Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
külalisena igavas pulmas
 
maitseasi 07. oktoober 2013, kl 19.20
Käisin mehe õe pulmas. Väga toredad noored inimesed heitsid paari. Külalisi oli ca 40, pered ja lähemad sõbrad. Paik oli stiilne ja kaunis, kogu pulm oli tagasihoidlik ja kombekas.
Mis aga minu jaoks oli kummaline, oli see, et peale meeletu söömise (toidud olid suurepärased) ei toimunud praktiliselt mitte midagi. Külalised ainult istusid ca 5 h nagu pupujukud ja sõid, vahepeal küll tagasihoidlikult vahetati kohti, et omavahel rääkida või noorpaariga suhelda. Minu jaoks oli suur pettumus, et sai ennast üles lüüa vahva sündmuse jaoks aga pidu nagu polnudki.
Muusika oli 2 viiulit+ tsello, mille järgi siis natuke tantsiti.
Kui ma oma pettumust välja näitasin abikaasale ja paarile lähemale tuttavale, siis vaadati mind kui tujutsejat.
Saan aru, et igaüks teeb pulma oma näo järgi nii nagu soovib. Ega ma meeletuid mänge ja möllu ei oodanudki nende puhul, aga midagi actionit ikka võinuks olla külalistele.
See on ka tobe, et peab nägu tegema, kui tegelikult on igav.
Sain välja elada!
 
maitseasi 07. oktoober 2013, kl 19.31
mõnele meeldivad mingi lollakad mängud, mõni tahab lihtsalt seltskondlikku istumist ja head muusikat.
 
nii on 07. oktoober 2013, kl 19.57
igav on ainult igaval inimesel.

ning kes oled sina, et sinu maitse järgi peab teise inimese pulm olema? neile meeldis nii, nagu ma aru saan, enamus külaistele ka? seega vahet pole, kui mõni loll actionit ei saanud, olgugi, et end üles lõi :D
 
elle 07. oktoober 2013, kl 20.42
Ei mõista ikka seda, et kui ei meeldi, miks siis ei lahkuta? Kui tõesti igav oli, aga otseselt solvata ka tähtsal päeval ei taha, mõelnud siis kasvõi "äkilise põhjuse lahkumiseks" väljagi.
Ega siis inimesed on erinevad ja kõigile ei meeldigi suur jooma, trall, seltskonnamängud jne.
Eriti pulmateema olgu ikka pruutpaari soovide järgi.
 
Dame Ali 08. oktoober 2013, kl 15.06
Kirjelduse järgi väga meeldiv seltskondlik koosviibimine - oleks heal meelel osalenud.
 
mis selles üllatavat on? 09. oktoober 2013, kl 22.12
eestlased on tuimad inimesed.
 
hkm 20. oktoober 2013, kl 15.48
Aga mida sa siis ikkagi tahtsid või mida muud pulmades siis veel tehakse kui need pulmamängud välja jätta?
 
heli 21. oktoober 2013, kl 09.41
Pruutpaar korraldab peo enda soovide kohaselt ja selge on see, et igale külalisele ei ole võimalik meelt mööda olla. Minu arust on külalise asi austada pruutpaari soove ning mitte virisema selle üle, et pidu ei meeldinud. Mulle ka ei meeldi näiteks Kukerpillide või muude "rahvalaulikute" muusika, aga kui pulmas mängib seesugune ansambel, siis ma ei tõmba nina kirtsu ja ei virise, et issand, miks te ei kutsunud Metsatöllu... Pulmamängud ja tegevused pulmas on asi, mis nagunii on paras laveerimine meeldiva ja mittemeeldiva vahel ja kui pruutpaar ei soovinud selliseid "traditsioonilisi" mänge õhtul teha, siis see on nende otsus ja kritiseerida seda ei ole minu jaoks õige.
 
.... 21. oktoober 2013, kl 15.33
Mina käiksin sellistes pulmades hea meelega, mis toimuvad nii nagu teemaalgataja kirjeldas. Mulle seevastu ei sobi need pilli- ja pullipeod, kus viisakalt riides inimesed pannakse kepsutama või muidu "aktiivne" olema ja kus pruutpaarist saab kohati pulmatolapaar.
 
........... 23. jaanuar 2014, kl 16.02
Ma lugesin seda alles jaanuaris, aga polegi vist tähtsust.
Teemaalgataja esimese lõiguga ( 4 lauset ) ongi kõik öeldud. Tagasihoidlik, stiilne, kombekas. Koosviibimine oli ju vaid lähedastele, mis pulmatrall?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!