Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Pulmariietus?
 
A 16. august 2007, kl 15.48
Kohe-kohe ees pulma minek ja painab kogu aeg mõte, et kas pean jalga panema sukad-sukkpüksid? Või sobib ka ilma minna, ilmad nii soojad ja kuidagi ei tahaks panna. Oleks see väga inetu kui lähen ilma?
 
eks pruut 16. august 2007, kl 15.58
no kuule soojad või mitte aga kenam on ikkagi sukkaga.....minu pulmas ei olnud kedagi kes oleks ilma sukkadeta...ja kui oleks siis ma ei laseks seda inimest isegi pildistada
 
. 16. august 2007, kl 16.23
ma lähen ka homme pulma ja pole sell epealegi tulnud et kas peab sukad jalga panema. ausatl ei ole. loogiline ju ilma minna kui pediküür korras, seelikupikkus viisakas ja jalad kenad ja jumekad.
 
vana hipi 16. august 2007, kl 16.35
kui Sa ise pruut ei ole, siis ära küll ennast sukkadega piina. üldse ei ole see inetu, kui ilma lähed :)
ilusat pidu!
 
eh 16. august 2007, kl 17.39
Mine ilma muidugi, sellise leitsakuga. Esiteks, arvatavasti keegi (vb keegi imelik ikkagi on ka) niikui nii ei vahi kas usl on sukad v ei ole. Kõik on ametis paari vahtimiega. Ja mõtlemisega "näen ma ikka kena välja" :P

Nii et ära pabista
 
A 16. august 2007, kl 17.58
Pruut ma ei ole:) Seeliku pikkus on normaalne, jalad ka korras, pealegi pulmalisi üle saja, loodan, et siis kellelgi pole minu jalgadega eriti asja, pealegi pulma pikk maa minna, igaks juhuks võtan siis sukad kaasa, kui väga vaja tõmban jalga.
Ausalt öeldes olen ka ise pulmi pidanud, kuid külaliste jalgu pole küll kunagi vahtinud ja veel vähem tuleks mulle pähe mõte, et sellepärast pulmalist mitte pildistada.
 
seep 16. august 2007, kl 18.20
minu jaoks oleneb see kingadest: kui varbad váljas siis ilma sukkadeta ja kinniste kingadega káin sukkadega...
 
ehhhh 16. august 2007, kl 20.33
Unusta sukad!! Mul ei tuleks sellist mõtet pähegi!
Olen ise nii pruut kui külaline olnud viimase paari suve jooksul ning pole veel teiste inimeste jalgu vaadanud. Ise olin sukkadeta muidugi.
 
naine 16. august 2007, kl 22.23
ma ka ei tuleks selle pealegi, et SUVEL sukad jalga tõmmata, olgu see või pulm!! No päris jaburaks ikka ka ei maksa minna, enamus inimestest suvel ilma sukata. Isegi vanemad inimesed panevad põlvikud, sest kingad võivad hõõruma hakata ja jalakannad võib-oola pole nii korras.Ise 49 ja tulin just õetütre pulmast.Ei näinud mina ühtki noort sukaga, ja kui mõni oligi, siis kindlasti kiskus lähima tunni jooksul jalast. Külalisi kuskil 70, neist noori 50. Head pulmendamist!!
 
Activia 17. august 2007, kl 08.55
Arvan, et võid sukkadeta minna küll, muidugi oleneb riietusest. Endal olid sukad, sest kandsin kostüümi ja sukkadeta ei sobinud. Vaata end kriitilise pilguga. Tegelikult on enamikul seal pulmas savi, kas sul on sukad või mitte.
 
hm 17. august 2007, kl 10.56
oleneb jah riietusest - kui kerge suvekleit, siis pigem sukkadeta. kui aga rangem kostüüm, siis sukad.
 
A 17. august 2007, kl 12.54
Ei ole range kostüüm, vaid kerge kihiline-õhuline seelik+ õrnamustriline pluus, jalas valged kingad, mille ninad lahtised.
Vaatasingi kriitilise pilguga ja tundub nii kui naa, selle pärast ei teagi mida teha:(
Kuid antud hetkel ei tahaks kuidagi sukki panna, lihtsalt palavuse tõttu.
 
paneks 17. august 2007, kl 13.36
Kui säärejooks on ilus, siis ei maska panna, aga minu jalad on igatahes tunduvalt ilusamad, kui sukad on jalas.
 
nn 17. august 2007, kl 14.31
Kui sa nii kangesti kahtled, pane registreerimisele sukad jalga. Kannatad selle tunnikese ära. Peol pole küll vaja end sukkadega vaevata, vaid vabalt lustida.
 
einohh 17. august 2007, kl 14.57
appi, kuidas úldse saab móelda, et lahtiste varvastega kingadega sukad jalga panna - see oleks ju eriti totter vaatepilt.. loomulikult ilma sel juhul.
 
