Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Üllatuspulmad
 
kätlin 26. jaanuar 2014, kl 21.27
Plaan on oma sünnipäeval (suvel) abielluda. Tegu oleks üllatuspulmadega, sugulased-sõbrad (ca 40 kõige lähemat inimest)tuleksid oma teada sünnipäevale, alustuseks oleks koduaias väike bool ja registreerimine, siis suunduks lähedalasuvasse peokohta, bänd ja söök-jook. Meil on tore seltskond, kindlasti tuleb lõbus õhtu ka ilma pulmaisata. Kas keegi oskaks soovitada notarit või siis registreerijat (Tallinnast veidi väljas), kes kohale tuleks ja ilusa kõne peaks?
Kuidas ise suhtuksite,kui sattuksite sellise üllatuspulma külaliseks? No ei taha lähedasi kinkide-tualettidega koormata, teeks lihtsalt ühe lõbusa õhtu, ilma kohustusteta.
 
Naine 26. jaanuar 2014, kl 21.33
eks ta veider välja kukuks
 
aadu  26. jaanuar 2014, kl 21.36
Vaata tüdruk, parem oleks kui peigmees saaks varem teada, mitte sünnipäeval.
 
abikaasa 26. jaanuar 2014, kl 21.39
Minu arvates väga hea mõte. Pulmasid isegi peetud ja tõepoolest kõige tüütum asi ongi need 'pulma-kohustused'. Nii on hea, inimesed ei pea muretsema mida pulma selga panna või kallist kinki otsima. Kõige tähtsam on ju see päev pruudile ja peigmehele. Soovin teile õnne ja muredevaba pidupäeva! :)
 
daam (ehtne) 26. jaanuar 2014, kl 21.53
Anna andeks mu avamelne arvamus, aga väga negatiivselt suhtun. Lihtsale peole tuleksin teksades, aga pulma ja pulmapiltidele ei taha mingil juhul sellisena sattuda.
 
kätlin 26. jaanuar 2014, kl 22.01
Tegemist on juubeliga, meie seltskonnal on kombeks sellistel "päris" pidudel viisakate riietega käia, saadame ka kutsed, nii et on arusaadav, et tegu pole lihtsalt grillipeoga. Me ei taha traditsioonilisi pulmi, üllatuspidu tundub lahe idee. Meie seltskonnas pole kedagi, kes sellise asja peale solvuks, tunnen ju neid inimesi läbi ja lõhki. Vanematele teatame muidugi, et mis plaanid meil on. Nemad on ka ainsad, kes asjast varem aimu saavad. KOrdan - meil on palju toredaid tuttavaid ja töökaaslasi, peole tulevad aga ainult kõige lähemad inimesed. Kõik tunnevad kõiki ja meie koosviibimised-reisid-üritused on alati toredad ja meeldejäävad olnud. Tuleb ka üllatusi, kõik nagu päris pulmas aga ilma kinkide ja mängudeta.
 
hilda 26. jaanuar 2014, kl 22.22
ma ise olen kuidagi aeglase kohanemisega :). Minnes kellegi juubelile, ei tahaks end kindlasti leida asjaosalise pulmast. Aga igaljuhul on see pruutpaari valik, otsus ja seda tuleks arvestada. Ent minu kui külalise rõõm jääks siiski kuidagi poolikuks. Tähtsad sündmused mõlemad aga ... Arvan, et pulmi saab ka pidada ilma igasuguste "kohustuslike" pulmavimkadeta. Nii suure seltskonna puhul peaks ikka olemas siiski õhtu juht, muidu võib asi lihtsalt laiali vajuda ja nii oluline päev noorpaarile jääb meenutama kui igav ja laialivalguv olemine.
 
kätlin 26. jaanuar 2014, kl 22.44
ma tahaks veel lisada, et kõik külalised tunnevad üksteist hästi, ka meie vanemad on meie sõpradega tuttavad. Pulmas on ühesõnaga seltskond, kes ka vabal ajal lävib. ja siiani on eranditult kõik üritused olnud lõbusad, ilma peojuhtideta. laiali ei valgu see seltskond kindlasti. tantsida armastatakse meie pundis väga, bänd tuleb korralik.
plaanime suvel reisi, eelarve kahte asja ei võimalda, samas abielluda sooviks peale 8 aastat kooselu aga küll. sõbrad-sugulased peavad olema selle päeva tunnistajateks, kahekesi ei tee me seda mingiljuhul. selline üllatuspidu tundus sobiv ja põnev variant, ka odavam kui korralik, kogu kupatusega pulmapidu.
 
click ok 26. jaanuar 2014, kl 23.14
Edu Sulle, Kätlin! Mõte on tore ja Sinu kirjutiste järgi täiesti realiseeritav.
Ära pabista teiste arvamuste pärast. See on Sinu ja tulevase (ametliku) abikaasa pidu!

Õnne teile mõlemale!
 
kätlin 26. jaanuar 2014, kl 23.14
hetkel natuke raske täpsemalt rääkida, sest kange puuksuhäda on kallal, sõin poolteist kilo mandariine ära täna.
puuks!
 
to "kätlin" 26. jaanuar 2014, kl 23.33
palun ära risusta mu teemat, kommenteerija 23.14
 
ang 27. jaanuar 2014, kl 09.00
Minu arust väga hea mõte. :) Enamus inimesi ei põe, et nad pole "pulmadele vastavalt" riides, kui teised külalised seda samuti pole. Eeldatavasti on pruut-peigmees seal isegi veidi vähem vahukooretordi moodi, kui "tavalises pulmas." Õnne!
 
abielus 28. jaanuar 2014, kl 21.19
mu meelest ka megakena idee. Jõudu, jaksu, edu ning mis kõige tähtsam: PALJU ÕNNE TEILE!
 
Jekateriina 10. veebruar 2014, kl 10.11
Tegu on väga ebakindla pruudiga. Ainus põhjendus sellisele abielule saab olla, et sa ei soovi, et mõni külaline oleks sinust ilusam.
Parem võta paar kilo alla ja käi juuksuris, aga korralda ikka korralikud pulmad.
 
mulle 19. veebruar 2014, kl 13.09
igatahes meeldib Su mõte!!!
 
Kurinahk 24. veebruar 2014, kl 23.06
Minu õde korraldas kah sellised pulmad. Pärast vingus kingituste kallal..., nojah, aga inimesed tulid ju sünnipäevale sünnipäevakingitustega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!