise saatega, mis vaatleb mitut eri-ilmelist pulma. Saade on ülevaade sellest kuidas erinevad seltskonnad oma elu suursündmust tähistavad. Näeme, mis on see, mis kõiki pulmi ühendab, mis on erinev ning omanäoline. Plaanis on romantiline, helge ja rõõmus saade õnnelikest inimestest ning pulmadest ilusas Eestimaa suves.
Projektiga seoses otsime paare, kes sel suvel abielluvad ning oleksid nõus oma tähtsündmust ka teistega jagama. Omalt poolt pakume vastu pulmas salvestatud videomaterjali. See on tore võimalus saada põhjalik ja professionaalne videomälestus kaunist päevast.

Lugupidamisega ning kaunist suve soovides,

saate toimetajad:
Kertu Sikk
kertu@muuvi.ee
56 214499,
Kaidor Kahar
528 8198
kaidor@muuvi.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!