Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
millal antakse pulmas lilled ja kingitus?
 
lugeja 18. juuni 2014, kl 09.37
Millal antakse tänapäeva pulmas yle lilled ja kingitus? Viimati käisin pulmas lolmkymmend aastat tagasi. Siis anti lilled peale registreerimist önnitledes. Kas nyyd ka önnitletakse kohe peale registreerimist ja antakse lilled? Millal ja kellele antakse pulmakink? Tänud vastajatele!
 
pugeja 18. juuni 2014, kl 11.09
Kes küll sinusuguse pulma kutsus? Sa ei tunne ju isegi tähti.
Õpi,e nüüd Ü tähte. Tee ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
 
jaanika 18. juuni 2014, kl 11.29
Kui toimub registreerimine/laulatus ning sealt edasi sõidetakse peokohta, siis lilled antakse registreerimise või laulatuse järel. Kingitus aga peokohas pokaalide kokkulöömisel. Enamasti on selleks pruutpaaril eraldi kas kingituste laud või mõni kohver/kast jne, kuhu kingi panna saab. On ju arusaadav, et peig või pruut ei saaks enda kätte korjata kõiki kinke, isegi kui kõik on ümbrikud.
 
sedas et 23. juuni 2014, kl 13.09
Põhimõtteliselt pole midagi muutunud peale kleidimoe.
 
Nõustaja 07. juuli 2014, kl 06.48
Pulmakutsel võib märkida pulmakingi saatmise ajaks ka varema aja, näiteks nädal enne pulmi, oleks kindel, et kutsutu kindlalt pulma tuleb. Mujal maailmas see toimib. Samuti saaks isikud, kel raha vähe abielluda ja pulmad korraldada. Meil kogutakse raha abiellutakse ja tehakse pulmad kui lapsed on juba suured. Palju õnne noorpaarile!
 
arvamus 30. juuli 2014, kl 22.51
Viimane pulma kogemus 2011 aastal .No ma ei tea,mulle see komme küll ei meeldiks ,et enne pulmi saadan raha.Aga kui pulmas käisin 2011,siis pandi raha küll vist kohvrisse,aga selle üle tunnen siiani piinlikkust,et kuula veel teisi,sest ümbrikusse sai nats liiga väike summa.Tuleb ikka oma peaga mõelda.
 
teadja 01. august 2014, kl 14.33
Koguaeg nii olnud: kui kutsutakse ainult registreerimisele ja peole ei kutsuta, siis viid ainult lilled (ja kaardi)ning annad need peale registreerimist üle. Kinki ei viida, kui peolauda ei kutsuta.
 
arvamus 09. august 2014, kl 22.01
Missugune lill on tänapäeval kuninglik,muidugi pole kindlat lllle,sest maitse on kõigil erinev,aga mida kinkida ,krüsanteemi ju ei kingi
 
lill 11. august 2014, kl 16.55
Olen täheldanud, et paljud viivad pikki jämeda varrega roose, domineeriv on olnud heledamad toonid, nagu valged ja roosad, aga üldjuhul värvis väga vahet ei ole, viiakse ka punaseid.

Leian, et ilus on viia ka näiteks gerberaid, või siis ilus bukett erinevatest lilledest.

Viiakse üldiselt samasuguseid lilli nagu sünnipäevale - täiesti maitse asi (kui just ei ole selline pulm, kus abiellujad on näiteks kaardile oma lillesoovi konkreetselt kirja pannud).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!