Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
kõikidel pruutneitsidel ühesugune kleit
 
kägu 31. august 2007, kl 19.57
kui pruutneitsideks on 3 minu kõige lähedasemat sõbrannat ja ma tahan, et neil kõigil oleks ühesugused kleidid, kas on väga inetu neilt ka osalist finantseerimist paluda? kleidid laseksin ju õmmelda spetsiaalselt nende keha järgi ja jätakski neile. lõike arutaks ka nendega läbi loomulikult.

muidugi kavatsen seda nendelt küsida, siin ma niisama kuulan maad ja vaatan, mida teised arvavad.

kuidas teie olete teinud?
 
uh 31. august 2007, kl 20.05
Väga raske küsimus.
Kõik oleneb sellest, millise kleidiga on tegemist, palju sõbrannad kleiti edaspidi kasutaksid, milline on nende rahakoti paksus, kui kalliks kleit läheb jne jne.
Mina olin ise pruutneitsi ja minu kleit maksti kinni. Pole seda peale pulma kordagi kandnud. Ilus küll teine, aga pole sellist sündmust ette tulnud kuhu see kleit sobiks.
Ise ma ei hakanud pakkuma, et maksan kleidi kinni, sest pruut otsustas ikka ise palju. OK, sain küll mingis ulatuses kaasa rääkida, aga peale minu oli teine tüdruk veel ja maitsed on ikka erinevad ning siis tegi pruuti lõpliku otsuse. Tema muidugi raha pärast ei muretsenud üldse, seetõttu ei põdenud meiegi kleiti eest maksmise pärast.
Kui sul on vaja 3 inimesega kokku leppida, siis võib asi keeruliseks minna ja siis ei sobi nagu neilt raha küsida, kui nad tegelikult ei saa 100% sellist asja mida nad oleks tahtnud ja mida nad tulevikus kasutaks.
 
Ettepanek 01. september 2007, kl 15.15
Oleks ju lahe kui nende riided oleks samast kangast aga erineva lõikega....noh võid ju öelda, et näiteks maani ja ilma varrukateta aga muu võiks nende maitse järgi olla...:P
 
leelo 01. september 2007, kl 18.33
No sõltub omavahelistest suhetest, aga üldiselt kehtib ikka ütlemine, et "kes tellib muusika, see ka maksab". Mulle ei meeldiks mõte, et keegi teine dikteerib minu kehakatte moe, värvi jms, aga maksma pean ma ise. Aga inimesi on erinevaid...
 
.-, 01. september 2007, kl 18.52
Üks pruut palus oma pruutneitsite kleidid neil endil rahastada,aga lepiti kokku,et pulmakinki nad ei tee ja saavad kleidid endale.
 
küss 02. september 2007, kl 22.22
aga mida need ühesuguse kleidiga pruutneitsid pulmas üldse teevad?
mäletan, et vanasti olid lilleneiud... aga pruutneitsi?
 
* 05. september 2007, kl 10.02
Ühesugused kleidid on minu meelest halb mõte - inimesed ju erineva kehaga, vaevalt neile kolmele sarnane tegumood sobib. Parem olgu samast kangast ja tõesti nt kindel pikkus/varrukad, aga muus osas vaba valik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!