Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Mehe riietus pulmas?
 
ides 02. oktoober 2007, kl 21.43
Varsti pulma minek ja mees tahab viigipüksid, särgi ja lipsu panna? Olen kuulnud, et pulma peab ikka ülikonnas minema, mida teie arvate?
 
pille 03. oktoober 2007, kl 08.00
Ei ole see nii oluline tänapäeval. Jah, paljud on ülikonnas, aga ei aja keegi viigipükste ja särgiga meest minema. Käiakse ka lihtsamalt riides.
Spetsiaalselt ülikonda osta pole ehk mõtet kui seda kodus kapis istumas ei ole. Kui on kapis, siis pangu aga selga - ongi tore vahelduseks ennast ülesse lüüa. Ise pead ka siis ülikonnas mehe kõrvale sobima.
 
* 03. oktoober 2007, kl 15.50
viigipúksid, sárk ja lips on ju vága normaalne riietus pulma minekuks. mind úllatas sel suvel pulmas káies, et paljud mehed olid lausa vabaajapúkstes ja t-sárgis - see oli minu meelest kohatu.
 
a 03. november 2007, kl 14.31
Kui pintsak olemas,võib ju selga panna,pärast peopaigas saab ju ära võtta,et vabamalt olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!