Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
ostetud leeritunnistus...
 
maarja k 27. september 2007, kl 20.54
Issake, kas tõesti on võimalik ka osta leeritunnistus? Mul tuttava tutav ostis ja tegi kiriklikud pulmad... Kes teist sama tembu teinud? Risustan siin, sorry.. ei hakka ise abielluma, lihtsalt uudishimust...
 
. 28. september 2007, kl 01.06
mis mõtet sel on. kui tahad kiriku pulmi siis no mine ja luni ja luni mõnda muud kirikut. see on küll absurd tegelikult et valetad et saaks näidata et oh vaadake mina olen tubli ja kirikus laulatatud. neid leeritunnistusi võid endale ise ka valmis teha.asi pole üldse paberiski.
 
oeh 28. september 2007, kl 13.49
tahaks seda inimest näha, kes juba sellist asja ostab... Jälk!
Elus on vähe asju, mida ikka võiks õigetsi teha ja mitte teha üldse! Njaa...
 
Maali 01. oktoober 2007, kl 20.50
ega pulm mingi teater ole siis
pealegi on selline uhke peo pärast kirikus abiellumine lugupidamatu kõikide koguduse liikmete suhtes.
 
loore 09. oktoober 2007, kl 10.01
Äkki pöörduksite kirikuvalitsuse poole sellise kaebusega. Tegemist on väga tõsise asjaga.... Mis kogudus küll sellist asja teeb?! Ja midagi ei ole teha, ka laulatust saab kuulutada kehtetuks, kui selgub, et vajalikud tingimused pole täidetud.
Nii saab ütelda, et väga suure riski võttis see paar.
 
mustikas 25. oktoober 2007, kl 12.41
no selle kohta ma siis ütlen, leeritunnistust võltsida, sel juhul anti see kirikust ikkagi välja- seda ju kontrollitakse et ikka leeris käinud järelikult sai ka mõni õpetaja ilusa summa selle pealt!
 
ilus poiss 30. oktoober 2007, kl 13.51
See lihtsalt ei sobi ja on näotu nagu elava liiklusega tänaval puu all pissimine. Aga kokkuvõttes- seda teed ju ainult endale ja see enam oma südametunnistuse asi. Kui aga tunnistust ei ole... Anna andeks eksinutele nende patud!
 
k 16. november 2007, kl 08.58
pole enne sellist asja kuulnudki.
 
tra 30. november 2007, kl 19.39
mida te lollid imestate, meid mehega ristiti kah kirikus raha eest, kas te tolad tõesti arvate, et KIRIKUS mingi piibliline tõde olla saab??? mõelge kiriku verisele ajaloole, tainad, ja siis alles tehke omad järeldused, kas üldse sinna oma nina toppida

*ei tunne ühtki kirikuinimest, kes elaks täielikult piibli järgi - ja pole ühestki kuulnud kah
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!