Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
kõik kes lasevad kleidi õmmelda, kust võtate lõiked?
 
kit 24. oktoober 2007, kl 16.51
Ega's ometi teie õmblejal saa teile spetsiaalselt mõeldud kleidi lõige olemas olla?!?!
 
oeh 24. oktoober 2007, kl 20.34
on olemas juurdelõikajad, kes pildi järgi lõike joonistavad..
 
kit 25. oktoober 2007, kl 14.27
Aga äkki tead siis soovitada kedagi?
 
oeh 25. oktoober 2007, kl 20.48
aga v-b võtad mõne õmblejaga ühendust.. mina ei tunne seda näputööd.
 
soe soovitus 26. oktoober 2007, kl 18.55
Õmbleja joonistab selle lõike tavaliselt valmis kui on ikka tegija inimene. Kui lähed mõnda pruutkleite õmblevasse salongi, siis seal tehakse seda tavaliselt küll.
Aga ma soovitaks kindlasti enne leida vähemalt sarnase lõikega kleit (põhilõige on paljudel sama) ning proovida seda endale selga, st. ära mine lihtsalt pilt näpus ja lase kohe õmmelda.
Miks? Sest võibolla sulle see asi pärast enda seljas ei meeldigi!

Soovitan seda omast kogemusest. Tahtsin ka lasta õmmelda. Olin välja valinud millist kleiti tahan, aga käisin enne poed läbi ja proovisin kleite, sest ei tahtnud sellest osast ilma jääda (nii vahva ju igasuguseid uhkeid kleite proovida) ning avastasin, et taoline lõige ei sobi mulle absoluutselt. Tänasin õnne, et kohe õmbleja juurde ei jooksnud. Proovides leidsin mulle kõige paremini sobiva tegumoe ja selle põhjal lasin õmmelda oma kleidi pisikeste muudatustega.
 
sabloon 26. oktoober 2007, kl 21.39
Ja on veel ka selliseid 6mblejaid, kes teevad keerukamatest detailidest sabloonid.... tahtsin lehtervarrukaid ja 6mbleja tegi esmalt odavast riidest sablooni. Minu 6mbleja oli Gerli Tigasmost.
Hasti istuva pruutkleidi oskab 6mmelda 6mbleja, kes 6mbleb paevast paeva pruutkleite.
 
Soovitan... 29. oktoober 2007, kl 17.26
...oma õmblejat Annet, kes teeb küll pea iga pildi järgi samasuguse asja valmis.Olen tema õmblustöödega alati rahule jäänud. Kui sa elad Tallinnas, siis võid minna Anne juurde Juhkentali tn. Annan sulle Anne meiliaadressi, so. septembrinelk@hot.ee
 
Kristel 30. oktoober 2007, kl 14.32
Minule õmbles Anne väga ilusa pruutkleidi,lausa super, täpselt sellise nagu ma tahtsin.
 
muhv 06. november 2007, kl 15.00
MIna võtsin Burdast, kusjuures. Olin rase kah tollal, noh selline väike kõhuke, ei midagi erilist. Leidsin hea lõike, mis varjas hästi. Õmbles meheõde, tasuta, materjali pealt koonerdama seega ei pidanud. Selline pisut säästuvariant, aga sai väga ilus.
Oh jah, see nii ammu juba oli...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!