Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
kleidi tellimise ajastus
 
Kaie 21. oktoober 2013, kl 09.51
Kui pulmade kuupäev on enam-vähem paigas, siis kui palju varem te ostsite - tellisite kleidi? Kui osta kleit mõnest pruutpaaride salongist, siis kaua võtab sealt kleidi kättesaamine? Või on need ajad väga erinevad? Kaua võttis teil kleidi kättesaamine ja kas ostsite selle salongist või tellisite ise mõnest netikaubamajast?
 
onyks 23. oktoober 2013, kl 05.14
Ostsin salongist. Lihtsalt proovisin paljusid kleite ja ostsin ühe ära. Kätte sain ikka kohe kui ostsin - pärast ostu sooritamist viisin kleidi koju. Teine asi on muidugi kui tahad mingit teist suurust vms, siis peab tellima. Siis küsidki sealtsamast salongist, et kas teisi suurusi saa tellimise alusel ja kui kaua see aega võtab. Ise ostsin kleidi esimeste asjade seas. Võis olla kaks-kolm kuud enne pulmi. Liiga palju enne pole mõtet osta, kehakaal võib muutuda ja siis peab õmblejal laskma kleiti veel enne pulma kohendada.
 
oled armas 23. oktoober 2013, kl 06.28
Armastan sind.
 
arvan 19. november 2013, kl 09.34
Pakkuda pruudikleit rasedale. Tellitud internetist.
Kaunistuseks kivikesed, lõhikesed varrukad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!