Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Registreerimisest peoni
 
Riina 27. august 2007, kl 17.10
Kas oskab keegi soovitada Tallinna ümbruses kohti kus saaks nime uputada, lukku lukustada, ilusaid pilte teha, kurepuule ronida jne.
Mida üldse teete/tegite teel peole.Tahaks et see paar tundi oleks ilus-lõbus ja meeldejääv.
Kahjuks ükski pulmakorraldaja sellega ei tegele.....või tegeleb?
 
heli 27. august 2007, kl 20.55
Pulmaisa korraldab seda ju kui need asjad terve pulmarahvaga ette võetakse.
 
kass katuselt 28. august 2007, kl 10.42
Muidugi peaks pulmakorraldaja tegelema ka sellega aga eks see ole kokkuleppe asi. Ahjaa kui nime uputama hakkad, teeme nii, et sa ei kasuta selleks pudelit või muud loodust reostavat materjali. Kena oleks näiteks nimi kivi peale kirjutada/ süvistada ja uputada see. Vinge oleks kui kivi oleks näiteks lutsukivi. Teeks paar kiuslikku hüpet ka veel enne uppumist;)
Lukku lukustatakse tavalisel Keila-Joal. Ühes pulmas oli suund just see. Mööda minnes lasin neil türisalu pangal ka mured ära lennutada- suured valged õhupallid-igal ühel mure peal. Kureposti otsisime nende jaosk just sellise kus "järjekord2 väiksem, siis tuuakse kiiremini:)
Äkki on Tallinna ümbruses teie jaoks olulisi kohti, mida juttu sisse tuua jne.
 
ja 29. august 2007, kl 15.50
muidugi oleneb see ju ka kus neid asju teha et kuhu poole ta peokohta sõitma hakkate. Pole ju mõtet Keila Joale minna kui pidu kuskil narva või tartu poole jääb. Meie lasime oma nime näiteks väga ilusast kahurist õhku. Ja seda sa saad teha täpselt seal kus sina tahad. RUF ilutulestikust rentisime ja selline vanaaegne kahur oli. Maitseasi aga minu arust väga lahe. Ja kindlasti sõidke ennem see tee peokohani läbi ja otsige see kurepuu ennem välja. Sest meie mõtlesime et ah neid nii palju teepeal ja lõpus oligi nii et juhuslikult 5 min enne peokohta jõudmist leidsime kurepesa. Ma olin pärsis õnnetu ja olin kindel et saagi kurepuud. Õnneks kõik lõppes hästi :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!