Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Romantilised pulmad mere ääres
 
Enx 08. juuli 2013, kl 15.04
Tere.
Soovitage, kellel häid kogemusi -mälestusi pulmadest mere ääres. Nimelt meil soov pulmad pidada just mere ääres, suure valge telgiga jne..Selline armas ja romantiline..
Kas oskate soovitada ilusaid kohti, kus seda teha jne..
Tänud ette;
Pruut
 
Liia 08. juuli 2013, kl 16.11
Kas sul on ükskõik, kus Eestimaa otsas pulm toimub või pead silmas mõnda kindlamat piirkonda? Kui koht ei pea olema just linnas (Narva Jõesuu, Pärnu, Haapsalu), siis näiteks Pärnust Läti poole on mööda mereranda mitmeid majutusasutusi, kus kindlasti saab ka mere äärde soovi korral telki panna, kuid samas on hoonestus lähedal, et piisavalt mugavusi tagada...
 
Liia 08. juuli 2013, kl 16.20
Ahjaa, eelmise postituse täienduseks - miks ma mainisin hoonestuse lähedal olekut peotelgile. Ma käisin ise mõned aastad tagasi pulmas, mis toimus looduskaunis kohas suures peotelgis. Kõik oli ilus ja tore, kuid catering firmale oli ääretult suureks probleemiks külmikute puudumine, vooluvõrgu väga kehv seis, veevärgi küsitavus jne. Lõpuks läks see koht pruutpaarile väga palju kallimaks just sellepärast, et seal tuli teha elektrijuhtmestik peole vastupidavaks, rentida ja kohale vedada tuli külmikud ja samuti vaadiga joogivesi, sest kohapealne vesi ei olnud usaldusväärne. Kuivkäimlad olid ka veidi problemaatilised külalistele, sest need seisid treileritel ja peokleitidega seal käia oli naistele suht tükk sebimist... Õhtul hakkas ka sadama ja siis muutus telgi ümber liikumine mudaseks. Ühesõnaga - väliselt tundus kõik ilus, armas ja romantiline, kuid sisemiselt ei olnud see asi nii ilus... Seega soovitan leida ikka koha, kus majapidamine on telgi vahetus läheduses - see välistab palju muresid
 
--- 08. juuli 2013, kl 16.29
Filmides on jah ookeani kaldal pulmitamine väga romantiline, meie kliimas peab aga arvestama sellega, et ilm on tihti kehv ja seal valges telgis mõnulemine ei kuku sugugi ilusti välja.
Väga kena koht on Toila rand Ida-Virumaal, kus on otse rannas olemas ka pubi/kõrts, kus saab kehva ilma korral pidutseda kuni 100 inimest. Olemas on ka lava ansambli jaoks ning parkimisplats autodele. Kõrtsi tagant algab president Pätsi park ja vot see on väga romantiline koht. Üleval astangul on purskkaevu ja merevaatega iluaed, mis oleks registreerimiseks superkena koht ja tegelikult taga on koolimaja, kus saab ka saalis pidutseda (öösel ka magada mattidel) ja siseõues asjatada jne. Isegi staadionit lubatakse kasutada, kui tahta sportlikum üritus teha.
Ma ise olen neis kohtades mitmel korral käinud (kuigi mitte pulmas, vaid muudel üritustel ja minu jaoks on seal ümbrus romantika ruudus :)
 
Enx 08. juuli 2013, kl 16.32
Kuna enamus rahvast elab Tallinnas, siis oleks hea kui koht jääks Harjumaa piiridesse..
 
Enx 08. juuli 2013, kl 16.37
Tänud! Toila kohta olen kuulnud ja head varem..
Eks peame arvestama loomulikult kõigega, hea kui kellelgi kogemused ja oskava nõu anda. Hea oleks jaa, kui lähedal oleks maja või midagi, et kui vajadus saaks kasutada..
Ootan rõõmuga Kõigi soovitusi, et leida parim koht ;)
Tänud!
 
galina 08. juuli 2013, kl 16.45
Harjumaal uuri Viinistu restorani pakkumist - nad on üsna paindlikud erinevaid soove arvestama. Kuna seal restoran kohe mere ääres, siis halva ilma korral oleks ka tagavaravariant olemas. Ja kabel on seal ka väga ilus pulmatseremoonia läbiviimiseks. Ainult et sinna tasub ise kohale minna asja uurima, neil netis erilist infi pole. Ma just alles käisin seal sõprade pulmas - väga ilus oli, kuigi neil ei olnud telgis pidu vaid ikak siseruumised. Kuid õues oli ka tegevusi ja niisama mere ääres oli väga mõnus käia ka jalutamas.
 
