Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Müüa imeilus pulmakleit
 
Ingrit 12. august 2013, kl 18.35
Müüa ilus pulmakleit. Kleit on üheosaline, ülemine osa korseti lõikega (tagant paelaga reguleeritav). Ülemine osa kaunistatud pärlitega ja lilletega. Suurus 36-42. Tehtud keemiline puhastus. Annan kaasa ka alusseeliku. Kõige paremini sobib pikkusele 170-175 cm (ise olen 162, kandsin kõrgeid kingi, sobib seega ka lühematele). Küsi lisainfot/pilte või tule proovima!
Hind 250 eurot.
Infot: ingritgluck@gmail.com


Продажа красивcое платье невесты b Rakvere. Pазмер 36-42. Химчистка сделано.

информация:ingritgluck@gmail.com
 
uudistaja 12. august 2013, kl 20.29
tundub, et sobilik kleit, kuid kas see ka värvida kannatab, sooviks teha sellise lilla varjunditega, et suvel kanda paljasääre kleidina, hind oleks vastuvõetav ka
 
ingrit 12. august 2013, kl 22.28
Kui olete huvitatud, võin näidata ka pilte, kuid kleidi alumine osa on väga kihiline ja kleit on maani, seega kardan, et raske värvida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!