Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Pruudid, räägime õudukaid:P
 
criip 09. november 2007, kl 22.21
Mis on teiega hullu juhtunud pulmapäeval? Mina ärkasin nt hommikul kolme ohatisega ja pool põske oli sellest paistes:) Hullult mässasin, lõpuks panin mingid ohatiseplaastrid ja tegin meigi peale, väga hull ei olnudki, piltide pealt pole midagi näha. Aga rõve oli küll, eriti sp et see päev vaja ju palju musi teha:P
 
issand 12. november 2007, kl 13.57
see oli minu suurim hirm sest minu tuttaval juhtus sama.
Kusjuures ma praegu tagasimõeldes meenutan et minu pulmapäev oli minu jaiks ideaalne. Ainuke ebameeldiv asi oli see et üks mu niinimetatud sõbranna oli ennast täis juba kaaninud ja tuli vihaselt küsima et miks ta oli valesse tuppa paigutatud(meie pulmad olid koos ööbimisega 2 päeva). No tere tali ..see oli tõesti viimane asi mida sellel päeval suutsin mõelda ja ütleme nii et see läks mulle päris hinge ja see on minujaoks ainuke ebameeldiv asi kogu päeva jooksul
 
emma 12. november 2007, kl 15.16
aga minule oli nina nii tohutult kinni, et rääkisin, nagu kala kuival. olin unustanud rohtu panna. lisaks olid mehel villased sokid jalas, kui registreerima läksime. ema siis tormas lähedale poodi ja kahmas uued sokid talle.muidu kõik ok ja 18 aastat saab varsti abielus oldud.
 
uss 13. november 2007, kl 11.42
Mina läksin juuksurisse kaasas kogu varustus: kleit, sukad, kingad jne. Pidin siis seal end täiesti korda panema. Soeg peas, meik näos läksin ennast riidesse panema ja hopplaa - sukkade asemel tulid kotist välja igivanad katkised sukkpüksid (värv oli sukkade omale pisut sarnane). Aega oli umbes 20 minutit, soenguga oli tund plaanitust kauem läinud, mees närvitses ukse taga niigi. Sõitsime siis lähimasse Statoili sukkpükse ostma, rahval nalja kui palju!!
Pulmad olid siiski väga ilusad :)
 
issand 14. november 2007, kl 10.47
naljakas jah et see nii peensusteni ära planeeritud päev kus iga sekund on täpselt paika pandud ei möödu vist kellegil ilm viperusteta. ja need asjad mis sellele hetkel tunuvad nii kohutavad on tagantjärgi mõeldes päris naljakad. no statoilis tihti vist pruute ei kohata :)))
 
naine 15. november 2007, kl 17.35
Endal otseselt midagi maha ei ununenud.Närv oli küll jube suur sel päeval.Üks naljakas seik oli, kui isa ja ema Õnnepaleese jõudsid,kella andsid ja pruudi ja peigmehe nime ütlem pidid,siis ütles isa suures pabinas minu ja mu venna nime ja nii mitu korda:) Ise ei saanud oma apsust arugi..icicicic.....
Meil oli pigem eelmine päev üks kisa ja kaklemine.Ema nimelt oli nii närvis pulmapäeva ees ja ajas mind ka närvi....ähvardasin siegi pulmad ära jätta......õnneks läks see päev fantastiliselt, aga jube kuum päev oli.
 
pruut 18. november 2007, kl 20.23
minu pulmad läksid viperusteta. kõik oli ideaalne ja perfektne. kuigi eelmisel õhtul oli loor jäljetult kaduma läinud, kuid lõpuks leidsime ikka üles.
 
mia 26. november 2007, kl 08.09
meil ajas ettelugeja nimed segi, ütles, et peig ja pruut on otsustanud eri nimedele jääda. mille peale tekkis imelik vaikus ja ma siis arglikult ütlesin ,et ei, meil oli plaan ikka sama nime peale jääd;
mille peale ta murdis kärts pulmatunnistuse dkokku ja hakkas selletama, et tema ei tea, et arvutis oli nii ja et ta teeb uued tunnistused jne jne - keset tseremooniat :)))


pärast ma tunnistuste pealt vaatasin ,et need olid tegelikult õigesti kirjutatud ja nii me need kokkumurtud tunnistused ikkagi saime :))
 
grete 26. november 2007, kl 17.56
minul kukkusid sukkad koguaeg alla :)
 
pruut 30. november 2007, kl 19.32
meil oli vaid kahekesi registreerimine

kõik oli ilus, taevas oli ainsagi pilveta, minul imeilus kleit ja hea figuur, mehel kena ülikond ja tegime kordamööda üksteisest pilte

õudus tuli hiljem: ma poleks pidanud temaga abielluma, seda esiteks

ja teiseks, puudus vähe, et aastaid hiljem mingi seaduseapsu pärast oleks meie abielu kuulutatud seadusevastaseks
 
ds< 04. detsember 2007, kl 20.00
Meil oli selline nali, et pruut juba autoga kiriku ees ja ootab, et saaks kenasti ja elegantselt väljuda, aga keda polnud, oli peigmees! Ei, ta ikka tuli, oli suures ähmis mu kimbu maha unustanud!
 
Anni 09. detsember 2007, kl 09.38
No peigmees tahtis mulle tseremoonia ajal oma sõrmuse sõrme panna. Kuna meie sõrmed kaugeltki ühejämedused pole, sai ta oma veast siiski aru ja võttis õige sõrmuse :) See oli lihtsalt väga naljakas ja tuju küll ei rikkunud. Teine asi oli see, et peokoha muusikakeskus ei mänginud meie omakõrvetatud plaati avavalsi looga. Ka sellest olukorrast tulime kenasti välja, pillimees mängis ise mingit lugu ja saime ilusti tantsitud. Ka tordilõikamisega oli mingi jama: me ei teadnud täpselt, kuidas see käib ja õhtujuht, kes meid juhendada oleks võinud ja ehk paar sõna juurde öelnud, jõudis sinna selleks ajaks, kui tort lõigatud. Külalised said jälle nalja.. Siiski jäi pulmast hea mälestus.
 
Nyyd naerge voi nutke... 17. detsember 2007, kl 22.00
Tosilugu... Pilditegemine registreerimisel jai mehe pereliikmete peale, hiljem selgus, et yks oli prillid koju jatnud ja ei nainud teravustada ja teine polnud filmi korralikult aparaati pannud. Hea, et pruudil oli ridikylis "seebikarp", millega kah paar ploksu sai tehtud - mingi malestus ikka on! Hiljem siis samu pilte vaadates sai tykk aega pead sygada, sest hoolimata sellest, et koik registreerimisele tulnud kylalised olid ise abielus, ei tulnud neil kellelgi ette, et pruudil polnud lilli... Pruudil endal ehk minul siis ei tulnud see ammugi meelde - hommikul oli boileris vesi otsa saanud ning kylma veega kymblusega alanud pulmapaevast ei saanudki paremat loota. Loo moraal? Vahet pole, mis juhtub - nyyd palju aastaid moodas ja paris naljakas endalgi. Sama mehega abielus kah veel. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!