Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
abielutõotuse uuendamine
 
siuts 24. september 2007, kl 16.51
kas keegi on sellise rituaali läbi teinud, äkki jagate kogemusi...
 
janna 24. september 2007, kl 20.52
mõtlen alati, et milleks küll seada peaks tegema??? Mina küll ei tunne, et peaks tõotust kuidagi uuendama. Mõttetu ameerika värk.
 
Urrrr 25. september 2007, kl 13.58
Ma küll abielludes midagi ei tõotanud, järelikult ei saa ka seda uuendada.
Nii et siis ametlikult seda kindlasti teha ei saa, võibolla viitsib mõni kirikuõpetaja sellega mässata, kuigi vaevalt...
Miks te ei või niisama mõnes kaunis kohas teinetiesele silma vaadata ja midagi lubada järgmiseks viisaastakuks?
 
, 28. september 2007, kl 01.13
oleneb inimestest. mõnemeelest on abiellumine ebavajalik. aga näed mõni tahab abielu. minu õel oli tõotuste uuendamisega nii et seda tehti abielu 10aastapäevaks. suhtes oli ka veidi kriise olnud jne ja leiti et see oleks lihtsalt üksteise jaoks väga hea sest esimesel korral kasutati traditsionaalseid tõotusi. aga selleks nad kirjutasid enda tõotused. ka nende lapsed said sellest osa võtta. kohal olid ainult lähedased sugulased ja sõbrad. umbes 40inimest kokku. pastor oli samas kes neid ka paari pani.
 
helge 02. oktoober 2007, kl 15.00
Meie praegu lihtsalt registreeritud. Sedagi vaid napilt üle aasta. Plaan on 10 aasta puhul laulatada lasta, aga näis, kui väga me seda sellel hetkel teha viitsime.
 
njah 09. oktoober 2007, kl 17.33
saab lasta uuendada. esivanematel oli kuldpulm ja kutsuti registreerija kohale ja anti uuesti allkirjad... täitsa lahe oli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!