Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
kuida ja mida?
 
leenu 25. oktoober 2007, kl 11.31
Olen lahutatud ja mul on 10 aastane laps. Nyyd uus abiellumine ees. Laulatus kirikus. Katoliiklikus. Vanust alla 30.
Ja nüüd mul juhe koos - kas on sobiv valget kleiti kanda? Aga loori? Või lihtsalt lilled/pärlid juustes? Variandiks on ka veel pikk keep koos kapuutsiga.
Kui on kindad - kas kinnas võetakse vahetult enne sõrmuse panekut ära? Siis on ju jube sebimine selle sõrmustamisega. Kas pärast panen siis kinda kohe kätte tagasi?
 
Siil udus 25. oktoober 2007, kl 14.23
Kinnaste kohta ei oska ütleda, vast ikka ei võeta kindaid ära. Kleidivärvi üle ka ei vaidleks, kuigi üldiselt on valge selline rohkem esmaabielluja värv. Aga loori koha pealt ütleks küll, et see jäta kandamata teist korda abielludes.
Üldiselt käisin kunagi pulmas, kus abiellus paar teisel ringil. Ehk et mõlemad olid enne abielus olnud. Pruut oli end oma kolme lapse ja ligemale 50 eluaasta kohta ikka väga "süütult" riidesse pannud - pikk valge tütarlapselik printsessilõikega kleit ja valge, maiteagi kuidas seda nimetada, ehe peas. Ausalt öeldes natuke naljaka mulje jättis, oleks natuke soliidsemat etteastet oodanud. Aga valik on pruudi ja ei ole teiste asi ettekirjutusi teha.
 
leenu 25. oktoober 2007, kl 16.33
Aga kui kindaid ära ei võeta...kuidas sôrmuse sõrme saab? Ei hakka ju kinda suuruse järgi sõrmust tegema. Pärast oma sõrme suur.
 
heiz 26. oktoober 2007, kl 11.21
Arvan ka, et kleidi värvi otsustad sa ise, kuigi jah, valge näitab süütust aga enamus inimesi abiellub siiski lumivalges. Aga loor sobib minu arvates rohkem sünnitamata naisel, kuigi see ju vaid minu arvamus:D
Mina olen abielus olnud peaaegu 5 aastat ja nüüd ka laulatus tulekul.(samal päeval, kui täitub 5.aastat). Mina ostsin mitte lumivalge kleidi , vaid sellise loodusvalge (mitte beež), pisut on mustris ka valget.
Aga olen näinud, kuidas hästi õhukeste kinnaste peale pannakse sõrmus. Sõrmus peaks nagu ikka sel päeval näha olema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!