Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
esimene tants
 
mai 01. september 2007, kl 18.28

Kas tegu peab olema just VALSIGA? või võib esimene tants olla ka teistlaadi... mingi pruutpaarile erilise lauluga? ja kasvõi niisama ümbert kinni õõtsumine..
 
hmm 01. september 2007, kl 19.26
Kas siis kõik peab olema nii nagu alati tehtud? Sinu pulm ise otsustad - teie päev on see eksju. Minul oli meile tähenduslik aeglane liibekas ja keegi küll teist nägu ei teinud.
 
mimm 01. september 2007, kl 19.57
kukerpillide viimne tants on ka sobilik...testitud;)
 
Tont. 02. september 2007, kl 11.36
Esimene tants võiks olla kõhutants ja mäng muruharakas....
 
kass katuselt 04. september 2007, kl 11.58
Sinu pulm, ise tead:)
Ma arvan, et see tants on teie tants, ja see lugu peab olema teie lugu, mitte suvaline.
 
pahur mutt 04. september 2007, kl 15.22
OH jummel küll ! No on ikka inimesi,pulmi peavad ,aga valssi selgeks ei saa.See ju kõige lihtsam asi ja kui nüüd aus olla siis on ikka kole vaadata küll ,kui noored tammuvad nagu karud ja ei oska tantsida.Otsige mõni tantsuõpetaja ,kes õpetab sammud selgeks ja usu seda läheb veel nii mõnigi kord veel vaja.Kaera-Jaani oleks ka nõme tantsida ju.
 
*** 05. september 2007, kl 09.58
Muidugi valige selline tants, mis TEILE sobib! Miks tekitada endale lisastressi kohustusliku valsiga, ja teha kogu pulmarahva ees midagi, milles ennast kindlalt ei tunne?

Kui teil on nö "oma" laul, siis valigegi see. Eelistan küll näha pruutpaari armunult teineteise silmadesse vahtides kohapeal õõtsumas, kui pingutatud nägudega samme lugedes valssimas!
 
pepsodent 05. september 2007, kl 11.15
Meie ka õõtsusime. Tegelikult olime enne valsi selgeks õppinud, aga kui kleidiga proovisime samal päeval, siis sai selgeks, et ühtegi sammu tagasi ma sellega teha ei julge. Oht takerduda sabasse oli liiga suur, mis siis, et lasin spetsiaalselt õmmelda isegi saba hoidmise aasa.
 
mari 20. september 2007, kl 13.40
valisime nö oma laulu ja õõtsusime, pika kleidi alt keegi ei näinud ka, kuidas mu jalad liikusid:) ma näiteks ei oska valssi tantsida ja tantsima õpetada on mind ka suht raske, nii ma siis mõtlesingi, et ei tahaks sel hetkel piinlikult ja kramplikult valssi tantsida. ütlesime ansamblile loo, miksisid seda natuke ja super oli valsi asemel.
sinu pulm, sina otsustad, mismoodi ja mille järgi tantsid:)
 
mai 20. september 2007, kl 22.44
Kas keegi on käinud tantsukursustel Tallinnas? Kui jah siis kus?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!