Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
registreerimine
 
tirts 22. august 2007, kl 21.49
Ehk oskab keegi nõu anda. Plaanis on mehega ennast ära lasta registreerida. Aga vaikselt, ainult pereliikmed perekonnaseisuametisse kutsuda. Suuremat pidu plaanis teha pole. Mõtlesime, et kui oleme juba n.ö abiellunud, kas siis oleks võimalik näiteks kahe aasta pärast ilmalikult end veel laulatada lasta ja siis pulmapidu sõpradele sugulastele teha? Kuidas selle seadlusandlusega siis jääb?
 
pähh 23. august 2007, kl 08.41
Ja kes sul keelab.....laulatada saad või 10 aasta pärast,pole sellist seadust,et pead kohe pärast registreerimist laulatama ja pulmapidu tegema.Kõik on sinu enda teha...
 
olen mina loll või?! 23. august 2007, kl 16.01
ilmalikult laulatama? mis see veel on?!
 
mammu 24. august 2007, kl 09.52
laulatamine on kiriklik ja registreerimine on ilmalik.
ikka võid laulatada ka peale registreerimist.
Võid ka ainult laulatada ilma registreerimiseta, sest paljudele kirikuõpetajatele on antud õigus väljastada abielutunnistus.
Enne laulatamist peate olema ristitud ja leeritatud ( mõlemad)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!