Enx 08. juuli 2013, kl 17.13
Ja Viinistu mul ka juba peas mõlkus, seal ilus jaa!
 
ser 10. juuli 2013, kl 18.41
Meie kliimas suur riskibisness. Pigem panusta hoonele, kus võimalik samas ka väljas olla. Mere ääres kipub külm tuul olema, suud ja silmad juukseid täis, topsikud ning söök lendab käest. Väga suure tuulega kogu su telk kaasa arvatud.
 
Siuks 11. juuli 2013, kl 14.56
Meie pulm 35 in. toimus lageda taeva all Viimsi Vabaõhumuuseumis.(Ilmselt saab sinna ka telgi tellida vihma kartes) Suurepärane asukoht imelisel rannal. Fantastilise mitmekorruselise pulmatordi tellisime Viimsi kohvikust Violia (asub Viimsi vallamaja hoones). Nad tõid selle ise kohale. Laua kattis muuseumi pool ise st. nõud, bokaalid, nende oma vahuvein. Tellisime ka kohvijalgratta CoffeeAngels mis sõitis ise kohale ja pakkus kõiki jooke mahlast piparmündikakaoni ja edasi Lattest kangemani. Kõik külalised tellisid just seda, mida tahtsid. Arve tasusime muidugi meie.Meil oli küll vaid tort, vahuvein ja joogid, aga kindlasti annab ka muid toite sinna tellida. Ja peamine - Tallinnast tulijatele super asukoht. Ka kõiksugu pulmarituaale on seal hea läbi viia!Üle õue ka restoran Paat, aga nende ruumide üür väga krehvtine, kuigi asukoht samuti super. Soovin edu!
 
---- 14. juuli 2013, kl 21.11
Ka Rocca vabaõhumuuseumis saaks pulmitada. Seal on samuti suur muruplats, kus vähemalt mõned aastad tagasi oli isegi katusealune olemas. Lisaks külakiik. Platsi ääres on väga kena vaade Kopli lahele ja vanalinna tornidele. Kunagi, kui seal sai sünnipäeval käidud, siis sünnipäevalaps mainis, et platsi rent ei ole üldse kallis.
 
Enx 16. juuli 2013, kl 18.17
Tänud kõigile kes oma kogemusi jagavad ja nõu annavad! ;)
Küsimus kas Viimsi Vabaõhumuuseumis oli rent kallis? Ja mingeid probleeme seal ei tekkinud? Kas seal on olemas koht kus inimesed saavad wc käija vm..? Kelle poole ma pean pöörduma, kes sellega majandab seal Viimsi vald vm?
Päikest!
 
Siuks 17. juuli 2013, kl 14.11
Vastan küsimustele - Viimsis oli rent tunduvalt odavam, kui kusagil mujal. Tegin piisavalt uuringuid. Annan Sulle kõik telefoninumbrid, mis on avalikud ja on olems ka nende asutuste kodulehtedel. Muuseas - ka Viimsi Vabaõhumuuseumi kodulehel on hinnakiri olemas. Niisiis - Viimsi kontakt: 5077622,kohvijalgratas: 53328164. Ära unusta, et pulmatordi saad sealtsamast Viimsi Violiast ja nad toovad selle ise kohale. Kõige parem on sul ise kohale minna ja oma silmaga näha, kui äge seal kõik on. Edu!
 
pruut 2013 19. juuli 2013, kl 12.16
Romantilise mereäärse pulma planeerimist tuleb igal juhul alustada eeldusega et on tugeva vihmasajuga ja kõva tuulega ilm. Ja sealt edasi et kui vihma ei saja (ilm võib muutuda tunniga) mida siis saab kiirelt ära jätta, muuta jne. Sama tuulega.
 
Enx 19. juuli 2013, kl 13.18
 
ingrid 24. juuli 2013, kl 23.01
Mul oli au viibida paar aastat tagasi ühel abielu registreerimise toimingul mere ääres. Mõeldud oli muidugi, et kaunis loodus, vahused lained varbade vahel(mitte küll minu maitse, aga see selleks), looduslikult mitmekesine elukooslus kaugemal õõtsuvate luikedegi näol olemas jne. Aga. Ilm jube mis jube. Õudne tuul. Daamide karvad lendlesid ja see oli peamine, mis mulle sealt meelde jäi. Kuigi pruudil oli soeng kindlalt kinni, vandus seegi lõpuks ilmastikule alla. Noh, hästi mõeldud, aga veidralt kukkus välja. Enamvähem kõik pildid on niisugused, kus karvad lendlevad näo ees või on käsi seda sasipundart kuidagi ohjamas parajasti...: )
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!