Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Lilled pulmakimbus
 
Neti 05. november 2013, kl 16.28
Kui pulmad on talvel, mis lilli te pruudikimbu sisse soovitate? Mis lilled seisavad kõige paremini?Kimp peab ju üsna kaua ka ilma veeta hakkama saama.Värvid:valge sinine. Mida teha et peigmehe rinnakaunistus ära ei närtsiks? Jagage oma kogemusi:)
 
kus sa elad 05. november 2013, kl 16.34
mina abiellusin 20a tagasi ja juba siis tehti kimbud märja svammi ja kinnihoidmise vrs kimbul oli lilledel nagu vaas, saad aru mida mõtlen.
 
no mida 05. november 2013, kl 16.37
sa muretsed, laod kimbutegijale oma tingimused ette, see tema probleem, kuidas neid täita. Ega keegi kimbumeister siin oma ärisaladusi laiali laota.
 
jan 05. november 2013, kl 16.57
jummal,nüüd on juuuu niiii suur valik lilli !!!!
tuleb ainult õige meister leida !!!
 
enku 05. november 2013, kl 17.49
Kasuta kunstlilli, säilivad igavesti
 
gelka 06. november 2013, kl 11.47
Krüsanteem on lill, mis seisab väga hästi ja neid on ka värvilisi. Minu sõbrannal oli kolmevärviline krüsanteemidest kimp ja sekka oli pandud mingeid väikseid õisi veel, mille nime ma ei tea. Uskumatult ilus ja armas kimp oli. Varred olid ampullis, kus oli vesi koos säilitava geeliga ja kuna kimbu alumine osa oli kaetud lindiga, et käes hoida oleks parem, siis näha polnud midagi. Igal juhul pea nõu oma lilleseadjaga - küll nemad teavad, mil viisil kimpu nii teha, et see püsiks värske. Peiu rinnakaunistuse puhul oli sõbranna pulmas see õis piserdatud üle minig spets vahendiga, mis muutis lille nagu vahaga kaetuks, aga silmaga seda näha polnud - kui katsusid, siis õis oli jäigem. Samuti mingi lilleseadja nipp.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!