Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pulmaöö
 
lotta 18. september 2007, kl 14.21
..nii noored, on teis keegi veel neitsi ka..enne oma esimest pulmaööd? või pole enam oluline neitsina abielluda?
 
hmm 18. september 2007, kl 15.50
no ma arvan, et suur lollus oleks abielluda mehega, kellega pole varem koos elanud, seda enam, et pole temaga maganud. alles kooselu näitab inimeste omavahelist sobivust, sageli tulevad alles siis ilmsiks mingid häirivad käitumismaneerid jne. kuigivõrd saab ju selgeks teha, mis häirib ja millest tuleks hoiduda.. aga inimest ja tema suhtumist täielikult muuta ei saa. ja milline piin võiks olla abielu inimesega, kellega sa ei saa seksuaalset rahuldust?!
 
tubli tüdruk 20. september 2007, kl 12.49
Tubli, kes viitsib ka neitsi olla abieluks!

Igati kiiduväärt. Moraalitus ja madalad ihad ruulivad igal sammul, see oleks midagi kõrgemat!
 
veel tublim 20. september 2007, kl 15.07
Eriti kiiduväärt oleks veel see kui pärast 10 aastast abielu ka veel neitsi oleksid. Ei saa ju lasta ennast madalaltel ihadel kontrollida.
 
cj 21. september 2007, kl 21.47
ilus muidugi abielluda neitsiga...aga mõtle nüüd ka milline meeldiv pulmaöö, mees kaua oodand ja kihku täis ja kuna naisel esimene kord, siis enamikel on esimene kord päris valus ja pigem puude saagimine....tee siis purjus mehele selgeks, et hoogu ei läheks ja võibolla isegi päris mitte lõpuni.
 
Tont. 22. september 2007, kl 07.37
Mõni tydruk kohe ongi nii jube,et jääbki neitsiks...Mitte ei saa aru meestest,kes ostavad põrsast kotis...Isegi autoga tehakse proovisõitu.
 
hmmm 22. september 2007, kl 12.30
cj, miks ometi peab peigmees - või üldse keegi - ennast pulmas purju jooma? Kas õnnest purjusolekuks ei piisaks?

Mul peaaegu kõik tuttavad neitsina abiellunud. Kirikuinimeste hulgas normaalne. Enamikul lapsed (vastavalt abielus oleku pikkusele 1 kuni 3) ka juba, nii et tundub, et pulmaöö probleem sai lahendatud... Üks tore paar - nüüd juba väikese pojaga - tunnistas kord, et pärast pulmapidu olid mõlemad nii väsinud pikast päevast, et jäid lihtsalt teineteise kaissu magama, pulmaöö elluviimine lükkus edasi.

Seks, muide, on harjutamise asi, vael on arvata, et peab kohe esimesel korral uue partneriga kõik klappima. Ja kui midagi ei meeldigi, siis selle jaoks on igaühel suu peas, kõigest saab rääkida.
 
kata 24. september 2007, kl 15.27
vanasti ehk oli nii aga tänapäeval on see nagu põrsa kotis ostmine tõesti.
Enne kui abielluda peaks inimesega mingi aasta koos elama st siis ka et seksima,et ehk selles suhtes polegi klappi.
Võib juhtuda et abiellud süütult ja elad elu lõpuni õnnelikult koos aga mina ei usu sellistesse asjadess, tänapäeval mitte.
 
hehhee 27. september 2007, kl 22.12
Katale. Vaata, asi selles ongi. Proovid siit ja proovid sealt- oskad otsida.
Abiellud neitsina, elad mehega 100 aastat ja ei teagi, et ta s...t on, sest pole võrdlust. Ponimaješ? Kui pole võrdlust, pole juurdlemist ja mõtlemist- on nagu on. Nii ongi elu lihtsam, sest saad tähtsamatele asjadele pühenduda nt. täiel rinnal elamisele.
Mina pole mingi etalon, pigem proovija tüüp aga usun tõesti, et ilmselt oleks nii lihtsam.
 
. 28. september 2007, kl 01.20
on inimesi kes abielluvad teadmisega et nad on kokku loodud mis tähendab ka seda et nad saavad voodis läbi. ma ei leia et peab läbimagama kõik mehed ja sisi valima kes on parim ja sellega siis abiellun. olen rahul et neitsina abiellusin ja pulmaöö oli küll kena. enamusel läheb pulmaöö väga kenasti. ilmselt on osadel esimene kord puudesaagimine sest on noored ja end täisjoonud. ja kui pärast kuu ajalist tutvust kohe voodisse ei hüppa õpid sa inimest(mitte seda kui suur riist tal on) paremini tundma. kurb et enamuse jaoks on pulm mõtetu paberimäärimine ja seks on suhtes tähtsaim.
 
moonika 28. september 2007, kl 13.08
ma ei usu et abilelu on paberi määrimine. pigem kui teineteisele mõista andmine, et sina oled õige ja tahan sinuga oma pere ja kodu. kusjuures see neiti jutt on natuke imelik. see kui naine abiellub neitsina, siis ei pruugi mees neitsi olla. mees igavene peoloom ja siis naine tahab talle oma süütuse kinkida. minu jaoks ei ole oluline see, et oleme mõlemad süütud kui abiellume vaid see, et ei ole lapsi teise naidsega. kui minu mees siis ainult minu laste isa. pulömaüül võiks näiteks pühenduda sellele, et oma perre uus liige tuleksd või siis keskenduda teineteisele. muidu koguaeg töö mured. seks ei ole kõige tähtsam.
 
