Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
kink
 
Margit 21. august 2007, kl 23.18
Mida kinkida noorpaarile? raha ei meeldi ümbrikusse panna- võiks ikka mingi ese olla. Aitäh ettepanekute eest.
 
kai 22. august 2007, kl 09.44
loe seda teemat http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f=9&i=495777&t=495413

mina kingiksin ikkagi raha. no mida teha mitmekümne erineva asjaga, mida paaril tegelikult vaja pole või on olemas. pärast ole veel viisakas ja ürita neid kõiki koju mahutada! ok, saad ühe ilusa poti, aga kui keegi teine kingib panni ja need omavahel kuidagi kokku ei sobi, siis on ka kentsakas. hea näide totrast kingist oli selles teemas see, kuidas pruut sai leivaküpsetusmasina :D
 
hm 22. august 2007, kl 10.40
kui noorpaar pole kingi osas vihjeid andnud, siis kingi, mida tahad. meie elame juba aastaid koos ja poleks kogu seda träni nagunii kuhugi panna, kõik eluks vajalik ammu olemas. kellegi teise kunstimaitse ka meie koju sobida ei pruugi (nt vaasid, maalid kujud jne). seepärast palusime raha pulmareisi jaoks.
 
riin 22. august 2007, kl 11.07
miks mitte leida mõni hõbedast ese (tordilabidas kasvõi) ja sinna lasta midagi kena graveerida. noored abiellujad ei peagi seda kasutama hakkama, see võiks siis jääda neile mälestusesks sellest päevast.
aga kui tahavad kasutada, siis tordilabidas eriliseks puhuks kulub vast ikka ära :)

ma kuulun ka nende inimeste hulka, kes ei taha raha kinkida. kui on lihtsalt hea tuttav, siis pole probleemi, aga kui lähisugulane (vend, õde) võ parim sõbranna, siis tahaks kinkida midagi jäävat.
 
kohviserviis 22. august 2007, kl 11.45
ma kah kinkisin siis kohviserviisi ,ise arutasin ,et nagunii saavad palju kohvilusikaid ja oh ime - kokku kingiti 4 serviisi,millest 3 olid ,,onneks,, uhesugused,seega oleks ikkagi mingi vihje noorpaarilt teretulnud :-)
 
olin ka hiljuti pruut 22. august 2007, kl 13.36
no tõesti. Need ajad jah möödas kui serviise kingiti. Ja meie kaa oleme ikka pikki aastaid koos elanud ja nagu teada siis tänapäeva pulmapidu ikka 100 000 krooni ringis. Mõnel natuke vähem teisel rohkem. Ja tõesti neid kujukesi ja maale poleks meil ammugi kuhugi panna olnud kuna kodu ju ammu olemas ja sisustatud. Ja meie pulmavana rääkis palju koledaid lugusid kuidas pulmas need ümbrikud ära on kadunud ja soovitas panna konto nr kutsele. Nii kõigil lihtsam. Ja tõesti oli suur abi nendest kingitustest kontol. Meie saime pool peoraha tagasi.Ja see oli suureks abiks kuna meil suur pere.
 
jah 22. august 2007, kl 21.22
Mina poleks ka õnnelik kui mulle kingitakse topelt rösterid, topelt kohvimasinad ... mis mul niikuinii olemas on. Seega kadedad arvavad, et patt on raha kinkida.
 
kelli 23. august 2007, kl 00.43
Küsi pruutpaari või mõne nendele väga lähedase isiku käest, kas pruutpaaril on äkki mingeid konkreetseid soove. Ja väga konkreetseid! Muidu saavad asja mis sulle küll meeldib, aga neile mitte.
Kui konkreetsed soovid puuduvad, siis ole hea ja kingi raha. Pole vaja solvuda ja mõleda, et sina tahad eset kinkida. Sina tahad ja sina tahad - oluline on hoopis see, mida pruutpaar soovib!
Ära ainult seda kingiraha ühekroonisteks müntideks vaheta, et vaimukas olla! Ei ole eriti lõbus peale pulmi võtta ette tee panka, et koorem krooniseid münte paberrahaks vahetada ...
 
Aigi 23. august 2007, kl 15.47
Aga raha saab ka teistmoodi kinkida kui ümbrikus .Tee näiteks "rahapuu",või pane raha raami sisse nagu pilt,või fotoalbumisse.Osata üks ilus pisike kirst ja pane sinna sisse.Pane oma fantaasia tööle.
 
liisu (tulevane pruut) 26. august 2007, kl 14.31
Vastuseks tordilabida ideele. Mida teeb vaene pruutpaar siis, kui kasvõi 3-4 külalist mõtleb ühtemoodi. Ära nagu ei saa kinkida/visata aga mida sa teed mitme tordilabidaga. Tahestahtmata jäävad kuskile kapipõhja vedelema.

Mina loodan küll, et külalised austavad meie ümbriku soovi.
 
mall 30. august 2007, kl 15.43
kui pruutpaa ron küsinud raha,s isi ikak peaks raha ka kinkima, sest tavaliselt läheb see toretseva peo kulude katteks. Kõigil ju laenud ja puha. Kui aga vihjeid pole, sisi võib ükskõik mida kinkida. Kõige traditsioonilisem on jah köögi-asjad alates tordilabidast lõpetades rösteriga.

Aga võid ka nt lähikondlastelt uurida, ega keegi albumit ei plaani kinkida? Alati on kasulik kinkida pulmaalbum - uhkete valgete või kreemjate kaantega.

raha saab ka muul moel kui ümbrikus kinkida - nt õhupalli sees väiksemates kupüürides või müntideks vahetatuna hoiupõrsa sees jne
 
mannu 02. september 2007, kl 12.11
Kui palju oleks siis sobiv kinkida tänapäeval seda raha
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!