Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
keda kutsuda?
 
Kat 09. detsember 2013, kl 16.18
Keda kutsuda pulma? Sõprade ja kolleegide osas küsimusi pole, kutsun ainult need, keda soovin, aga sugulastega on keerulisem.

Näiteks: suhtlen lähedalt ühe oma onutütrega, ta on lähedane ja kallis inimene mulle. Samas tema vennast (oma onupojast) eriti ei pea. Selliseid sugulasi on ka teisest liinist veel, kellega midagi peale ei oska hakata. Ise kutsuksin ainult need, keda päriselt näha tahan, samas kui on tegemist nö ühe pere inimestega ja vanaema-vanaisa ka kohal, siis ehk peaks ikka kõik kohale kutsuma? Otsest vastumeelsust pole, tahaks lihtsalt et iga kutsutu oleks seal asja eest. Ütlen veel, et sõpradega on nii, et kui on sõber/sõbranna, kelle abikaasa/elukaaslane/partner on meile mõlemate tuttav, siis kutsume tema ka nimeliselt. Ja need, kellel "päris" kaaslast pole, need kustume üksinda.

Kas on keegi veel selliste valikute ees olnud ja kui siis kuidas olete olukorra lahendanud?
 
Kui 09. detsember 2013, kl 16.30
Juua on siis ma võin kaa kohale ronida
 
kle 09. detsember 2013, kl 17.18
kui pappi on, kutsu kõik
kui pappi pole, ära kutsu kedagi, käige kahekesi ära

aga viisakas oleks soovimatutele sugulastele kasvõi väike laud mõnel muul ajal tagantjärele teha
 
gertu 10. detsember 2013, kl 15.04
Minu jaoks oli pulmapidu ikka sündmus, mida ma jagasin inimestega, kes minu jaoks olulised ja kelle jaoks ka mina olen oluline. Me ei kutsunud ühtegi inimest kohtustusest. Nii mina kui mees kutsusime eranditult need sõbrad, tuttavad, sugulased, kellega me tõesti suhtleme igapäevaselt või vahemaa tõttu küll kohtume harva, kuid kellega on tugev side ja kelle kohalolekust me mõlemad rõõmu tundsime. Minul on väga suur suguvõsa, aga suhtlen ma sealt vaid kümnekonna inimesega. Ja nemad ma ka kutsusin. Ülejäänud sugulastele saatsime hiljem viisakalt teate pulmafotoga koos, et oleme abiellunud ja kanname edaspidi ühist perekonnanime. Mina ei leia, et peab kutsuma "kogu küla" kui sa tegelikult nende inimestega ei suhtle. Külalised olid meil aga kutsutud kõik "kaaslasega" - ehk siis neile, kes ametlikus suhtes meie teada polnud, läks kutse ühe nimega, aga märkega, et kutse kehtib kahele.
 
AS 16. detsember 2013, kl 12.10
Meil ei ole sugulasi väga palju õnneks ja kutsusime kõik, õnneks need kellega eriti ei suhtle, need ei tulnudki. Sõpradega kellel päris kaaslast pole, need kutsusime kaaslasega siiski, jällegi tegelikkuses nad kedagi suvalist kaasa ei soovinudki võtta. Kõik loksus iseenesest paika :)
 
Rebane 05. jaanuar 2014, kl 15.06
Kutsu kokku külalisi, karvaseid ja sulelisi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!