Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pulm
 
riietus 16. oktoober 2007, kl 15.56
pulm kohe tulemas ,aga riietust pole veel,tuleb hästi vaikne perekeskne olen suht kaalukas pruut kus tallinnas müüakse suurtele naistele ilusaid kleite või kostüüme mida registreerimisel selga panna,hinnaklassilt mitte väga kõrge alates tuhandest
 
Soovitus 20. oktoober 2007, kl 02.13
Aga lase õmmelda midagi siis. Tean üht tädikest,kes väga hea meelega õmbleb ja väga hästi ka. Omal tuleb lihtsalt vahendid viia (kangad jms.) ja ega ta palju ei küsi ka. Õigupoolest ei küsigi ta midagi kuuldavasti,aga ikka pakutakse ja antakse raha vastavalt siis oma südametunnistusele.
 
Tont. 20. oktoober 2007, kl 08.59
Jahitarvete kauplusest võid umbes tonni eest saada täiesti mõnusa moondamismantli......
 
S. 20. oktoober 2007, kl 15.34
paluks tädikese kontakte meilile :)
 
liis 21. oktoober 2007, kl 00.30
mina sain salocentrist.läksin, et laenutada, aga üllatus oli suur, hinnad nii normaalsed, et hoopis ostsime.soovitan kindlati sinna vaadata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!