Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pulmasoeng Pärnus
 
gex 27. september 2007, kl 11.24
Palun soovitage head juuksurit Pärnus, kes saaks pulmasoenguga hakkama. Kuna elan ise Tallinnas, siis pole õrna aimugi kus/kes parim on.
 
. 28. september 2007, kl 01.08
rüütlitänaval on georgi kõrval juuksur. nende kahe vahel on vist veel ehete pood ka. igatahes seal tehti minu sõbrannale pulmaks vapustavalt ilus soeng.
 
kohalik 29. september 2007, kl 16.15
hommiku tänaval on ka juuksur, City pubi kõrval, seal on punkar Tõnu, kes teeb megahead lõikust ja superhäid soenguid. Kiika sinna.
 
ehee 12. oktoober 2007, kl 18.53
võiksid natuke kirjeldada ka, et mis soengut soovid. Olen ise ka tallinnast ning lasin soengu Pärnus teha. Esimene soeng oli selline "vene bojaar" et lase aga olla, juuksur oli eestlane ja tegu oli rüütli tänaval asuva helle ja heleni salongiga. Vahetasin juuksurit selle peale. Hiljem lasin papillottidega soengu Samrais teha ja jäin väga rahule. Ei poolda ülespandud ja tupeeritud soenguid, aga maitsed on erinevad
 
ISBN 22. oktoober 2007, kl 17.23
V6lumaa ilusalongis tehakse ka pulnasoenguid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!