Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
suured pruudid
 
oh häda 01. november 2007, kl 16.27
kas keegi teab poodi kus on pidulikke kostüüme või kleiti müügil või laenutuses kogukamatele naistele asjaga kiire,mida olete teie kandnud sellel ilusal päeval kogukamad naised kaalus kuskil 90-100kg
 
... 02. november 2007, kl 12.23
Võid ju minna nt kas Pärlisse või Tigasmosse ja rääkida oma muret. Mul endal suhteliselt suur rind ja nt Pärlis oldi valmis tegema minu mõõtude järgi korsett, mis jäi pärast neile laenutusse.

Muidugi, kui asjaga kiire, siis pead lihtsalt vaatama, et äkki on neil ka olemas juba mõnda sobivat mudelit. Arvan, et sul tasuks ehk mõelda variandi korsett+ seelik peale, kuna neid saab kombineerida.
 
Kiti 13. november 2007, kl 23.55
ise olin abielludes ligi 90 kg ja 5 kuud rase ja leidsin kleite pea igast laenutusest. Lõpuks valisin Rotermani keskusest
 
närvis 19. detsember 2007, kl 09.58
Mul ka jube paks pruut, panin ultimaatumi, et võtaks end saledaks. Muidu jätan üldse maha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!