Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
hõbepulmad-pidu,traditsioonid
 
hõbe 26. veebruar 2014, kl 20.31
missugused on hõbepulmade traditsioonid?Näiteks:
Kui pruut kannab valget ja loori,mida "hõbepruut"?
Kas on riietuses,ehetes(hõbesõlg, peaehe)mingi etikett?Kui pruudipärg või pruudikimp läheb edasi,kas on ka mingeid mänge,traditsioone,mida hõbepulmapeol tehakse?Kahjuks ei ole ise hõbepulmapeole sattunud,aga kogun mõtteid ja häid ideid.
 
peika sugulane 26. veebruar 2014, kl 21.37
hõbepulmade traditsioon nr1 on see, et kõik peavad pruuti proovida saama.
 
helle 28. veebruar 2014, kl 16.09
Ei ole tähele pannud, et oleks hõbepulmadeks mingeid kindlaid traditsioone. See on pigem igast paarist tulenev, mismoodi tahetakse sündmust tähistada. Kui pulmad on kahe inimese liidu algus, siis hõbepulm tähistab koosoldud aega. Sisu poolest on need erinevad tähtpäevad ning seega peaks ka hõbepulma tähistav pidu olema suunatud pigem hoidmist ja väärtustamist rõhutavatele asjadele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!