Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
riided
 
palun andke nõu 01. oktoober 2007, kl 19.10
Varsti on pulmaminek. Pulmad toimuvad Tallinna vanalinnas. Mis tavaliselt külalistel seljas on? Kas naised pidulikes seelikutes- kleitides, mis peaaegu maani nagu vastuvõttudel või külmemal ajal võiks ka pükstes/ kostüümides minna või jääb nii liiga ametlik/ kontoriroti välimus äkki. Pruutpaarile helistada ei tahaks ja teisi pulmalisi ei tunne.Laenutustes on ainult õlapaeltega riided, aga nendega nagu külmavõitu ju ja salle ei armasta ma üldse?
 
Mall 01. oktoober 2007, kl 20.40
üldiselt on pulmad pidulik üritus. Aga ka püksid on ok. Kui tahad pükskostüümi, aga kardad kontorilik välja näha, ära pane tavalist beeži või musta kostüümi. Neid on ka pidulikke - materjal on määrav. Mingist sätendavast/läikivast materjalist kostüüm või pidulik pitsiline pluus. Samuti ehete/prossidega saab mängida ja soenguga.

Pikale õlapaeltega kleidile saab ka mingi jakikese peale hankida. Või kanna seelikut/pluusi.

Päris balliriietus ei peagi olema. Üldiselt peab ikka pruut kõike ilusam olema. Kui mina olen pulmas käinud ja ka teiste pilte vaadanud, siis enamus naistel põlvini seelikud/kleidid või siis pidulikum pükskostüüm
 
ilusti 02. oktoober 2007, kl 20.00
Nõus, pulmad on ikka pidulik sündmus. Seega kenasti riidesse.
AGA - väldi üleni valges minemist, öeldakse et austusest pruudi ja peigmehe vastu võiks kanda muid värve. See on nende päev särada ning neist ei tohiks kuidagi ilusam olla :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!