Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Viljandi pulmakorraldaja
 
Pruut 01. november 2007, kl 16.11
Nii, plaanis siis järgmine aasta suve lõpus väike pulmapidu maha pidada.Kuna endal pole aega ja ka oskusi, siis mõtlesin selleks palgata firma.Silma jäi ka üks viljandi firma.Kas keegi on kasutanud nende teenust ja kuidas sealsed inimesed on?Kas kõik saab korraldatud jne.Soovitage:)-
 
korraldaja 02. november 2007, kl 08.42
oleks hea kui saadaksite oma soovid mail´le.
 
J. 02. november 2007, kl 16.39
Meie kasutasime Viljandi Pulmakorralduse teenuseid sel suvel ja jäime rahule. Olen kuulnud palju tagasisidet ja see on olnud positiivne!
 
pidutseja 04. november 2007, kl 17.41
korraldaja ei pea olema just seal , kus pidu pidada kavatsed. Pealinnas on häid korraldajaid
 
Piia 04. november 2007, kl 18.53
Pidasin eelmine aasta pulmi ning otsustasin palgata sama pulmakorraldaja kes mu sõbrannade pulmigi korraldas ja ma ei pidanud pettuma! Suurepärane töö ja väga vähe küsis selle töö eest! Imeilus ja imesoodne tuli kõik lõpuks kokku. Isegi pulmakutsed võtsid kõik ahhetama!
Võin kontakti jagada kui soovi :)
 
abielunaine 26. november 2007, kl 12.38
Mina olen ka kuulnud ainult positiivseid kogemusi sealt poolt. Mõtlen siis seda tartu tänava oma, mis asub mäng ja kooli vastas. Kirjutan igaks juhuks, sest ei tea kas viljandis kuskil veel, aga seda kohta kiidetakse küll.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!