Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
kinkide avamise komme
 
kas veel 30. august 2007, kl 22.12
kui on kujunenud nii, et osad kingivad raha, aga teised toovad pakikesi. Kas sobib või ei sobi avada kinke? Tean pulma, kus tuli tüli majja kui avalikustati pruudi ja peigmehepoolsed kingid.
 
- 30. august 2007, kl 22.29
oleneb. osades pulmades teeb paar ise kingid lahti. osades tehakse külaliste ees.
 
mia 31. august 2007, kl 10.26
meie ei avanud igatahes
 
õde 31. august 2007, kl 19.18
Minu vend oma pulmas korjas kaardid kingituste juurest ära, need loeti eraldi ette ja kingid avati eraldi. Pole ju oluline, kes mida kingib.
 
... 01. september 2007, kl 21.26
Kinkijale äkki on oluline. Ainult neile, kes mingi mageda kingi toovad, neil ehk ei olegi. Mõne taolise vidina, mis kingina mingi kataloogitellimusega kaasa tulnud näiteks. Siis sokutatakse ära ja loodetakse, et kinke ei avata.:) Kui ikka oled südamega asja valinud, siis tahad näha ilmet saaja näol!
 
(; 06. september 2007, kl 17.42
meil korjati ka kaardid ära ja pulmaisa luges need ette. Me siis avasime kinke.
 
piiksuja 06. september 2007, kl 18.45
Mulle pole elu sees see komme meeldinud. Ei meeldi teiste ees avada ja siis ahhhetada ohhhetada. Kinkija on võibolla tõesti omast arust millegi vägevaga hakkama saanud, aga mul on võibolla kodus see asi olemas või ei sobi see absoluutselt minu maitsega. Miks ma pean siis taidlema ja tänama ja naeratama ja üliõnnelikku mängima?
Kinkijatel on erinevad võimalused ka .. mõni ei saa jube luks asja kinkida ja vaatamata sellele, et ta on südamega kingi valinud - ta tunneb ennast siiski veidi halvasti kui näeb mitmeid kordi kallemaid kinke pakkidest koorumas.
Parem seda ikka omas kodus omaette teha ja pärast kasvõi tänukaardid saata nagu mujal kombeks.
 
troska 11. september 2007, kl 11.29
Minu meelest on kinkide presenteerimine kohatu, võib tekitada piinlikkust
 
:) 13. september 2007, kl 20.01
meie avasime pärast kodus, istusime kodus maha avasiem kinke, jõime veini, lugesime üksteisele kaarte ette....nii armas oli ja mõnusalt rahulik...ei pea ülevaid tundeid igat kinki avades näitama...kuigi tegelikult olid hästi armsad ja ilusad kingitused ja ükski ei kordunud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!