veel peenemat nõu 17. august 2007, kl 16.12
Oleneb riietusest ja ka kuumusest.
Muide- sukkadega (mittemingiljuhul ära mine sukkpükstega) polegi nii kuum, aga väga sexy;) Ka lahtiste kingadega võib sukki kanda, aga PEENEMALE peole ei sobi kostüümi juurde lahtisi kingi kanda. Loomulikult sobivad lahtised kingad suvekleidi juurde.
Aga pea meeles: Pulmas kannab AINULT pruut valget- viisakas inimene teise pulma valges riietuses ei lähe! ja klillekimpe ei kingita. Pruudikimp on ainus lillekimp:)
 
s 17. august 2007, kl 16.38
kas tõesti peab pulmas selliseid reegleid järgima, mida siin eelnev kommija kirja pani. Ma küll ei teadnud, et valget ei tohi ükski külaline kanda?;) Ja pulmas, kus mina käisin, oli pruut hoopis virsikuvärvi kleidis(issand, kui kena ta oli). Aetakse ikka mingit etiketi reeglit taga, kas on see ikka nii vajalik. Inimene läheb pulma ikka pruutpaarile õnne soovima ja lustima, ei minda ju teiste riietust vaatama ja kommenteerima. Võtke veidi vabamalt.....Eestlastel ongi komme ainult jõllitada, mis kellelgi seljas või jalas on.......vastik;))
 
A 17. august 2007, kl 18.24
Appikene, mis ma nüüd hakkan veel õhtul uut riietust otsima või? Mul on just valge õhuline seelik, kirju pluus ja valged kingad. Kõik suvised hilbud, seelik küll natsa pidulikum, kuid siiski mitte talvine.
Ja pruut-peigmees ei ole valges-mustas vaid rahvariietes.
 
muti 17. august 2007, kl 22.22
s: mine tufflitega
 
no 17. august 2007, kl 22.26
Valget kleiti ei sobi pruudil kanda, kui abiellub teist korda v on lapsed.

A-le, sul vaid 1 seelik? Siis ikka võib;))
 
nii ja naa 18. august 2007, kl 16.47
kle, veel peenemat nõu, kust see reegel tuleb, et lilli ei kingita???

Mina olen palju pulmades käinud, ka hiljuti, ja oleksin ma lilled kinkimata jätnud, oleksin ainus selline...
 
k 18. august 2007, kl 19.01
Kimpe ei kingita vaid ainult lahtisi lilli. Ja seda üldjuhul järgivad küll kõik külalised. Pole mina veel olnud pulmas, kus külalised kimpe toovad.
 
kaaks 20. august 2007, kl 01.09
Minu hea tuttav lillepoe omanik soovitas sellepärast kimpu mitte viia,et see hunnik lilli mis külalistelt tuleb lihtsalt muljub need kimbud ära ja vaase pole niikuinii pruutpaaril ,et iga kimp eraldi välja tuua
 
päu 21. august 2007, kl 10.17
valge seelik on igati sobiv, kuid viisakas pole minna üleni valges.
 
olin ka hiljuti pruut 21. august 2007, kl 10.18
esiteks on jah väga ebaviisakas minna pulma valges kleidis. Aga kui sul on seelik valge ja peal kirju pluus siis on ju hoopis teine tera. See oleks lihtsalt pruudi solvamine kui sa valges kleidis lähed. Ja lillekimbud pole lihtsalt selles mõttes hea mõte et ned lilled peab ju kõik vaasi saama pärast. Meil oli peokohas suur vanaaegne tünn kuhu kõik lõikelilled sisse pandi ja see oli megailus. need kimbud sinna poleks enam sobinud :D
 
kai 21. august 2007, kl 11.11
oleneb. kui mina kunagi abielluma peaksin, siis mulle meeldiks, kui külalised oleksid ka valges. aga seda ei saa ju kutsele märkida, seega ei teagi, kuidas seda korraldada. aga õnneks praegu ei pea oma pead sellega vaevama. ei oleks arvanudki, et see on kohatu ja pruudi solvamine :S
 
eelmisele 24. august 2007, kl 23.45
Oh kui armas mõte! Tõesti, kui kõik külalised oleks ka valges, aga minul kui pruudil nt tulipunane pruutkimp ja roosikesed juustes.. Oi kui ilus.. :)
 
Muzgan 31. august 2007, kl 12.35
Käisin pulmas...seljas oli tagasihoidlik, üleni valge kleit, sukki jalas ei olnud...no ei näinud küll, et pruut solvunud oleks.
Ma arvan et igaüks läheb pulma täpselt selliste riietega nagu ta tahab. Kui ei meeldi...ärgu teinekord enam kutsugu!
 
urrae 09. jaanuar 2008, kl 02.06
Mulle küll kingiti kimpe ka, väga kenad olid. Ise lugesin sellist reeglit ka esimest korda. :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!