Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Pulmakorraldajad ja kohad
 
Liisi 03. detsember 2015, kl 18.33
Tere

Olen veidi noutu, ehk keegi oskab natuke mind valgustada. Tahan Eestis pulmi korraldada. Olin nii ohinas ja suure roomuga siis votsin yhendust catering ettevottega, mis ka yrituste korraldamisega tegeleb. Sealt sain leige vastuse, et vaadaku ma monda restorani voi siis helistagu monda kohta nagu mustpeade maja jne. Et nemad enam ei viitsi yrituste korraldamisega vaeva naha ja pakuvad ainult toitlustust/kelnereid. ok. Siis votsin yhendust mitme restoraniga, koik vastasid, et suve hooajal nad pulmadest huvitatud ei ole. Siis proovisin mitut moisa ja nad ei ole isegi emailile vastata suvatsenud.

Kas akki mu pulmad on liiga vaiksed/vaikse eelarvega, et keegi arvaks, et tasuks ara? Mul on plaanis 60 kylalist ja eelarve oleks 20 tuhat..

Seega kysimus ongi, kas Eestis on selline leige suhtumine pulmade korraldamisel tavaline voi teen mina miskit valesti.

Suured tanud ette teie kogemuste eest.
Liisu
 
vali hoolega 06. detsember 2015, kl 06.55
Järjekord oli veidi vale, kõigepealt leia meeldivad ruumid ja siis catering. Mõisad ei ole kõige paremad, teevad väga kalliks. Samuti ei pea viimase peal catering firma olema, ei pea ju ees ja taga kelnerid seisma. Põhiline, et toit on hea, siis ei ole oluline, kui profid need on, kes selle ette toovad ja kui palju neid on.
Aga vali veel, on firmasid, kes on asjast huvitatud
 
Kohe abielus 06. detsember 2015, kl 17.59
Minul toimub pulmapidu Maeru trahteris. Hea ja odav koht. Omanik väga sõbralik ja lahke.
 
........... 22. detsember 2015, kl 21.18
Mul sõbranna poeg just eelmisel suvel pulmitas ja pidas pulmad mõisas. Pm ise orgunnised, aga selliseid muresid neil nagu küll ei olnud. Võib-olla ikkagi Su enda eneseväljendusviis on selline, mis ei tekita teistes optimismi midagi sebima hakata?
Kui tahad nõu ja abi, siis on olemas firmad, mis aitavad pulmi korraldada, näiteks annilillest olen kuulnud: http://annilill.ee/
 
Triin 28. detsember 2015, kl 17.01
Meie peame pulmi juba talvel, kuid samamoodi torkas silma pajude tegijate huvipuudus. Näiteks Frens cateringi saatsin soovi hinnapakkumiseks kahel korral ja üldse mingit vastust ei tulnud :( Üks teine catering vastas ühe lausega, et neil sel kuupäeval juba mingi suur üritus ees. Kas siis tõesti nii raske üldse midagi vastata? Lõpuks saimegi kahelt cateringilt hinnapakkumised ja neist ühe ka valisime.

Usun, et mõni pulmakorraldaja firma ikka oleks huvitatud. Mina olen kuulnud näiteks Tiia Tambergi firmast. Üldiselt 20 000 on ju ikka päris suur eelarve. Sellega saab ju enam-vähem kõiki peokohti eestis endale lubada.

Ka hiljem näiteks paljudelt fotograafidelt ei tulnud üldse mingit vastust. Või siis kui üks kord vastas ja siis tuli uuesti mitu nädalat hiljem meil stiilis "eeeeee...ma siin tegin lastega piparkooke, polnud aega vastata. Äkki olete omale juba fotograafi leidnud??".

Edu teile igatahes!
 
Liisile! 29. detsember 2015, kl 22.30
Kui oled huvitatud ilusast pulmakohast,heast toitlustusest jne siis huvi korral kirjuta mailile. Olid just oma pulmad ja head kogemused jagamiseks :)
Parimatega.
 
Liisi 30. detsember 2015, kl 17.43
Suur tanu vastuste eest.

Triin, minu esimene kogemus oli samuti Frens Cateringiga. Taielik huvipuudus. Ju siis neil kliente liiga palju. Lisaks ei saanud mingit vastust Sausti moisast.

Kohe Abielus, kindlasti vaatan Maeru trahteri yle. Aitah soovitamast.

Annilillega olen ka varem kokku puutunud, aitah meenutamast. Vaatan ule.

Ilusat vana aasta loppu koigile!
 
Teemaalgatajale 15. jaanuar 2016, kl 14.08
Soovitan imeilusat Mooste mõisa : seal on ruumi, majutusvõimalus, väga kaunis koht, odavam, kui nt Sangaste loss vms. Korraldajana pakuks välja Krislyn Prants : kaunistab terve mõisa ära, hoolitseb imemaitsvate suupistete eest jne. Bände on mitmeid, keda soovitada. Pulma nt Hea Story, S.E.K.S jne. Esinejatest soovitan kaunist ja super lahedate kavadega tantsijat : Inga Antson. Õhtujuhiks Raul Kivi. Need, keda mainisin, teevad pulma tõeliselt kauniks ja meelde jäävaks. Räägin isiklikust kogemusest. Kõigi kontaktid on netist leitavad ka ;) Kui ei leia, aga soovid : saada mulle kiri : annan nr-d ja igal moel pulmadega seotud nõu ;)
satoriirotas@hot.ee
 
Keplohyu 16. aprill 2016, kl 12.47
Meie võtsime pakkumisi paljudest kohtadest ja enamus vastasid sisuliselt kohe (pakuvad ka pulmakorraldust)

nt. Pädaste mõis, Ammende villa, Vihula mõis

(need on siis kallimad, uhkemad, täisteenus)

nt. Rogosi mõis, Endla talu, Koplimadise,

(need siis odavamad, pulmakorralduse täisteenust ei paku, küll aga pakuvad kõik toitlustust ka)

(keskmine hinntase: Vihterpalu mõis)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!