Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pruudikimp
 
merle 01. november 2007, kl 16.36
Käisin aasta tagasi pulmas ja püüdsin pruudikimbu kinni kuivatasin ta ära ja seisab mul siis nüüd kodus aga kahjuks paari kuu eest läks noorpaar lahku....mis te arvate kas see toob halba õnne kui see kimp mul kodus on???
 
laura 01. november 2007, kl 17.59
no kui sa ikka suur usklik oled siis kindlasti :)) minu arust lahutavad ka usklikud ja muud vanausu komble elavad paarid. Mina ka sain kimbu 7a tagasi, abiellusime 5a tagasi ise ja paarike lahutas 2a tagasi ja meie kooselul juba 11a ja ei kavatse meie lahku minna.
 
olvi 01. november 2007, kl 17.59
Mõtle hoopis nii, et kuidas need kuivanud lilled saaksid sulle halba teha?
Nopiti lilled, seoti puntrasse, visati õhku, püüti kinni, kuivatati ära ... neil pole aimugi inimestest kellega nad kokku puutusid.
Ikka ise oled see kes enda elu mõjutab. Kui mõtled endale halva õnne külge (lilli süüdistades) siis see halb õnn tuleb ka.
Viska need tolmunud lilled minema ja ela ise oma elu õnnelikuks.
 
muhv 02. november 2007, kl 12.51
see on sama, et redeli alt läbi kõndimine toob ebaõnne. kes usub, sellele toobki.
 
Karvane kass 07. november 2007, kl 17.42
Ses mõttes toobki redeli alt läbikõndimine halba õnne, et redel võib pähe kukkuda - mõistlik vanarahvatarkus, millega lapsed jt ohtlikest kohtadest eemal hoida.
 
liisa 16. november 2007, kl 08.47
Mina siin jälle mõtlen, et aasta tagasi abielluti....oli ilus päev, peeti tore pidu....ja juba lahku???? Miks tehakse nii rutakaid otsuseid???

Ise olen kihlatud olnud peaaegu 7 kuud ja pulmadest räägime ka kuid ei planeeri veel...ma ei tahaks küll mõelda, et ma ei elagi oma praeguse elukaaslasega eluaeg koos :(( ma ju niii armastan teda...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!