Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pruutpaari kingitus oma vanematele
 
ülle 13. märts 2014, kl 10.55
Mida olete kinkinud pulmas oma vanematele? Kas olete üldse kingitust teinud? Pulmad on pruutpaari päev, samas on kombeks olnud tänada sel päeval ka vanemaid ja teha neile mingi südamlik kingitus. Me ei ole rikkad ja kalleid kinke teha ei saa, aga mis võiks olla sobiv kink sellisel puhul?
 
meeri 13. märts 2014, kl 12.03
ma ei ole küll abielus aga käinud väga palju erinevates pulmades :)
on tehtud väga erinevaid kinke: kaunilt raamitud foto ( kas siis varem tehtud kaunis stuudiofoto või juba pulmapäeva portreefoto), on tehtud albumid fotodega- mõned beebi- või lapseeast pärit fotod ja siis edasi juba ühised fotod koosveedetud hetkedest..albumisse jääb ka vaba ruumi pulmapiltidele ja ehk ka tulevaste lastelaste fotode tarbeks.eks te tunnete ise oma vanemaid paremini
Janek Joosu 26. märts 2014, kl 19.50
Enda poolt pakuksin pulmapildi graveeringut klaasile LED-valgusega käsitsi graveerituna Joosu Graveeringud poolt:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=65825755...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=45011674...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=59634608...
 
no mis 09. aprill 2014, kl 17.56
Kuule spämmija, teema autor otsis kingitust vanematele pulmas kätte andmiseks. Kuidas selle pulmapildi graveeringu pulmadeks kätte saab, kui pulmi pole veel olnud ja pilt pole tehtud? Võtad oma naaskli ja ledlambikesed ja tuled pulma kohale või? Duhhh, nii kohatu reklaam siin teemas!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!