Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Mida mehest arvata?
 
Kohuke 04. märts 2024, kl 17.17
Tean, et antud teema ei puuduta pulmasid, aga paremat valikut võtta polnud.

Igatahes, mida arvata mehest, kes üks päev tuleb selle peale, et sa peaksid oma stiili palju muutma - ei musta värvi vm tumedatele riietele (sh sokid ja aluspesu), aluspüksteks võivad vaid stringid olla ning rinnahoidjat parem kui ei oleks. Värvidest sobivad nt vaid valge ja roosa. Riided peavad olema kehasse, pluus nt siidimaterjalist. (Ütlesin, et peaksin sel juhul enamiku oma riidekapi sisust välja vahetama ja selgitasin, mispärast mul sokid ja püksid tumedad on; trma vastas vastavalt jah ja ei huvita). Samuti keelab ta mul kanda mütsi ja külma ilmaga panna jope alla kaks kihti riideid, ükskõik kui külm väljas on. Sest kõik eelnev, mis vajab tema arust muutust, mõjuvat nii aseksuaalselt tema jaoks. Ütles veel, et sa naisena peaksid ju ometi teadma, mis ilus ja stiilne on.
Kusjuures, mina enda arvates riietun väga hästi ja naiselikult ja korralikult, eriti võrreldes sellega, milline lodev stiil tänapäeval lokkab (vabandust, kui kedagi solvasin).

Kui pärast talle kirjutasin, et kas talle on tõesti olulisem see, et oleksin 100% täpselt tema stiili järgi aka ei kannaks mütsi ja kahte kihti pakasega, kui see, et ma haigeks ei jääks ja saaksin talle olla rõõmus ja tegus kaaslane, mitte pidevalt nina luristav või pead valutav; siis tema lihtsalt naeris õelalt selle peale ja pole mulle nüüd 1,5p mida kirjutanud ega saatnud ega helistanud (mis on tema puhul ebatavaline).

Oleme korralikumalt koos olnud kõigest 2 kuud. Me ei ela koos, ta ei ole mulle midagi ostnud/kinkinud vms ja isegi mitte mind välja viinud (v.a need kõige esimesed kaks kohtumist, sest ma ei nõustunud teisel korral nö võõra mehe juurde koju minema). Samas ta teeb palju tööd ja selle kõige pakkumiseks paistab tal kõvasti kapitali olevat, eriti, kuna ostis endale hiljuti hirmkalli auto.

Tean, et tal on pigem kõrged nõudmised naise osas, aga arvestades kõike, on see asi minu jaoks lausa jabur.

Või mis teie arvate?
 
Ropp Raivo 03. aprill 2024, kl 03.06
Lase tal oma päramulku pursata (tihti), kama ka lutti (iga nädal) ja paku viilakat (vähemalt üle päeva) ja abielu õnn on tagatud, kui seda soovid! Usu mind, mina juba tean.
 
ropp raivo see ei ole teemasse 17. aprill 2024, kl 06.37
sa oled loll potensiaalne vägistaja ja vrdjas ja ühe teema poni. köis ja taburett. see on soe soovitus sulle. edasi mõtle ise mida teha nendega.

teema algataja on ka vist peast pool soe. mehed kellel on ebareaalselt kõrged nõudmised on lauslollid. sa raiskad selel mehe peale aega ta on luuser. ja sina oled ka kuna ajad taga raha. ma ei seedi sinusuguseid kullakaevajaid ja õnne otsijaid. seega tikud ja bensiin. mõtle mida sellega teha ise edasi.
 
Ülitark inimene 18. aprill 2024, kl 01.57
Raivo Ropp tundub olema küll jõhkralt otsene kodanik, aga tema jutus on siiski suur tõde - meeste olemust ja soove on täpselt tabatud ja edasi antud.

Viimane kirjutaja tundub pakkuvat vaid must-valgeid lahendusi ning tundub olevat elukauge inimene. Tegelikkuses elus soovivad mehed seksi ja naised raha. Laias laastus nii ongi…
 
laias laastus panen endale soovahetus operatsiooni kirja sest kui mehed on sellised nagu räägid siis ei soovi ma olla enam meees.... 18. aprill 2024, kl 13.00
Raivo Ropp tundub olema küll jõhkralt otsene kodanik, aga tema jutus on siiski suur tõde - meeste olemust ja soove on täpselt tabatud ja edasi antud.

ei ole ta midagi ja mingit tõde seal pole aga teeskle edasi vaimuhaige.


meeste olemust ja soove on täpselt tabatud ja edasi antud.

ei no kui sellised on mehed siis lähen ma kohe soovahetus operatsioonile sest ma ei taha olla mees enam......



