Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
õnnetu
 
väga õnnetu 22. november 2007, kl 18.42
Loen siin neid kirju ja pisarad voolavad!Kuna paljud on ärevil,oma pulmadega!Mõtlen isegi kui ilus see pulmapäev oli,aga nüüd siis kuid möödas ja mis kõige hullem järgneb ka lahutus!Lihtsalt nii nii kurb on olla!
 
juta 22. november 2007, kl 21.30
Ära ole õnnetu, iga lõpp on millegi uue algus!
 
nurk 22. november 2007, kl 21.40
aga mis siis juhtus ometi?
 
mina 23. november 2007, kl 19.10
Tere, väga õnnetu, mul pole veel kuu aegagi möödas pulmast, aga mulle tundub, et mul ei ole midagi muud teha, kui lahutada sellest inimesest. Ja noh, eks ta häbi on kõigi kõrvalseisjate ees, aga parem õudne lõpp kui oma elu ära rikkuda lasta. Kahju, et üldse temaga kokku sain...kõik on nii valesti
 
väga õnnetu 23. november 2007, kl 21.21
Enne abielu oli kõik ideaalne,aga peale seda hakkas kõik muutuma!
Joomised,löömised,baarid,nagu mind ei olegi enam tema elus!Ma ei saa sellest aru,kuidas saavad inimesed muutuda nii äkki!
to mina,kuidas sul enesetunne?Mul on ikka täiega @!#$ olla!Ma olin nii õnnelik temaga abielludes armastan teda nii nii väga!
 
mina 23. november 2007, kl 23.11
mu enesetunne on väga halb. kõik ootused ja lootused tulevikuks ja plaanid....kõik tunduvad praegu võimatud.
 
kirbik 25. november 2007, kl 11.44
Kui kaua te siis enne abielu tundsite ja kooselasite?
Me olime ise üle nelja aasta elanud koos ja ühtegi üllatust pole peale abielu küll tulnud. Kõik on sama hea ja tore edasi.
 
kogenud naine 25. november 2007, kl 16.19
...tundub ja kogemused näitavad, seni kuni on vabaabielu on nagu kohustsued ja kerge pinge et pead suhte eest võtlema ja seda hoidma, nagu see paber saadakse/abiellutakse keeravad paljud mehed ära- hakatakse ringi tõmbama, petma, lööma oma naist ja teda halvasti kohtlema, sest teatakse ja arvatakse et nii kergelt naine minema ei lähe ja andestab ka mõned veidrused jne... kahju aga tundub nii vähemalt ringi vaadates.
 
väga õnetu 26. november 2007, kl 13.26
elasime 2aastat koos kuigi tean,et seda on vähe tundus mulle,et see norm.et abiellume.
To kogenud naine olen täitsa nõus sinu jutuga ja tundub et mul täitsa samasugune kogemus olemas.
 
k 26. november 2007, kl 16.12
No ei ole normaalne, et pärast abiellumist hakkab lööma jooma ja mööda baare kakerdama. See ei ole selline pöördvõrdeline suhe. Kindlasti oli ka enne mingeid märke sellest, et ta on isekas, armukade, omamishimuline (löömine), vms. Pulmad iseenesest ei muuda inimest. Ilmselt armastasid siis lihtsalt oma armastust tema vastu. armastus on pime, paraku. Veab nendel, kelle kõhutunne ei peta. Kui juba lööb, siis pole mingit muud teed kui vaid ära. Ära tunne süümepiinu. See pole sinu süü, et ta on vägivaldne. Aga sina pead keelduma olemast peksukott. Loodan, et püüad ka otsida raamatuid vastaval teemal, nendest on siin ka enne juttu olnud "suhtesõltuvusest" vms. Soovin kõike paremat, et leiaksid õige tee ja tunneksid veel õnne südamliku inimese kõrval.
 
punkt! 27. november 2007, kl 12.47
tundub nagu keegi lihtsalt paneks libateemat siia et hirmutada neid kes kohe abielluma hakkavad v6i tahavad neile lihtsalt kahtlusi sisendada. see pole lihtsalt norm et peale abiellumist k6ik muutub, lolli mehega lihtsalt abiellusid siis.. enne polnud selline v olite pimedad, mis ma muud oskan oelda. pahaseks teeb see jutt. ega mees ju ka ei taha ebakvaliteetset elu elada, kui naine on temaga hea ja austav siis ollakse m6lemad arvestavad ja tehaks koostood abielu6nne nimel!
 
n 27. november 2007, kl 14.09
viimasele siis ära aja sellist jama!
Nii mõtetut asja kuulen küll esimestkorda
 
mimm 09. detsember 2007, kl 09.24
olime mehega enne abiellumist 5 aastat koos ja samuti pole miski muutunud. püüdke ikka enne abiellumist üksteist rohkem tundma õppida..
 
Mare 11. detsember 2007, kl 19.52
Õnnetum võiks õnne otsida ehk siit, abi peaks olema sellest oma jagu----------http://sitablogi.blogspot.com/2006/11/hiiliv-@!#$.html
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!