Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Kust võtta raha
 
Abielus 02. oktoober 2015, kl 16.23
Mina olen alati mõelnud, et kui raha ei ole, siis ära tee selliseid pulmi, kus inimese jäävad nälga ja juua ei ole ka midagi. Olen käinud nii mõneski pulmas, kus toit saab kohe otsa ja juua pole ka midagi, ning lõpuks öeldakse veel, et majutus tuleb ka ise maksta. Milleks selliseid pulmi vaja on? Kui tahetakse abielluda siis võib lihtsalt registreerida. Minu pulmad läksid maksma 34 000 euri 130 inimesele ja minu pulmadest räägitakse kuni tänaseni, kui lahedad pulmad olid. Ongi kaks võimalust, kui raha ei ole, ei ole mõtet säästudest või laenust teha. Või kui teed siis tee ikka korralikud.
 
Andrei 04. oktoober 2015, kl 14.57
Kohe näha, et teema autor on vaesest perest ja kuhugi linna läinud elama. Nüüd tahab kõigile näidata, et on teistest parem. Kuna rikast meest sa valida ei osanud siis pead jalad laiali ajama ja tööle hakkama. Ööga teenid 200€ (8 meest käivad üle) ja nii see rahake vaikselt koguneb :)
Your welcome!
 
Nataša 07. oktoober 2015, kl 13.50
Andrjuha teab millest räägib. Täpselt nii teenis tema mee pulmaraha kokku - Virus pepu püsti ja soomlased rivis.
 
Mati 09. oktoober 2015, kl 07.47
Mis asi see mee pulmaraha on? Venelase raisk, õpi eesti keel selgeks! Või kao Siberisse!
 
Serjoga 11. oktoober 2015, kl 15.46
Sa Matjuha käi õige mu*ni!
 
Nõu 19. aprill 2016, kl 18.45
Milleks kiirlaenu firmad on sealt võtkegi ja abielu püsib kuni laenu maksate mida suurem laen seda kauem koos elate. Võtke nii palju, et jätkuks maksmist lastelastelgi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!