Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Pulmaöö
 
pruut 15. september 2007, kl 10.18
abielunaised ,jagage oma pulmaöö mälestusi!
 
mida veel :D:D 17. september 2007, kl 15.43
kui üksikasjalikult peab rääkima?

me olime tegelt juba varem seda va vanainimeste asja teinud. pulmapäevale järgneval ööl pidasime pidu peaaegu hommikuni ja ausalt, siis küll enam mingit muud tahtmist polnud kui et kingad jalast saaks ja pea pehmele padjale.
 
vastne abielunaine 18. september 2007, kl 15.58
no me olime ikka päris-päris väsinud kogu sellest trallist ja alguses arvasime ka, et kobime lihtsalt magama. peolt lahkusime kella 2 paiku öösel, seejärel harutasime pikalt mu soengut lahti, käisime mullivannis ja lugesime voodis üksteisele õnnitluskaarte ette, mis olid nii nunnud ja tekitasid väga armsa meeleolu. hoolimata väsimusest leidsime endas siiski jõudu ja tahtmist ka seda vanainimeste asja teha, mis samuti väga hästi välja kukkus :P ja pärast seda magasime nagu notid :)
 
tulevane magaja 19. september 2007, kl 14.57
 
k 22. september 2007, kl 16.36
Me olime ka niiiiiii väsinud. Aga käisime saunas, mullivannis, harutasime umbes tund aega minu soengut lahti, lugeisme kaarte, jõime šampust ja siis väike seks. Hommikul magasime pea lõunani:)
 
pettunud 23. september 2007, kl 00.57
Minu värske abikaasa eelistas peolt äraminekule pulmasaali koristada, sest salatil ei tohi lasta hapuks minna jne!!! Seejuures olin ma värskelt beebiootele jäänud. Kui ütlesin, et olen väsinud ja et läheme õige koju (elasime samas linnas), ütles ta, et ma telligu takso ja mingu üksi, tal on vaja asjad kokku korjata. Lihtsalt uskumatu. Enne peo algust valas ta tagaruumis minu peale oma pahameelt korraldajatepoolsete möödapanekute pärast välja, karjus lausa, et kus on vaasid jne. Lõi pahviks küll. Ma ei tea, kus vaasid on. Mul on elu kõige kaunim pidu käsil, mees. Ära riku seda ära.
Me olime koos elanud juba mitu aastat, tuttavad umbes 4 aastat ja abiellusin ikka armastusest. Mu esimesed suuremad ebameeldivad üllatused tabasidki mind pulmapäeval. Kohe algaski argipäev. Edasi on ta hoolimatus süvenenud. Ei mingit romantikat.
 
kino 26. september 2007, kl 00.06
hahaaa mul oli ka sama jama... ei tegelt nii hull asi polnud. Ma olin ka juba 7. kuud lapseootel ja mehega koos elanud 5 aastat no ja kui pidu meie jaox lõppes(u. 6 hommikul) siis oli meheke mingi tunni ajaga ennast täis joonud...irw suurest pinge langusest. No ja nii siis kobisimegi oma pulmaöö paika, kus istusime kamina ees ja kallis mees aina jorises... Hommikul kaua magada ei saanud sest pikale jäänud külalised laulsid meid akna taga ülesse... Siis olin muidugi väga vihane, et kõva pulmaöö oli mul, aga tagantjärgi mõeldes oli julm kino.
 
aga 12. november 2007, kl 14.26
meie läksime peale 12 oma, aitasime üksteisel riided seljast võtta, ja siis lihtsalt pikutasime tunnikese üksteise kaisus ja sõime maasikaid. šampus oli ka seal aga mulle ei maise see.
Siis tegime seda vanainimese asja aga kuna me oli pikk ja västav päev siis minumeelest oleks võinud selle tegematta jätta sest lapsed jooksid uksetaga seal ja me poleks jaksanud nauniii seda nii suure pühendumusega teha kui kodus tavaliselt. Ja siis panime teised riided selga ja läksime uuele pruutpaarile( kellele just pruudipärja maga mängisime) kibe karjuma. ja alles hommikul kl 6 jäin oma pulmavoodis magama ja poja ronis meie vahele ja oli meie mõlema kaisus. Mina olin ja olen ikka veel väga õnnelik
 
urribel 09. jaanuar 2008, kl 01.50
mina kukkusin oma pulmas kõige esimesena ära, öösel siis peigmees otsib oma pruuti taga ja leiab selle oma teismelise tädipoja voodist magamast. :D:D
no siis ta venitas mu kuidagi vertikaali ja nügis magamispesasse, meile oli maja mõnusaim voodi tehtud ja omaette toas ja sinna me vajusime nagu notid, soeng jäigi pähe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!