hehh 30. september 2007, kl 20.14
ah et siis nagu jäätki muudkui proovime, äkitsi tuleb mõni veel parem. kui inimene on selle esimese ja ainuksesega rahul, mis sest et teoreetiliet on paremaid, siis milles probleem? hullem kui oled proovinud tosina neid paremaid ja siis elad selle kõige hullemaga.
 
hmm 05. oktoober 2007, kl 13.24
minu arvates on see natuke šovinistlik lähenemine. naine olgu süütu ja "puhas", aga mehele sellist nõuet ei ole? minu arvates ka jube mõelda, et süütu naine peaks mingi endise playboy-ga abielluma. kui ise selliste vaadetega naine oleksin, siis hakkaksin kindlasti mõtlema, et mees peab ka selle vääriline olema, et talle oma süütuse n-ö "kingin" (kuigi ma ei saa tõesti aru, mis kingitus see on!). siis peaks ka mees süütu olema. no raske juhus igatahes. mina ei pea (abielueelset) seksi armastatud inimesega millekski madalaks ja moraalituks :D
 
Kadri 11. oktoober 2007, kl 01.13
Minu meelest võib süütuna abielluda, kes soovib. Mehe käitumist voodis saab ka ette ennustada niisama koos ameledes, kus asi seksini ei lähe. Et kuidas ta oskab naist puudutada, hellitada... Tegelikult on ju nii, et harva klapib seks uue partneriga kohe esimesel korral. Ikka peab üksteist välja õpetama :)

Aga tõesti, arvan, et igal juhul peaks enne pulmi üksteist põhjalikult tundma õppima ja kasvõi niisma intiimselt kaisutades-hellitades ja üksteisega seksist (arusaamadest, põhimõtetest) rääkima, et aimu saada, kas partneril oleks potentsiaali olla hea voodikaaslane. Hea voodikaaslane on siis see, kes arvestab ka teise poole soovide ja vajadustega ning hoolitseb, et ka kaaslane rahulduse saaks.


Negatiivsena näen süütuna abiellumise juures seda, et enamasti toimub selline abiellumine ruttu peale tutvust ja väga noores eas - kes see ikka kannatada jõuab 5aastast kooselu ilma seksita või siis näiteks 27nda eluaastani süütu olla, oodates abieluettepanekut.
Teine negatiivne asjaolu on see, et süütust abielu jaoks hoidev naine peab seksi räpaseks ja madalaks kireks ja seega ei pruugi ta olla kuigi vallatu voodipartner (tulevases abielus).
Kolmas negatiivne asi on see, et süütuna abielludes ei tule seksimisega alustamine spontaanselt (muidugi ka mitte-abielus süütuse kaotajad mõnikord planeerivad seda hoolega ette). Süütuna abielludes tead, et pulmaööl tuleb süütuse kaotamine, see on nagu kohustuslik asi ja närveerid ette juba ja siis niimoodi "käsu peale" asjaajades ei kuku see kõige paremini välja. Ja kui pulmaööl keeldudagi ja jääda seda spontaanset hetke ootama, siis ikkagi on nagu mingi sundus ja kohustus peal ja oled pinges. Kui seksimine pole enam ammu võõras nähtus, siis pole sest midagi, kui pulmaööl pole õiget tahtmist peal. Kui aga see pidi olema ülitähtis öö ja tunned, et tegelikult sel hetkel ei tahagi, siis tundub see palju suurema katastroofina.




Ja lisaksin veel seda, et süütuna abielludes peaks siis ka noormees olema süütu. Mitte et naise jaoks on abielu-eelne seks madal ja räpane kirg, mehe jaoks aga elu normaalne osa.
 
vanad eestlased 17. oktoober 2007, kl 14.05
talitasid nõnda.

Tüdruku juures võisid poisid küll ehal käia. Magati koos, mitte ilmtingimate seksides,aga loomulikult ka seda. Kui tüdruk käima peale jäi, tuli ära võtta.

Siin on kõik vajalik järgi proovitud,
esiteks, kudas voodis sobib ja teiseks ollakse kindel, et ikka lapsi saab.
 
haaa 28. oktoober 2007, kl 17.05
no see voodis sobimine neid küll suurt ei huvitanud. vaadata ikka töövõimet. füüsiline tugevus oli oluline ja et lapsi kanda jõuab. elati ühes suures toas koos lastega, voodid olid lühikesed, pesemas käidi kord nädalas, raske töö võttis võhmale, nii et ei mingit tunde suksutamist ja küünlaid nagu preagu.
 
kiku 28. oktoober 2007, kl 17.10
No vanasti ikkagi abielluti enamsti süütuna ja näe inimesugu pole välja surnud. Ei jäänud need lapsed tulemata. Terve elu ees selle harjutamisega, miks peaks pulmaööl mingi superkepp toimuma a miks üldse see pulmaöö nüüd nii tohutu tähtis?? Nagunii on inimesed sel öösel väsinud, napsised ja väga kaugel oma suprevormist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!