Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pruudi ema-isa
 
ei tea 21. august 2007, kl 09.46
kui pruudi emal-isal mõlemil uued abikaasad, kas peab siis neid koos abikaasadega pulma kutsuma? kuidas registreerimisel seistakse? tavaliselt seisavad ju peigmehe kõrval pruudi vanemad ja vastupidi. kas peigmehe kõrval siis pruudi ema-isa ja nende abikaasad seisavad siis rahva hulgas?
 
olin ka hiljuti pruut 21. august 2007, kl 10.38
no ikka peab kutsuma. Aga tõesti registreerimisel peavad nad oma uhkuse maha suruma ja korra üksteise kõrval seisma. Aga kuidas nad pärast peolauas istuvad see jääb teie südametunnistusele ;)
 
nii 21. august 2007, kl 15.47
see, et nad on teistega koos, on üks asi ja laste pulm teine asi. Pulma pildil pruudi kõrval peigmehe vanemad ja peigeme kõrval pruudi vanemad. elukaaslased seisavad rahva seas, võivad ju eesreas olla.
lauas sama stiil, kuid võib panna nii: vanemad ühel pool ja teisel pool ja neile järgnevad elukaaslased, ehk: ema elukaaslane, ema, isa elukaaslane, isa, pruut, peigmes jne.(kui mõelmatel vanematel on uus elukaaslane)

edu ja päikest:)
 
vella 21. august 2007, kl 17.03
Registreerimisel ja fotodel suudavad ehk jah korraks kõrvuti seista, aga üks variant on sellest kindlast lauajärjekorrast mööda hiilimiseks on teha pruudile-peigmehele eraldi laud.
No mitte päris teise saali otsa vaid kuidagi veidi eraldatud kujul, teistest poole laua võrra eespool vms. Siis ei pane nii väga tähele, et kes nüüd kelle kõrval istub.
Oma ema ei paneks kunagi isa uue elukaaslase kõrvale ja veel nii, et isa uus elukaaslane on järjekorras enne.
 
endine pruut 22. august 2007, kl 20.26
Minu pulmas oli mu ema elukaaslane ka vanemate rivis,kuna ma pean teda rohkem oma isaks kui päris isa ,siis soovisime ,et ta oleks vanematele mõeldud aukoha peal.Saksis seletasime asja ära ja polnud mingit probleemi.Ja lauas oli nii ,et mu ema kõrval oli ta elukaaslane ja siis alles isa.Isal uut naist pole nii ,et tal polnud ka vahet kus ta isuts.
Ma arvan ,et kõik on ikka selles kuidas ise tunnete ,mis õigee on .See ju teie pulm.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!