Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
tütar
 
ei tea 25. november 2007, kl 11.40
aidake palun ideedega...vanematel tulemas kuldpulmad, kuidas tähistada, mida kinkida, kuidas üldse orgunnida sellist pulma??
 
tütar 25. november 2007, kl 11.41
teemaks tahtsin kuldpulm panna.....ja autoriks tütar....täitsa närvis olen juba:)))
 
tiuks 26. november 2007, kl 14.01
Kuldpulmade puhul on võimalik uuesti "registreerida" abielu, see on nagu abieluvande uuesti andmine ameerika mõttes. Ilmselt on peategelased üsna eakad, kas nad seda soovivad on iseasi. Pulmakorraldajad võiksid ilmselt head nõu anda. Äkki on elus veel paari pulmas käinud inimesi..., neid võiks üles otsida. Üllatada saab ilusa perepeoga mis pühendatud kaua kooselatud aastatele - ette valmistada foto-slaidi või mis iganes programm..
Äkki hakkab mõte liikuma siit edasi. Jõudu meeldejääva sündmuse korraldamiseks.
 
heli 27. november 2007, kl 12.29
vii pulmapäeva õhtul vanemad välja sööma ja kingiks võiks olla mõni SPA lõõgastuspakett.minu meelest suurt pidu vast ei ole vaja,kui kõik sinu korraldada,siis küllaltki kulukas.
 
tütar 27. november 2007, kl 13.20
tänud, kes vastasid...korraldamine on meil õe perega kahasse. Välja sööma viimine ongi juba otsustatud, aga see kingituse asi. Tahaks ju midagi originaalset, aga mida....mõte oli, et laseks lastelastest suure foto teha, raamiks ära ja puha, et lapsi ja laste mehi/elukaaslasi, samuti lastelaste peikasid/pruute ei torgikski....las olla ainult lastelapsed, või mis te arvate???

ja see spaa asi...nad mõlemad üle 70-ne, alles käisid sanatooriumis puhkamas, noh, nende jaoks oli veidi väsitav, nii nad ise rääkisid...arvan, et jälle spaad ei võtakski nad kui kingitust, pigem kui kohustust. Ma ei tea isegi, äkki piisakski pidulikust õhtusöögist restos, koos elava muusikaga ja pisikesest kingist....peamine ju see koosolemise moment....
 
Keegi 27. november 2007, kl 14.16
Ma arvan, et oled õigel teel. Eks sellises eas ongi vast tähtis perega koos olemine ja lapselapsed, muidugi lapsed ja nende kaaslased ka.

* Võib-olla olen loll, aga ei saa aru, miks soovitatakse igaks kingituseks mingit spa paketti. Sünnipäev - spa, aastapäev - spa jne
 
heli 27. november 2007, kl 14.30
soovitasin SPA´d sellepärast,et ise toimisin aasta tagasi nii ja minu vanematele meeldis (mõlemad juba 75.a.).õigel päeval istusime (lapsed ja lapselapsed kaasadega ning lapselapsed) restoranis mõni tunnike ja hiljem käisid ema-isa Saaremaal SPA`s puhkamas.Ise nad seda käiku poleks iialgi ette võtnud ja eks ta oleneb ka valitud protseduuridest,temperamendist,huvidest jne.
 
ex 30. november 2007, kl 06.52
kingi koristaja aastaks. Selle yle on koigil hea meel v.a. kui su ema seda kui vihjet votab ja ennast ebamugavalt tunneb
 
ee 30. november 2007, kl 19.28
kingi neile pakett kalvi mõisas, usu mind, nad saavad sellest tõelise laengu
 
lee 17. detsember 2007, kl 10.20
Selles eas noorpaarile:) ei olekski tõepoolest üleorganiseeritud üritust vaja-ilmselt tunnete te õega oma vanemaid kõige paremini.Pidulik eine(ei tarvitse isegi õhtusöök olla)lähedastega koos on sobiv.Slaidiprogramm möödunud aegdest.Väga hea oleks,kui on kutsuda ka külalisi nende oma generatsioonist,sest vanemad inimesed ei ole eriti usinad külaskäijad aga vestelda just nendega on ju kõige rohkem...tähistamine võiks olla suhteliselt vähekoormav ,sest selles eas ei taha enam pikalt laua taga jorutada või nõrkemiseni tantsu vihtuda...räägin kogemustest oma vanavanemate tähtpäevade tähistamistest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!