Viimane kirjutaja tundub pakkuvat vaid must-valgeid lahendusi ning tundub olevat elukauge inimene.

räägi enda ja oma sõprade eest.............. jah ma olen elukauge sest ma ei tee mää nää nagu hea väike lambuke enne pügamist...


Tegelikkuses elus soovivad mehed seksi ja naised raha. Laias laastus nii ongi… ei see pole üldse üldistav ega midagi... sa loll autist.


vot kes on elukauge inimene...... sina ei tule mulle jagama mingeid teateid tegelikusest .. laias laastus oled sa loll ja on ka ropp raivo ja su sõbrad. laias laastus ole kuss enne kui endal margu rohkem täis teed
 
Äss viimasele 20. aprill 2024, kl 02.59
Suuuu kinnni, KUI MINUGA RÄÄGID!

Jõudis kohale, alandlik lugeja?
 
ma ei kuula sind jätkuvalt ja sul ei ole mu üle võimu sa loll pedofiil riigireetur ahistaja ja laimaja 24. aprill 2024, kl 13.23
Suuuu kinnni, KUI MINUGA RÄÄGID!

sina mind ei kamanda pedofiil riigi reetur


Jõudis kohale, alandlik lugeja?

ei jõudnud sina mind ei kamanda ma ei ole ropp raivo.

ja sa oeld järkuvalt vaimuhaige pedofiil ahistaja riigi reetur
 
Ässs 25. aprill 2024, kl 01.14
Lase kärts peeru tead kyll kuhu, ehk lööb pildi Mindzuurikul selgemaks!
 
ma ei kuula sind pedofiil ja zoooooofiil 25. aprill 2024, kl 07.04
ma ei kuuletu sulle vrdjas ahistaja venemeelne reetur
 
Mundzu on vist venemeelseks hakanud? 25. aprill 2024, kl 18.07
Räägib selles siin taas.. Ei imesta - mis keelel, see meelel!
 
Mundzu sõnad olid järgnevad: 25. aprill 2024, kl 18.10
ma ei kuuletu sulle

Allakirjutanu: vrdjas ahistaja venemeelne reetur

Ta lihtsalt ei oska ise komasid panna ju, kui haridust vaid 9 klassi (samas kui kõikidel enamuses magistriharidus ülikoolist, mõnedel ka doktorikraad ja teistel siiski ka vaid bakalaureus)
 
krasnadöri krõlli grupeering oli kewls 27. aprill 2024, kl 08.09
Mundzu on vist venemeelseks hakanud? see pole mu nimi ja ma ei ole venemeelseks hakand. ma ei saa üheks teist leppige sellega juba.


Räägib selles siin taas.. Ei imesta - mis keelel, see meelel!

sorry kui ma kutsun teid venemeelseteks reeturiteks sest te olete seda juuu
 
krõlli papaa 27. aprill 2024, kl 08.13
ma ei kuuletu sulle

Allakirjutanu: vrdjas ahistaja venemeelne reetur

sa siis tunnistad lõpuks seda kes ja mis oled. aega võttis aga asja sai.


Ta lihtsalt ei oska ise komasid panna ju, kui haridust vaid 9 klassi (samas kui kõikidel enamuses magistriharidus ülikoolist, mõnedel ka doktorikraad ja teistel siiski ka vaid bakalaureus)


komad ei ole teema. see ei ole relevent see on surnud teema ja me ei räägi sellest. jah mul on 9 klassi haridust aga mingil moel olen teist ikka targem. vaadake kui palju te olete mu väiteid kummutand. ehk mitte üldsegi pole miskit kummutand. kraad tänapäeva maailmas on mõttetu sest kraadiga inimesed on töötud kuna nad on üleharitud ja kvalifitseerunud a mida ma ka tean. oi palju õnne neile . olgu õnnelikud oma kraadidega . mina olen rahul sellega kes olen ja mis on . mina ei pea muretsema ,et olen ülekvalifitseerunud ja end lolliks õppind klound kellel puudub praktika kogemus ja kes ei leia tööd lmao.
ja samas see kraadi jutt ei ole teemasse. ainsad kraadid mida ma võtaksin oleksid kraadid teqila pudelil aga ma ei tegele alkoholi joomisega :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!