Pulmad
Fotograaf
fly 27. september 2013, kl 16.46 |
Kuna talvel on pulmapiltide tegemise võimalused väljas piiratud, siis millist stuudiofotograafi soovitate? On kellelgi ehk välja pakkuda mõni hea fotograaf Tallinnas, kes oskaks ka stuudiofotod omanäolisteks ja kordumatuteks teha? Ei peagi olema mingi suur ja uhke salong, äkki on mõni andekas hobifotograaf,kes tegutseb näiteks oma kodus? Aitäh:)
tean 28. september 2013, kl 05.05 |
on väga andekas fotograaf, aga mite Tallinnas, vaid hoopiski Läänemaal, aga ta liikumisvõimeline, et kui ise kohad leiate siis tuleb kohale ja teeb pildid.
vb nt botaanikaaias või teletornis
- seal ta on käinud minu ja mu tuttava pulmapilte tegemas, ehk on teisigi kohti
Nimi on Ants Maripuu, googelda!
vb nt botaanikaaias või teletornis
- seal ta on käinud minu ja mu tuttava pulmapilte tegemas, ehk on teisigi kohti
Nimi on Ants Maripuu, googelda!
:) 29. september 2013, kl 15.21 |
Mina 01. oktoober 2013, kl 23.44 |
heli 02. oktoober 2013, kl 12.49 |
http://www.sirabella.ee/ väga hea fotograaf on Maris Ojasuu - temaga tasub kohtuda, sest ta on võimeline tegema väga erinevaid pilte - kodulehel pole sugugi kõiki näiteid ja väga palju loeb,kuidas teilomavahel klapp tekib. Oskab kuulata soove ja oskab ka ise näha, kuidas üks või teine inimene võiks fotodel ilus jääda.
PreiliAlisa 27. november 2013, kl 21.24 |
Mina soovitaksin fotograafiks Eduard Laur'i.
Tema tehtud töid saab näha siit http://www.filmari.ee/fotogaleriid
Väga rõõmsameelne, professionaalne ja tore fotograaf on :)
Ta küll ei ole Tallinnast, vaid hoopis Haapsalust, kuid on liikumisvõimeline :) Võite ise mingisuguse ilusa koha välja valida või siis ka tema endaga sel teemal nõu pidada :) Tal endal on ka väga palju häid ideid ja mõtteid :)
Ta oli meie pulmas fotograafiks ning jäädvustas meist ja üleüldse tervest meie päevast väga ilusad pildid ja hind oli ka mõistlik:) Meie oleme ülimalt rahul :)
Tema tehtud töid saab näha siit http://www.filmari.ee/fotogaleriid
Väga rõõmsameelne, professionaalne ja tore fotograaf on :)
Ta küll ei ole Tallinnast, vaid hoopis Haapsalust, kuid on liikumisvõimeline :) Võite ise mingisuguse ilusa koha välja valida või siis ka tema endaga sel teemal nõu pidada :) Tal endal on ka väga palju häid ideid ja mõtteid :)
Ta oli meie pulmas fotograafiks ning jäädvustas meist ja üleüldse tervest meie päevast väga ilusad pildid ja hind oli ka mõistlik:) Meie oleme ülimalt rahul :)
soovitan ka 29. november 2013, kl 12.44 |
teadja 29. detsember 2013, kl 23.45 |
ei soovita 08. juuni 2014, kl 12.34 |
Kindlasti ei soovita Tartust Helis Künnapi nimelist naist. Varustus on tal küll hea, aga pilte kujundada ja juhendada ei oska. Võttis 60 eur tunnise sessiooni eest, andis CD kus oli ise oma suva järgi kujundanud pildid. Üldse ei meeldinud need pildid. Jah teravus päris hea, aga paigutus ja kõik muu seadmine väga mööda.
halb kogemus 09. juuni 2014, kl 07.42 |
n0000 20. juuli 2014, kl 19.57 |
ei saa aru 29. august 2014, kl 12.03 |
abiks ikka 02. jaanuar 2015, kl 22.58 |
Ave 06. märts 2015, kl 12.13 |
nette 07. märts 2015, kl 14.45 |
arvan 21. märts 2015, kl 09.06 |
Minni 24. märts 2015, kl 13.44 |
arvan 28. märts 2015, kl 09.30 |
Lisa postitus